Problem z wejściem/dołączeniem do obozu "Powinności&

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z wejściem/dołączeniem do obozu "Powinności&

Postprzez dred_007 w 22 Cze 2007, 17:23

Witam mam problem o tematyce jak w temacie ;P
Otóż problem polega na tym że po powrocie z laboratorium X16 Barman mówi mi że mogę iść pogadać z Generałem Vasilievem (czy jakoś tak), w każdym razie kiedy próbuje wejść na teren obozu strażnicy zaczynają strzelać :( Nie mogę nawet z nimi pogadać tak więc nie wiem co jest grane. Dodam że kiedy zbliżam się w okolice obozu i przejdę na PDA w okienko Kontakty to wszyscy w obozie Powinności traktowani są jako wróg (w statusie). Domyślam się że agresja z ich strony rozpoczęła się w momencie jak wracałem z dokumentami z laboratorium X18 (czyli wcześniej) bo jak wszedłem w okolice Baru to niektórzy z Powinności i inni Stalkerzy zaczeli do mnie strzelać (początkowo myślałem że to Najemnicy zaatakowali obóz więc odpowiadałem ogniem) mimo że nie mieli powodów bo jak do tej pory nie zabiłem żadnego z ich członków - mało tego ... kilku z nich uratowałem :!: :| Z tąd moje pytanie czy ktoś miał już podobny problem, czy ktoś wie jak sobie z nim poradzić lub jaka może być jego przyczyna - jakiś bug czy co :?: :!: :( Czekam na odpowiedz .... Pozdro
P.S. spróbuję jeszcze rozwiązać zadania poboczne od członków Powinności z którymi mogę rozmawiać (np. z tym porucznikiem przy przejściu na Wysypisko) może to coś zmieni ( ale wątpię :wink: )

Na przyszłość nie pisz posta pod postem gdy nie ma reakcji, tylko zwyczajnie w SB napisz, że pilnie potrzebujesz odpowiedzi...
// Quinn
dred_007
Kot

Dołączenie: 22 Cze 2007, 16:50
Ostatnio był: 02 Lip 2007, 01:55
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Devilmass w 05 Lip 2007, 17:39

Zdaje sie ze musiales nie wykonac misji dla jakiegos wplywowego STALKERA np. tego co mieli go wylac z powinnosci bo cos tam nie zrobil i mozesz mu pomoc (gos jest w barze) albo masz buga (gdzie kupywales grę)
Awatar użytkownika
Devilmass
Kot

Dołączenie: 05 Lip 2007, 16:24
Ostatnio był: 07 Lip 2007, 21:26
Miejscowość: Jaworzno

Postprzez shadow-face w 05 Lip 2007, 17:44

Tu jest tez kwestia reputacji. Jesli masz kiepska to nie masz czego szukac w danym momencie w obozie powinnosci. Musisz odbebnic kilka udanych misjii, twoje znaczenie wzrosnie a wtedy bedziesz mogl przestapic prog wielmoznych panow DUTY
W życiu jest tylko jeden poziom trudności... HARD
Awatar użytkownika
shadow-face
Stalker

Dołączenie: 20 Cze 2007, 10:43
Ostatnio był: 13 Lis 2014, 00:05
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez Devilmass w 05 Lip 2007, 17:46

Ah to oni sa DUTY a ja tego klanu szukalem prawie wszedzie :) no prosze a to powinnosc :) (mialem ich stroj tak samo cos dziwnego jest w zoombies ktorzy sa kotami a maja pancerz powinnosci :D
Awatar użytkownika
Devilmass
Kot

Postprzez shadow-face w 05 Lip 2007, 17:49

KOT to ranga... mozesz miec kazdy stroj, pancerz i inne duperele a i tak nie trafisz do powinnosci. :|
W życiu jest tylko jeden poziom trudności... HARD
Awatar użytkownika
shadow-face
Stalker

Dołączenie: 20 Cze 2007, 10:43
Ostatnio był: 13 Lis 2014, 00:05
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez Devilmass w 05 Lip 2007, 18:04

Wiem wiem ze to ranga ale jak te (za przeproszeniem) downy mogly dostac sie nad jantar ?)
Awatar użytkownika
Devilmass
Kot

Postprzez Quinn w 06 Lip 2007, 08:38

Przez emisję psioniczną.
Awatar użytkownika
Quinn
Ekspert

Dołączenie: 14 Cze 2007, 13:37
Ostatnio był: 19 Paź 2025, 21:46
Miejscowość: Seattle, budynek z elektryczną owcą na dachu...
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 4

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości