przez Boras w 11 Lip 2006, 23:16
Nie wiadomo co mu tamten powiedzial
Gdyby mi np. powiedzial, "twoja staro to stara [censored] i bzyknalem ja 7 razy" to tez bym mu [censored]
Samolubne to bylo faktycznie, w ogole nie myslal ze reszta drozyny bedzie grala w 10
Ale nie oszukujmy sie , gdyby to nie bylo cos naprawde powaznego to by tak nie zrobil
OPIS MOJEGO KUMPLA NA GG
MAKARON W OKO MISTRZOM... zABY DO DOMU... DOBzE.tYLKO UKRAINY SZKODA
| Nie wycinam bluzg dla przyjemnosci. Ma byc porzadek, chcesz (ty lub ktokolwiek inny) cos powiedziec dosadniej, to zapewniam, ze jest wiele innych sposobów, ew. "****" takie cos wystarczy (to sie tyczy nie tylko tego posta). |
Pierwsze ostrzezenie, które juz dawno powinienes dostac. Bluzgi i do tego bledy ortograficzne ... - klawisz
chcialbym tylko powiedziec reszcie ze w pierwszym przeklenstwie na 5 liter 3 srodkowe byly przezemnie zagwiazdkowane, a 2 przeklenstwo nie jest uwazane przez wiekszosc ludzi za przeklenstwo (kojazy sie z piernikiem)
A jesli za bledy ortograficzne tutaj maja leciec ostrzezenia to ja podziekuje
KLAWISZ nie oszukujmy sie ostrzezenie nie jest za bledy czy bluzgi, jest dlatego ze smiem sie z toba niezgadzac WSZSTKIE moje bledy zostaly zrobione przypadkowo
| Korona by ci z glowy nie spadla jakbys wstawil "*" za wszystkie litery. / Mi sie to raczej z piernikiem nie skojarzylo. / Jasne, ze bledy zostaly zrobione przypadkowo, bo chyba nie specjalnie. Ale móglbys zadac sobie odrobine trudu, zeby przynajmniej ograniczyc ich ilosc, a nie pisac jak leci. / Nie dostales (jak mniemam) warna za blad, ale za ich ciagle robienie. |
A ja juz zauwazylem poprawe w mojej pisowni wiec nie wiem czemu wy nie widzicie
a jezeli warny maja leciec za cos co nie jest w 100% uzaleznione od uzytkownika ro moze wszyscy ktorzy nie z wlasnej winy sie urodzili tez po jednym dostana??
Ostatnio edytowany przez
Boras 12 Lip 2006, 18:14, edytowano w sumie 3 razy
Core duo 1,86 stoj±ce na asusie p5w dh deluxe
2 giga ramu g.skill'a na 800
i moje dziecko ukochane radeon x1900xtx
cieszy mnie to niezmiernie