przez Kufel w 15 Cze 2007, 20:56
Witam, przedwczoraj po doczytaniu nowych terenów bo przejściu z baru patrząc do przodu gra zaczeła mi się bardzo haczyc, pomyślałem- coś tu jest bardzo wymagającem pomniejsze ustawienia, ale skończyłem na tamten wieczór gre, następnego dnia kiedy chciałem pograc zauważyłem że na wszystkich terenach otwartych gra zaczeła się ciąc identycznie. Ponieważ często mam problemy z kompem a że nic nie miałem na dysku zrobiłem format(zreszta pojawil mi sie critical error:D) i po instalacji gry na dole u handlarza wszystko było ok ale jak wyszedłem... Tneło się niesamowicie, kilka różnych prób, masa sterowników direct zainstalowany z plyty i nadal tak samo(no jak instaluje directa to gra już patrząc w przod sie nie haczyła ale przycinala tak jak w grze miałem moze raz na 15 minut) niewiem juz co zrobic, formatowalem i probowalem innymi sposobami i nic nie dawaly, mam orginala kupionego tydzien temu i juz mam problemy,byc moze to problem z kompem bo czesto mi sie takie pojawiaja ale to sie pojawilo tak dziwnie odrazu, moze ktos mial cos podobnego i sie jakos z tym uporał? Jesli ktos ma jakies porady bede bardzo wdzięczy, grałem na ustawieniach Wysokich i miałem srednio 35-45 fps jak zerkałem na wskaźnik a oto jaki komp mam:
AMD Sempron 2600+ podkrecony do 2,24 ghz
1gb ramu
Radeon 9800 SE 128 mb
Gra chodziła praktycznie płynnie na wysokich i tylko jeden raz musiałem zmienic na 5 minut na srednie na wysypisku, gra bardzo mi sie spodobała a tu nadchodzi weekend i jak zwykle sobie nie pogram;/ Jeśli ktoś ma jakieś porady to z góry dziękuje.
P.S Jbc to podaje nr gg : 8432236