Witam mam problem o tematyce jak w temacie ;P
Otóż problem polega na tym że po powrocie z laboratorium X16 Barman mówi mi że mogę iść pogadać z Generałem Vasilievem (czy jakoś tak), w każdym razie kiedy próbuje wejść na teren obozu strażnicy zaczynają strzelać

Nie mogę nawet z nimi pogadać tak więc nie wiem co jest grane. Dodam że kiedy zbliżam się w okolice obozu i przejdę na PDA w okienko Kontakty to wszyscy w obozie Powinności traktowani są jako wróg (w statusie). Domyślam się że agresja z ich strony rozpoczęła się w momencie jak wracałem z dokumentami z laboratorium X18 (czyli wcześniej) bo jak wszedłem w okolice Baru to niektórzy z Powinności i inni Stalkerzy zaczeli do mnie strzelać (początkowo myślałem że to Najemnicy zaatakowali obóz więc odpowiadałem ogniem) mimo że nie mieli powodów bo jak do tej pory nie zabiłem żadnego z ich członków - mało tego ... kilku z nich uratowałem

Z tąd moje pytanie czy ktoś miał już podobny problem, czy ktoś wie jak sobie z nim poradzić lub jaka może być jego przyczyna - jakiś bug czy co

Czekam na odpowiedz .... Pozdro
P.S. spróbuję jeszcze rozwiązać zadania poboczne od członków Powinności z którymi mogę rozmawiać (np. z tym porucznikiem przy przejściu na Wysypisko) może to coś zmieni ( ale wątpię

)
Na przyszłość nie pisz posta pod postem gdy nie ma reakcji, tylko zwyczajnie w SB napisz, że pilnie potrzebujesz odpowiedzi...
// Quinn