Fifa World Cup: Germany 2006

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Postprzez Boras w 11 Lip 2006, 23:16

Nie wiadomo co mu tamten powiedzial

Gdyby mi np. powiedzial, "twoja staro to stara [censored] i bzyknalem ja 7 razy" to tez bym mu [censored]

Samolubne to bylo faktycznie, w ogole nie myslal ze reszta drozyny bedzie grala w 10

Ale nie oszukujmy sie , gdyby to nie bylo cos naprawde powaznego to by tak nie zrobil

OPIS MOJEGO KUMPLA NA GG

MAKARON W OKO MISTRZOM... zABY DO DOMU... DOBzE.tYLKO UKRAINY SZKODA

| Nie wycinam bluzg dla przyjemnosci. Ma byc porzadek, chcesz (ty lub ktokolwiek inny) cos powiedziec dosadniej, to zapewniam, ze jest wiele innych sposobów, ew. "****" takie cos wystarczy (to sie tyczy nie tylko tego posta). |

Pierwsze ostrzezenie, które juz dawno powinienes dostac. Bluzgi i do tego bledy ortograficzne ... - klawisz

chcialbym tylko powiedziec reszcie ze w pierwszym przeklenstwie na 5 liter 3 srodkowe byly przezemnie zagwiazdkowane, a 2 przeklenstwo nie jest uwazane przez wiekszosc ludzi za przeklenstwo (kojazy sie z piernikiem)
A jesli za bledy ortograficzne tutaj maja leciec ostrzezenia to ja podziekuje

KLAWISZ nie oszukujmy sie ostrzezenie nie jest za bledy czy bluzgi, jest dlatego ze smiem sie z toba niezgadzac WSZSTKIE moje bledy zostaly zrobione przypadkowo

| Korona by ci z glowy nie spadla jakbys wstawil "*" za wszystkie litery. / Mi sie to raczej z piernikiem nie skojarzylo. / Jasne, ze bledy zostaly zrobione przypadkowo, bo chyba nie specjalnie. Ale móglbys zadac sobie odrobine trudu, zeby przynajmniej ograniczyc ich ilosc, a nie pisac jak leci. / Nie dostales (jak mniemam) warna za blad, ale za ich ciagle robienie. |
A ja juz zauwazylem poprawe w mojej pisowni wiec nie wiem czemu wy nie widzicie
a jezeli warny maja leciec za cos co nie jest w 100% uzaleznione od uzytkownika ro moze wszyscy ktorzy nie z wlasnej winy sie urodzili tez po jednym dostana??
Ostatnio edytowany przez Boras 12 Lip 2006, 18:14, edytowano w sumie 3 razy
Core duo 1,86 stoj±ce na asusie p5w dh deluxe
2 giga ramu g.skill'a na 800
i moje dziecko ukochane radeon x1900xtx
cieszy mnie to niezmiernie
Awatar użytkownika
Boras
Tropiciel

Dołączenie: 21 Mar 2006, 14:42
Ostatnio był: 03 Sty 2016, 16:07
Miejscowość: Sie biara dzieci?
Kozaki: 3

Reklamy Google

Postprzez Organic Shadow w 12 Lip 2006, 12:22

Matka Zidane'a udzielila wywiadu jakiejs tam gazecie i stwierdzila, ze jezeli jej syn bronil faktycznie honoru ich rodziny to ona chce dostac genitalia Materazziego na tacy :D Troche nie pasuje tutaj to, ze Francuzi mówia o honorze... oni raczej zawsze woleli sie poddac i byc tchórzami, niz sie poswiecic [to tak na marginesie], a jedyne wytlumaczenie tej sytuacji to fakt, ze Zidane'a to Algierski import ;)

proponuje nie uogólniac nie wiem czy pasowalo by ci jakby ktos pisal, ze Polacy to glównie banda zlodziei, pijaków i antysemitów. / LPKorn3324
Awatar użytkownika
Organic Shadow
Tropiciel

Dołączenie: 29 Lip 2005, 12:49
Ostatnio był: 07 Mar 2007, 23:15
Kozaki: 0

Postprzez m3t3r' w 12 Lip 2006, 14:09

Image
Image
Komora gazowa jest pusta, nastepuje zwolnienie blokady.
Awatar użytkownika
m3t3r'
Stalker

Dołączenie: 28 Kwi 2006, 10:32
Ostatnio był: 18 Gru 2006, 00:16
Miejscowość: Rybnic
Kozaki: 0

Poprzednia

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 0 gości