Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez szm w 20 Lip 2012, 01:23

Bardzo ciekawy art. Jest jeszcze na wiki, ale jest, że tak powiem troszkę pocięty. Pewnie jakieś wąsate panny pocieły.. Widziałem ich bulwers w komentarzach :E.

http://www.pitu-pitu.pl/2012/06/07/kulisy-usuniecia-homoseksualizmu-z-klasyfikacji-dsm/
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 18:39
Ostatnio był: 31 Sie 2025, 16:45
Miejscowość: Ciemnogród k. Moherowa Wielkiego.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 163

Reklamy Google

Postprzez MioDula w 24 Lip 2012, 10:06

Pieprzyć coś takiego... Wszyscy ludzie tak tępią homoseksualizm, a mimo to lubią Eltona Johna, Michała Piroga itp...
Nie rozumiem takiego postępowania...

Mi osobiście to nie przeszkadza, są i niech sobie będą, nawet jeśli miałbym geja jako sąsiada, nie przeszkadzałoby mi to. Mam gdzieś opinię publiczną...

Nie jestem zwolennikiem homoseksualizmu, ale przeciwnikiem też nie... Są tacy ludzie i nie możemy na to wpłynąć w żaden sposób. W związku z tym nie rozumiem ludzi, którzy z tym walczą...
Wspomnę również, że pewna pani, która znam jest... Wiecie kim...
Zaczekaj! Nie skończyłem pomiarów! ^^
Awatar użytkownika
MioDula
Kot

Dołączenie: 09 Kwi 2012, 21:46
Ostatnio był: 08 Lip 2013, 16:06
Miejscowość: Rostok
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Noiseless Kora
Kozaki: 0

Postprzez szm w 24 Lip 2012, 10:10

Wszyscy ludzie tak tępią homoseksualizm, a mimo to lubią Eltona Johna, Michała Piroga itp...

Dobre. Eltona Johna nie lubię, a tego drugiego... to ja nawet nie wiem kto to jest :E. Oświećcie mnie.
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 18:39
Ostatnio był: 31 Sie 2025, 16:45
Miejscowość: Ciemnogród k. Moherowa Wielkiego.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 163

Postprzez Terminus w 24 Lip 2012, 12:29

Wydaje mi się, że fani muzyki zespołu Queen cenią śp. Freddiego Mercury'ego za fantastyczne piosenki jakie stworzył z kolegami z zespołu, świetny wokal i "osobowość sceniczną" a nie za to, że był homo czy biseksualny.
Podobnie Elton John.
Za co ktoś ceni pana Pieroga to nie potrafię zgadnąć, więc się nie wypowiadam.
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive scigacz1975, Przemek77, Universal.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez scigacz1975 w 24 Lip 2012, 12:34

Pieprzyć coś takiego... Wszyscy ludzie tak tępią homoseksualizm, a mimo to lubią Eltona Johna, Michała Piroga itp...

Są tacy ludzie i nie możemy na to wpłynąć w żaden sposób. W związku z tym nie rozumiem ludzi, którzy z tym walczą...
Wspomnę również, że pewna pani, która znam jest... Wiecie kim...

Nie rozumiem dlaczego moje, i wielu innych, animozje do żądań homoseksualistów ktoś odbiera jako walkę z nimi samymi. Przecież ani razu nie napisałem nic na nich czy przeciwko nim samym. wku*wiają mnie ich żądania i próba wybielenia się, z jednoczesnym oczernianiem i prawie że dyskryminacją ludzi hetero, którzy nie zgadzają się na ich próby wykrzyczenia sobie tego co im pasuje. Oni - LGBT uważają nas za homofobów, pomimo że wcale się ich nie boimy. Po prostu nie możemy pozwolić im na to co sobie umanili. Ale ich mogę zrozumieć. Nie rozumiem natomiast hetero którzy stają za homo i jeszcze tych co zachowali trochę rozsądku oskarżają o atak na LGBT, nietolerancję itp. Przecież my ich nie chcemy zamykać, leczyć na silę, wsadzać do gazu ani żadnych takich. NIE ZGADZAMY SIĘ NA ICH - LGBT - CHORE ŻĄDANIA. A to nie jest atak, jak już coś to obrona. Czy to do kogoś wreszcie dotrze? Bo zaczynam pomału myśleć że nie warto z wami dyskutować.

I zgadzam się w pełni z @Terminusem. Cenię Eltona za jego muzykę. I guzik mnie to interesuje z kim śpi. Natomiast nie podoba mi się że zdecydował się jako osoba publiczna na adopcję i wychowywanie "syna". Mam prawo? Mam - dlatego mówię o tym głośno.
Ostatnio edytowany przez scigacz1975, 24 Lip 2012, 12:36, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez Przemek77 w 24 Lip 2012, 12:35

Jeśli ktoś jest doskonałym artystą, inteligentnym naukowcem - nie wiem - wybitnym człowiekiem, to moim zdaniem obroni się bez względu na to z kim prywatnie sypia, zresztą zazwyczaj tacy ludzie swoje sprawy intymne trzymają wyłącznie dla siebie. Jesli ktoś zaś próbuje budować swój "PI-AR" na tym, że ma taką a nie inną orientacją czy narodowość - to pozostaje nim tylko wzgardzić.

Wątpię czy 100% fanów Queen, Eltona czy Georgea Michaela jest również fanami homoseksualizmu... :)

Co zaś do "wojowników o prawa gejów" - to ja w nich widzę wyłącznie zakompleksionych, małych ludzików, którzy są tak zżerani przez swoje postawy roszczeniowe i nienawiść do świata, że sa zwyczajnie zabawni. Kojarzą mi się z takimi najtwardszymi "moherowymi dziadkami" - bo to w zasadzie to samo. "Kto nie z nami ten przeciwko nam" - tylko idea inna - metoda i mentalność taka sama.
Ostatnio edytowany przez Przemek77 24 Lip 2012, 12:41, edytowano w sumie 2 razy
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.

Za ten post Przemek77 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive duty.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez xionc w 24 Lip 2012, 12:37

Należy postawić pytanie czy ktoś w ogóle tego pieroga ceni. A zestawianie Piróga z Eltonem Johem (sir) i Freddie'm Mercurym uważam za totalne nieporozumienie i oznake erozji kory mózgowej
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez scigacz1975 w 24 Lip 2012, 13:09

Taki mały offtop - http://pl.wikipedia.org/wiki/Erozja - to raczej tworzenie się nierówności i pofałdowań. W tym przypadku mózg w miarę nabywania nowych umiejętności i informacji właśnie eroduje, im bardziej pofałdowana kora mózgowa tym więcej informacji. Więc przemyśl zanim napiszesz ;)
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez xionc w 24 Lip 2012, 14:07

Oczywiście mój dobry człowieku, chodziło mi o niszczenie powierzchni, w tym wypadku chyba można mówić o detersji
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Postprzez paintball_0 w 19 Sie 2012, 17:01

Nie śledzę tego tematu, ale pomyślałem, że może wam się spodobać:

[ ciach ]

edit.: ten obrazek nie jest mojego autorstwa, ja go tutaj tylko zalinkowałem. ;) Autor wrzucił go pewnie na wszystko, co posiada "poczekalnię". Z resztą co ja się będę tłumaczył...

Uwagi moderatora:

Omijanie cenzury = warn.

Za ten post paintball_0 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gorianov, Kamasz Stalker, xionc, Dżuz,
Negative Ilja, Terminus, Canthir.
Awatar użytkownika
paintball_0
Legenda

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 15:12
Ostatnio był: 30 Sty 2017, 23:03
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 184

Postprzez bulidos w 28 Sie 2012, 11:48

tak zwanych pedałów będę tępić ...lecz kobiety MNIE SIĘ PODOBAJĄ :}
Awatar użytkownika
bulidos
Kot

Dołączenie: 14 Cze 2012, 16:25
Ostatnio był: 15 Wrz 2018, 21:19
Miejscowość: Trzebiatów
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: -1

Postprzez xionc w 28 Sie 2012, 12:01

Taa? Ciekawe jakim to sposobem chcesz to robić chłopcze
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości