Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Przemek77 w 09 Lip 2012, 10:41

Znaczy jak - mają z domów nie wychodzić? :)
Rzecz się sprowadza do afiszowania się. Stawiania sprawy w taki sposób, że "ja JESTEM GEJEM, więc....". Gdzie orientacja seksualna jest podstawą do postaw roszczeniowych. I akceptacja tego przez "mainstream". Pokazywanie, że publiczne obnoszenie się ze swoim zboczeniem jest "trendy" (wszelkie "coming-outy"), żądanie przez zboczeńców szeregu praw i ustępstw TYLKO dlatego, że mają takie a nie inne "umiłowania".
Nie zgadzam się na publiczne deklarowanie zwykłych bzdur - co jakiś czas osoby takie jak Bideroń czy Niemiec publicznie leją łzy, jak to według nich "geje są masowo dyskryminowani w Polsce, bici na ulicach, prześladowani etc.". Oczywiście nie jest niczym dziwnym nietolerancja w stosunku do zachowań homoseksualnych - jest to zboczenie, i zasadnym jest traktować je "z pewną taką rezerwą". Tak samo jak pedofilia, zoofilia, nekrofilia - wykracza to poza pewien kanon.

Parady gejów - jak dla mnie są szkodliwe, ale raczej dla samych pedziów. Właśnie taka działalność - obnoszenie się z taka wulgarnością, propagowanie zboczenia - działa na ich niekorzyść. Bo z jednej strony - mamy wciskane, że "geje to tacy sami ludzie jak my" - z drugiej - po tych wszystkich paradach, happeningach itp widać, że jednak mają nieźle narąbane pod sufitem. Przypomnę sprawę z Lublina, gdzie jakiś "artycha" wystawił pracę ukazującą pejzaż miasta z domalowanymi wielkimi kutasami, kopulującymi parami homo.... Lublinianie zareagowali na ten bohomaz w sumie zdrowo - tłumnie "zmieszali go z błotem" - zresztą i artystycznie przypominało to raczej plugawe rysunki produkowane na nudnej lekcji przez rozbudzonych hormonami szczawików. Pan Artysta się wielce oburzył, zwołał konferencję prasową, na której oświadczył, ze "Lublinianie nie dorośli do tolerancji i sztuki gejowskiej" czy coś.

Kolejna sprawa - skrajna nieraz nietolerancja środowisk gejowskich. Ludzie, którzy mają inne zdanie, którzy nie chcą aby zboczenie stawało się normą - są przez pedziów wyzywani od "moherów", "debili", "faszystów" (sic!). Czyli krótko - "Albo nas kochacie albo gińcie".
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.

Za ten post Przemek77 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive scigacz1975.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Reklamy Google

Postprzez scigacz1975 w 09 Lip 2012, 10:50

Nic dodać nic ująć. I dlatego jestem na nie. I w d... mam jak mnie określą. Oni są bardziej nietolerancyjni od nas.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez xionc w 09 Lip 2012, 14:59

Generalnie to mam to w dupie ale nie mogę sie zgodzić że w Polsce nie ma dysryminacji, ona jest i to na wielu płaszczyznach: kolor skóry, wygląd, wiek, orientacja albo czy ktoś po pracy uczestniczy w "pedalskich marszach", albo wiecach politycznych, przykład: http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... ci_do.html
Mamy XXI wiek, w telewizji pokazują tortury, zabijanie, gołe penisy, nagie dupska i waginy w programach w tzw prime time a wy robicie problemy bo homo robią marsze, w sumie bardzo skromne. Problemem jest też medialny wizerunek, większość społeczeństwa słyszy homoseksualizm i ma przed oczami zniewieściałego osobnika o dziwnym głosie teatralnie gestykulującego.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Przemek77 w 10 Lip 2012, 06:40

xionc napisał(a): Problemem jest też medialny wizerunek, większość społeczeństwa słyszy homoseksualizm i ma przed oczami zniewieściałego osobnika o dziwnym głosie teatralnie gestykulującego.

Ja bym raczej powiedział, że ma przed oczami ubranego w lateks, wymalowanego pedzia z plastikowym fiutem w dłoni - bo taki obraz gejów kreują oni sami. Cóż.....

@xionc - a powiedz tak naprawdę szczerze - czy jak widzisz liżących się pedziów to jakie uczucie Cię ogarnia? Bo mnie skrajne obrzydzenie.
Której nie ma i tak;
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Postprzez Terminus w 10 Lip 2012, 07:47

Mi wystarczy usłyszeć / zobaczyć pOSŁA Biedroń-ka :E
Jak ja mogę mieć dobrą opinię o środowisku LGBT jak słyszę idiotyzmy wypowiadane przez jej prominentnego przedstawiciela?
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez xionc w 10 Lip 2012, 07:52

To masz naprawde interesujące wyobrażenia, niczym z The Rocky Horror Picture Show.
Odnośnie drugiego pytania to mam to w dupie, nie przyglądam sie jak sie faceci całują
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Postprzez Przemek77 w 10 Lip 2012, 08:37

Terminus napisał(a):Mi wystarczy usłyszeć / zobaczyć pOSŁA Biedroń-ka :E
Jak ja mogę mieć dobrą opinię o środowisku LGBT jak słyszę idiotyzmy wypowiadane przez jej prominentnego przedstawiciela?

Bo narasta taki nowy trend - ludzie dostają się na "stołki" nie dlatego, że może mają pożyteczne pomysły, nie dlatego, że sa inteligentni - ale dlatego, że są dziwadłami, zboczeńcami, idiotami - vide choćby pan(i) Grodzka(i), Biedroń, Palikot a wcześniej Lepper, Florek i jeszcze paru.
Poza tym sam Biedroń nam, normalnym nic złego nie czyni. Ot od czasu do czasu pieprznie coś tak cymbalskiego, że nawet "postępowi" spojrzą się nań z politowaniem. Dużo złego natomiast robi on dla wizerunku geja ogólnie. Pokazuje, że pedzie to tak naprawdę debile, idioci, pieniacze, faszyści, dziwaki i amoralni zboczeńcy.
Której nie ma i tak;
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Postprzez xionc w 10 Lip 2012, 11:21

No ta, za to te mordy co je od 20 lat w sejmie i senacie widze to są za to tytani intelektu
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Postprzez Terminus w 10 Lip 2012, 11:37

A w USA biją murzynów...
Chyba rozmawiamy o LGBT a nie o reszcie geszefciarzy z Sejmu.
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Aracz w 11 Lip 2012, 23:41

Nie będę czytał wszystkich stron, ale przeczytałem że niby coś tam się kochają i w nawiasie dodane: Bez względów seksualnych. Czy jakoś tak. Otóż nie, pary homoseksualne są tworzone ze względu na kontakty płciowe. Ja nie toleruje tego, bo to jest po prostu zboczone. Jeśli chce im się pier***ć (za przeproszeniem) z przedstawicielem tej samej płci to niech chociaż tego nie pokazują, bo się upokarzają i pokazują swój debilizm, i zboczenie. Możecie mnie tu krytykować ale według mnie takie pary nie powinny istnieć (nie powinno istnieć to pojęcie. W sensie nigdy zostać wymyślone)
Image

Uchu, jak się patrzę na to co kiedyś pisałem to widzę że dzieciuch byłem :D

Za ten post Aracz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gorianov, smok61.
Awatar użytkownika
Aracz
Stalker

Dołączenie: 24 Cze 2012, 17:10
Ostatnio był: 11 Lis 2016, 14:56
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 16

Postprzez Przemek77 w 12 Lip 2012, 06:43

Poruszyłeś ciekawą kwestię. Niektórzy operują wyrażeniem "kultura gejowska". Że niby kluby, spotkania, happeningi, odczyty w temacie gejostwa ogólnie pojętego. Tyle, że przy bliższym przyjrzeniu się temu okazuje się, że owa "kultura" oparta jest wyłącznie na takiej "suchej", wypranej z uczuć kopulacji.
Której nie ma i tak;
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Postprzez xionc w 12 Lip 2012, 11:27

Widze że jesteś ekspertem w temacie tej kultury. Jakieś bliższe obserwacje czy badania prowadziłeś? Generalnie to wszystko obraca sie teraz wokół seksu, takie czasy, nawet w reklamie kiełbachy pokazują cycki. A tamten poprzedni pan to chyba ma jakąś obsesje
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości