Dziewczyny na forum. Odezwijcie się!

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Są tu dziewczyny?

Postprzez Svarog w 03 Lis 2011, 09:31

Może naiwne pytanie. Nie strzelać jak było. W ostatnich postach nie ma, a jak było 100 lat temu to teraz jest teraz.

Czy jakieś dziewczyny grają w Stalkera? (Metro 2033, Fallouta, itp) Czy są takie, co lubią chodzić po bunkrach? Takie, z którymi można się wybrać do Zony (oczywiście IRL).

Fakt czy mit? :) Obiegowa opinia wśród ludzi których znam, że takie nie istnieją.

Z drugiej strony, gdyby jednak istniały, to nasuwa się logiczny wniosek - to niemożliwe, żeby istniały wśród nich singielki :) A może i takie istnieją? :)
Svarog
Kot

Dołączenie: 11 Gru 2009, 22:25
Ostatnio był: 15 Cze 2012, 14:02
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 3

Reklamy Google

Re: Są tu dziewczyny?

Postprzez vandr w 03 Lis 2011, 09:44

O, już myślałam, że tylko ja i Realkriss jesteśmy skazane na samotność, a tutaj trzecia Stalkerka :) Witaj w naszych skromnych progach, mam nadzieję, że atmosfera na forum Ci się spodoba(pod warunkiem, że nie będziesz przejmować się niektórymi chłopami) ale poza tym jest całkiem cool! ^^
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!

Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Realkriss.
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Postprzez Realkriss w 03 Lis 2011, 09:54

Vandr!!!!! Ty jesteś kobietą? To dlaczego masz napisane Mężczyzna w stopce informacyjnej w profilu??
Czemu się nie odezwałaś, kiedy wołałam do kobiet w tym temacie, co go Dżuż wymienia?

A ja Cię miałam za takiego fajnego faceta! Szok! Strasznie się cieszę, że jesteś babą, bo straciłam nadzieję, że spotkam tu sensowną kobietę, zwłaszcza po tym, jak Alexstalker, która wydawała się w porządku, a potem tylko zamieszczała namiętne fotki.

Czy Svarog też jest kobietą? Bo ma także napisane Mężczyzna...
Nic już z tego nie rozumiem.

Dzięki Nyguz :E Koniec histerii.

Odpowiadam Svarogowi, więc wygląda na to, że ja, Vandr i Wayathin. I nie wiem, jak reszta, ale ja singielką nie jestem. A nawet gdybym była zakładając tu profil, to by się na pewno zmieniło, bo poznałam tu świetnych facetów.
Głupie dziewunie szukają chłopaków na Naszej-Klasie i Sympatii i nie wiedzą, co tracą...

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive szczypiorofix.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 882

Postprzez Svarog w 03 Lis 2011, 10:19

Czyli są, ale jest ich mniej niż artefaktów u mnie w lesie :) A singielkę znaleźć jest trudniej niż Kompas :)

Pozdrawiam zatem wszystkie dziewczyny, żeby nie było nieporozumień, chop jestem. Ubolewam, że nie ma babeczek w grze, moja ex zwróciła uwagę, że to jedna z większych niedoróbek tej gry :) Fallout na przykład nie ma tego problemu.

Tak na marginesie, po prostu trzeba się będzie wybrać do Zony w końcu kiedyś, a samemu to tak jakoś łyso. Póki co, nie znam żadnych ludzi, którzy chcieliby jechać, ani teraz, ani kiedykolwiek. Ot, specyfika miejsca. Ale plan jest taki, że zbiorę kasę, sprzęt, potrzebne papiery, słowem przygotuję wszystko i wtedy się jeszcze raz rozejrzę za składem :)

Tak na drugim marginesie - ludzie łączą się w niepasujące pary. On zawsze musi wybierać - Stalker albo ona, bunkry albo ona, kumple albo ona. Jeździć z nią w nudne miejsca. W ciekawe sam albo z kumplami. Większość moich kumpli jest żonata. Kiedyś też chciałem się ożenić, ale teraz tak sobie myślę - bosz co za nudy :) Praca, dom, dzieci, gary. Wypoczynek, opalanie. Ogródek, psy, koty. Działka... No way!
Svarog
Kot

Dołączenie: 11 Gru 2009, 22:25
Ostatnio był: 15 Cze 2012, 14:02
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 3

Postprzez jos w 03 Lis 2011, 11:01

Tak mi się przypomniała pewna historia, nawet na temat:D
Ze dwa lata temu jechaliśmy w trójkę zwiedzać to co zostawili Rosjanie na Łotwie. Pierwsze co musieliśmy zrobić, żeby wycieczka miała sens to znaleźć dobrze poinformowany kontakt na miejscu. Udało się nam znaleźć pewnego kolesia, który zamieszczał filmiki na jutubie z kategorii Łotewskiego urban eksploringu. Zdziwiony był że chciało, się nam robić tyle kilometrów tylko po to, żeby zwiedzać na Łotwie kawałki związku radzickiego ale się zgodził. Kilka dni przed wyjazdem okazało się, że ten koleś to jednak pewna szesnastolatką z wiedzą na temat tematu taką, że klękajcie narody:D Np. zaprowadziła nas do schronu o którym wie może 10 osób na Łotwie:D) Wycieczka była super, ale to nie temat na to:P (Wiecie, że na Łotwie nie ma złomiarzy i nikt nieczego nie zabiera z ruin i w jednym z bunkrów po 20 latach staly zardzewiałe silniki diesla i śmierdziało paliwem?:D)

Czy są takie, co lubią chodzić po bunkrach?

Tak więc, odpowiadają na pytanie (jeśli pytasz w charakterze globalnym a nie lokalnym) na pewno jest jedna na Łotwie i to niezła specjalistka z mega pasją:D
Image
Awatar użytkownika
jos
Stalker

Dołączenie: 05 Wrz 2011, 12:28
Ostatnio był: 05 Lis 2020, 17:25
Frakcja: Monolit
Kozaki: 95

Postprzez vandr w 03 Lis 2011, 11:13

Kriss, to była wkrętka z mojej strony :D Jestem facetem, po prostu miałem rano dobry humor(który już się skaszanił) i chciałem sobie zażartować z założyciela tematu :) Tak więc- jestem samiec.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez Realkriss w 03 Lis 2011, 11:46

Uch!!! Vandr! Nienawidzę Cię. Jak mogłeś mi dać taką nadzieję na posiadanie super kumpelki!? :-/

Svarog, masz rację, trudno jest znaleźć osobę do pary, która by podzielała zainteresowania. Mój Chłopak mnie sobie wychował. 4 lata temu komputer mi służył do pracy biurowej i grania w karty na Kurniku. Myślałam, że w gry komputerowe grają gówniarze. Po dłuuuuugich namowach dałam się namówić do Half Life 2. Potem kupił mi Cień Czarnobyla i wsiąkłam na amen. Nie wiem już od tamtej pory w ile gier grałam, ale na pewno było ich dużo. Mam swoje ulubione, kocham strzelanki i RPG, uwielbiam grać. Mamy wspólne zainteresowanie (nie jedyne) i tysiąc tematów do rozmowy, prowadzimy kilkugodzinne dyskusje, jak przejdziemy nowego Mass Effecta, albo co lubimy i czego nie lubimy w Falloucie.
Wada jest jedna: mamy jeden komputer i często są spięcia, kto ma grać. Przyznaję, ja gram więcej, wymuszam to na różne sposoby :E

Może Cię zainteresować temat o stalkerkach: viewtopic.php?f=97&t=7759&hilit=stalkerki

lub w ogóle o kobietach w grach: viewtopic.php?f=14&t=14858&hilit=kobiety+w+grach
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Re: Dziewczyny na forum. Odezwijcie się!

Postprzez vandr w 03 Lis 2011, 12:10

Zwykle nie robię takich rzeczy,a co dopiero o pisaniu takich emotikonek: ^^(mój debiut- w życiu czegoś takiego nie napisałem) ale dzisiaj nie mogłem się powstrzymać :)
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez bax20 w 03 Lis 2011, 12:59

Ahh samce wkręcają nam samotną stalkerkę, dobrze że z nami jesteś Realkriss ^^
Intel Core i5 12450H | 32GB DDR5 4800Mhz | Nvidia GeForce RTX 4050 6GB | Windows 11
Awatar użytkownika
bax20
Stalker

Dołączenie: 30 Lis 2009, 21:07
Ostatnio był: 26 Mar 2026, 20:15
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: 25

Postprzez Realkriss w 03 Lis 2011, 13:17

Dziękuję, wzruszyłam się. Serio.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Postprzez vandr w 03 Lis 2011, 13:24

bax, wkręcanie nie jest powodem do dumy ;) Zależy jeszcze jak kto patrzy, ale ja nie zrobiłem tego ze złośliwości lecz dla żartu.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez bax20 w 03 Lis 2011, 13:33

Hmm, mój post nie miał być złośliwy wręcz przeciwnie. A jeżeli cię uraziłem to przepraszam...

Uwagi moderatora:

Piszą tylko dziołchy, albo wywalam temat. - Wheeljack
Intel Core i5 12450H | 32GB DDR5 4800Mhz | Nvidia GeForce RTX 4050 6GB | Windows 11
Awatar użytkownika
bax20
Stalker

Dołączenie: 30 Lis 2009, 21:07
Ostatnio był: 26 Mar 2026, 20:15
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: 25

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości