@Fred - bo Fatal1ty są średnimi słuchawkami

Większość recenzentów tak twierdzi, ja niestety nie miałem okazji osobiście ich przetestować.
Tak, mam model 777, zawiodłem się przede wszystkim na dołączonej karcie dźwiękowej - ten cały system Dolby Digital można sobie wsadzić, dźwięk jest strasznie nienaturalnie "rozciągnięty", wszechobecne echo dominuje, nie słychać dobrze tyłu. Natomiast same słuchawki spisują się wyśmienicie, swoją drogą nie różnią się prawie wcale od modelu 377 (PcLab twierdzi, że cechują się lepszą jakością dźwięku - 377 testowałem na Realteku a 777 na Audigy 2 ZS, więc niestety znów nie mam porównania, trzeba im wierzyć na słowo). Słuchawki naprawdę świetnie pozycjonują dźwięk, kilka razy usłyszałem W Black Ops'ach wroga z tyłu i dlatego nie zginąłem. Jak już wspominałem, przez pierwsze kilkanaście godzin gry słuchawki uciskają mocno na głowę, później się "wyrobią" (w moim przypadku oznaczało to jakieś 3 dni, bo akurat Mass Effect 2 kończyłem). Także jeśli chcesz naprawdę dobre słuchawki w niskiej cenie - bierz 377, jeśli Ci bardziej zależy na lepszej jakości dźwięku, karcie USB (np. do laptopa) i dźwięku 7.1 (ważne, żebyś kupił 777 w wersji 7.1, a nie 5.1, gdyż można teraz znaleźć na rynku obie te rewizje - dopłacisz 20 zł, a będziesz miał nowy, odświeżony model).