przez biwes w 27 Wrz 2013, 22:47
Witam. Mam problem z tym zadaniem , a w zasadzie już ogólnie z grą ale zacznę od początku...
Trafiłem do Jantaru w poszukiwaniu Ducha , który dowiedziałem się , że ma być gdzieś na bagnach. Znalazłem tam jego ciało. Wszedłem do laboratorium i dostałem mój pierwszy kombinezon naukowców w nagrodę za przeprowadzenie bezpiecznie przez dzicz do Jantaru doktora Kruglova. Wziąłem sobie tam zadanie poboczne ( ww w temacie)od tego głównego doktorka i ruszyłem do fabryki w poszukiwaniu tego kombinezonu. Kazano mi na wstępie zawrócić ze względu na wysoki poziom emisji psioniczny czy jak to się tam nazywa. ( Jest to mój pierwszy kontakt z tym czymś , więc nie bardzo wiem jak mam być "ubrany" na zwiedzanie tej fabryki.) W każdym bądź razie szybko dałem sobie spokój ze zwiedzaniem ponieważ zaraz ginąłem. Niestety zapisałem sobie grę w trakcie zwiedzania i mam kłopot... ponieważ jak opuszczam tą fabrykę i wracam do miejsca przed bramę gdzie nie było tych emisji to.. nadal mi one występują.. Nie wiem co jest grane ale nawet wróciłem do laboratorium ( ledwo bo ledwo) , wszedłem do środka i nadal mi wyskakuje , że jest wysoka emisja psioniczna , żebym natychmiast opuścił strefę.. Nie wiem co robić pomocy