Politycznie, czyli co z ta Polska...

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Postprzez Organic Shadow w 08 Lip 2006, 14:16

xionc - dla mnie to ty nawet nie jestes smieszny, tylko zalosny. "Zapisz sie" do Redwatch'a - tam cie z przyjemnoscia przyjma :]
1) A gdzie ja napisalem yntelygencie, ze nie moga wyjsc na ulice demonstrowac, albo o buntujacych sie przeciw nim metalach? Widac, ze czytanie ze zrozumieniem stanowi póki co za duzy problem dla ciebie. Sens mojej wypowiedzi jest taki - po cholere wylazic na ulice, skoro uwazaja, ze sa normalni? Takim zachowaniem tylko pokazuja swoja odmiennosc i moga tym draznic innych. Równiez nie napisalem, ze homy to pedofile. Pokaz mi gdzie to jest w mojej wypowiedzi?! A nie powiesz mi, ze homoseksualizm to nie jest zboczenie. Fakt i inne SE moze ty czytasz, ale na pewno nie ja, a swoje opinie opieram na wlasnych spostrzezeniach.
2) jezeli chodzi o zatrudnienie w hipermarketach - jestes zwyklym kretynem po prostu. Wedlug ciebie kazy kto pracuje w hipermarkecie to "plebs"? Gratuluje takiego rozumowania. W sytuacji gdy nie masz za co zyc, nie wazne jakie studia mogles ukonczyc, bierzesz kazda prace, bo w koncu zadna praca nie hanbi.
Owszem potrzebna jest infrastruktura, której u nas brak. Tu sie o dziwo z toba zgodze.
Jezeli chodzi jeszcze o firmy zagraniczne - najpierw rzad powinien zapewnic istnienie firmom rodzimym, pózniej dopiero dbac o zagraniczne. Ale u nas firmom krajowym rzuca sie klody pod nogi. Widocznie nie chca placic tak wysokich lapówek jak konkurencja z innego kraju.
Awatar użytkownika
Organic Shadow
Tropiciel

Dołączenie: 29 Lip 2005, 12:49
Ostatnio był: 07 Mar 2007, 23:15
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez xionc w 08 Lip 2006, 14:39

Obraz mnie jeszcze raz to sie pozegnamy. Co do redwatch-daleko mi do faszystow.
Co do butowania metali, fakt zle przeczytalem, skladam samokrytyke.
Homoseksualisci wychodza bo czuja sie dyskryminowani, a prezydent miasta zakazuje gromadzenia sie to nic dziwnego ze ludzie sie buntuja. To ze draznia innych, mam to w dupie. Mnie drazni mlodziez weszpolska i inne prawicowo-konserwatywne twory.
Homoseksualizm to nie zboczenie. To odmiennosc. Termin zboczenie przyrownje ich do pedofilow, nekro etc. Skad wnioskujesz ze czytam te gazety jak wyraznie w swojej poprzedniej wypowiedzi nazywam je brukowcami. Jak ktos byl tak inteligentny ze nie inwestowal w swoje wyksztalcenie to ma teraz problem, nie chcialo sie nosic teczki to trzeba nosic woreczki, ciezkie woreczki. I nie mow mi ze ludzie po dobrych studiach ida do pracy w supermarkecie. Albo nie maja ambicji albo studiowali ekonomie socjalistyczna czy inne bardzo ciekawe kierunki. Staja sie zwyklymi robotnikami, szara masa ktora supermarket miele i wypluwa, jak nawoz. W prywatnych firmach nie ma zwiazkow zawodowych bo ci sa tak pazerni. W panstwowych sa potega i co? Panstwowe firmy cieniutko przeda. Co do lapowek od firm zagranicznych, co za bzdura czlowieku, komu niby daja lapowki? ministrowi?, ludziom z samorzadu? retoryka lepperowska widze.
Znajdz mi duza krajowa firme ktora wybuduje fabryke w jakims wypizdowie. Nie ma?
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Organic Shadow w 08 Lip 2006, 14:55

xionc - chcesz szacunku od innych userów, to sam tez im go troche okaz. A z redwatchem to widac, ze nie zrozumiales do konca, ale nie mam zamiaru cie wyprowadzac z bledu.
"To co nie prowadzi do przetrwania gatunku ludzkiego jest nienormalne" - homoseksualizm prowadzi? Moze ty potrafilbys kolesiowi "brzuszek" zmontowac, ale wtedy dla mnie bedziesz magikiem :)
Sa rózne sytuacje zyciowe i nawet nie wiesz co ciebie moze spotkac, wiec nie mów mi, ze w supermarketach pracuja ludzie z podstawowym lub zawodowym wyksztalceniem. A poza tym, ukonczona szkola to nie wszystko. Sa ludzie, którzy nie mieli np. warunków do ksztalcenia sie, a takze sa ludzie z wyksztalceniem i sa ludzie wyksztalceni...
Lepperowski tok rozumowania? Poprawiles mi tym humor :) Wladza centralna nie ma za duzo do gadania, jezeli chodzi o budowe np. hipermarketów. Od tego jest prezydent miasta i jego swita. A tu juz sa przekrety przeogromne. Powstaja supermarkety jeden obok drugiego i nikt sie nie przejmuje prawem, bo wiadomo, reka myje reke.
Awatar użytkownika
Organic Shadow
Tropiciel

Postprzez xionc w 08 Lip 2006, 15:39

Ty nie wiesz co to jest redwatch a sie wypowiadasz
lepperowska retoryka a nie tok rozumowania, znowu mylisz pojecia.
Widzisz jest roznica miedzy slowem odmiennosc a slowem zboczenie, taka subtelna bardzo.
Reprezentujesz jakis smieszny religijny poglad ze celem czlowieka jest rozmnozenie sie. Wlasnie w tym kraju jest pelno takich co nic nie robia tylko dzieciory trzaskaja a potem lapska po pieniadze wyciagaja bo nie moga utrzymac swojej rodzinki.

Jak nie ma wyksztalcenia to niech zapie*dala w markecie, nic innego nieumie robic to niech robi chociaz to, lepsze to niz siedzenie pod budka z piwem.
Narzekasz na supermarkety strasznie a nie zauwazyles ze gdyby nie one to by ci ludzie ktorzy tam pracuja byliby bezrobotni. I o to w tym chodzi.

Bredzisz cos o rzucaniu klod pod nogi przez zagraniczna konkurencje zapominajac ze niema polskich supermarketow o takiej powierzchni jak real carrefour czy tam nawet to tesco nieszczesne. miasta i gminy wrecz zabiega o to zeby te firmy zainstalowaly sie u nich. lapowki nijak maja sie tu do tego. Znowu wylazi z ciebie lepper.
Jak na razie nie ma prawa zabraniajacego budowy sklepow wielkopowierzchniowych.
I nie ucz ojca dzieci robic, dobrze wiem jakie kompetencje ma rzad a jakie samorzad.
I ostatnia rzecz, nazywajac mnie kretynem, zalosnikiem etc. Obrazasz admina, grabisz sobie,oj grabisz.
Ostatnio edytowany przez xionc 08 Lip 2006, 16:55, edytowano w sumie 3 razy
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Organic Shadow w 08 Lip 2006, 16:36

1) Co to jest redwatch bardzo dobrze wiem. Uwierz.
2) Nie reprezentuje zadnego smiesznego pogladu religijnego, bo z religia za duzo wspólnego nie mam [wytlumacze ci to w sposób lopatologiczny - jestem niewierzacy]
3) Narzekam na supermarkety i bede to robil dalej. Wedlug ciebie nie dostrzegam nowych miejsc pracy. Owszem, dostrzegam i widze tez ludzi, którzy maja swój maly osiedlowy sklepik i sa stopniowo wykanczani przez molochy.
4) Wystaje ze mnie Lepper? Spoko, jak chcesz. Wole, zeby wystawal ze mnie Lepper niz tak jak tobie sloma z butów....
5) Widac, ze ty chyba nosisz jakies rózowe okulary, które przeslaniaja ci rzeczywisty swiat. Sa ludzie niereformowalni i nie mam najmniejszego zamiaru uzerac sie nad przekonaniem ciebie do moich pogladów.
6) ty jako pierwszy zaczales obrazac userów. Twoje wypowiedzi maja na celu osmieszenie min. mnie, a ja sobie na to nie pozwole i nie strasz mnie banem. Wyzywasz innych, czujesz sie jak pan i wladca [kompleksy?], poprawiasz innych a sam piszesz w sposób, za który ktos cie powinien upomniec.
Z mojej strony to koniec polemiki z toba, bo to nie ma najmniejszego sensu. Szkoda mi czasu po prostu.

Nikt nie bedzie mnie tu upominal, Ja tu jestem od upominania. Cos ci sie pomylilo, na zadnym forum pyskowki do admina nie sa tolerowane i co Ja mam z toba zrobic? Zbanowac? To zaraz zleci sie tu cala zgraja obroncow demokracji. Co do osmieszania, sam sie osmieszyles swoimi glupawymi wywodami na ktore nikt by pewnie normalnie uwagi nie zwrocil bo sa na poziomie gimnazjum.

obaj wyluzujcie bo to robi sie zalosne widac, ze nie przekonacie sie do wlasnych pogladów wiec zaprzestancie tej bezsensownej wymiany zdan.
Awatar użytkownika
Organic Shadow
Tropiciel

Postprzez SVART w 08 Lip 2006, 22:59

Witam wszystkich - siedze juz tu z wami na tym forum ladnych pare miesiecy ale specjalnie sie nie wychylalem, ale kiedys w koncu trzeba, a opinie o sytuacji politycznej sa ku temu niezla okazja.

To co sie u nas dzieje w chwili obecnej przypomina w pewnych aspektach zlote czasy stalinizmu - kaczysci na sile wyszukuja wroga (w naszym przypadku to komunisci, geje i lesbijki, PO, tajemnicze osoby z "ukladu" i cholera wie kto jeszcze) przeciwko któremu pragna podburzyc "caly" naród, zeby odwrócic uwage od nieudolnych dzialan rzadu i miec zawsze kozla ofiarnego, na którego wszelkie winy mozna zrzucic i powiedziec, ze to przez "NICH". Zamiast grzebac w teczkach IPN'u mogliby zrobic cos pozytecznego, a nie kolejne oskarzenia wytaczac w oparciu o szczatkowe materialy z archiwów. Esbecy czesto pisali taka fantastyke, ze nawet Lem by sie nie powstydzil, a wszystko dlatego, ze dostawali premie od kazdego zwerbowanego "agenta".
Na czele rzadu stal figurant, który cos tam próbowal, ale chyba nie bardzo mu wychodzilo (jedyne co mu dobrze wyszlo to wnuk). Od poczatku bylo wiadomo, ze nadejdzie moment w którym drugi kaczor siegnie po wladze. Pytanie bylo tylko kiedy - teraz juz znamy odpowiedz. Kaczogród pelna geba, który stoi posród buraków (lepperowców i elpeerowców). Jak mozna dopuscic LPR do wladzy, przeciez to organizacja, której pewne aspekty i dzialania (giertych jugend czyli mlodziez wszecghpolska), czy tez wypowiedzi "wybitnych" polityków (vel Wierzejski - biker) zahaczaja o faszyzm.
Co oni sie tak boja tych homoseksualistów? Pewnie taki Wierzejski sam nie jest do konca ukierunkowany sexualnie to trzesie gaciami.
Dochodzi w kraju do paranoji - nie mozna nic zlego powiedziec o panu prezydencie czy tez innym jego przydupasie - przytocze taka anegdotke: w jednej miescinie strazacy zorganizowali rzut moherowymi beretami na o obruszyl sie jakis PISuar i z morda do jednego z organizatorów, a ten mu krótko: czy jak podzie nad wode i zacznie puszczac "kaczki" to tez sie do niego przyczepi? hehe - tak wlasnie jest

Co do gospodarki -wypowiem sie tylko w jednym aspekcie, bo o reszcie to chyba nie ma sensu. Wlasnie otwieram biuro architektoniczne i wszelkie korzysci jakie mam na poczatku prowadzenia wlasnej dzialalnosci (obnizony ZUS przez 2 lata, dotacje z urzedu pracy), to sa rzeczy wypracowane przez poprzedni rzad a nie obecny. Obnizenie ZUS'u dla pracodawców nie sprawi, ze beda oni zatrudniac wiecej osób - [censored] prawda, dzieki temu wiecej kasy trafi do ich kieszeni (pisze to w oparciu o rozmowy z wlascicielami firm). Nie mozna generalizowac, ale w wiekszosci przypadków tak by wlasnie bylo. Co do firm inwestujacych w Polsce to jest srednio, ale nie najgorzej - mieszkam w miescie w którym jest zorganizowany tzw. park technologiczny - mialem okazje projektowac juz 2 hale produkcyjne dla firm z Holandii i Belgii (a kolejne w drodze). Nieprawda wiec jest, ze u nas stawia sie tylko hipermarkety. Reale i Be-carefour'y maja ulge rzez 2 lata, po czym najczesciej mieszaja z przejeciem firmy przez inny koncern, który to z kolei umknie podatkom - i tak w kólko. Wejscie do UE sprawilo, ze na rynku polskim nastapil ruch - znaczna czesc specjalistów wybyla za granice, przez co w kraju troche jest wiecej powietrza dla tych którzy zostali i cos mozna zaczac dzialac.

Inny aspekt obecenej polityki, który mnie niewasko irytuje to utozsamianie Polaka z katolikiem. Jak nie chodze do kosciola co niedziele i czarnym na tace nie daje, to nie jestem Polakiem. Powinno nastapic kategoryczne rozdzielenie panstwa od kosciola. Do czego to doszlo, zeby jakis prowincjonalny klecha [censored] z ambony na kogo trzeba glosowac. Przeciez tak nie moze byc. Wiara to wiara, a panstwo to panstwo. Obecne poczynania Kosciola wspierane dzielnie przez kaczystów i elpeerowców prowadza do ugruntowywania sie nietolerancji i ciemnoty w Polsce. Juz nawet skrajni prawicowcy w eroparlamencie stwierdzaja, ze prawica w Polsce jest dla nich zbyt skrajna - PARANOJA.

i tak mozna by pisac i pisac... ale chyba mozna to obecna sytuacje podsumowac ladna sentencja:
"Dwie rzeczy nie maja granic: wszechswiat i ludzka glupota, chociaz co do tego pierwszego nie mam pewnosci" Albert Einstein
Awatar użytkownika
SVART
Kot

Dołączenie: 23 Lut 2006, 10:57
Ostatnio był: 26 Gru 2020, 21:36

Postprzez Boras w 09 Lip 2006, 01:53

BARDZO LADNY PIERWSZY POST :D
PEWNIE NAJLADNIEJSZY W HISTORII TEGO FORUM

Tak sie zastanawialem co by tu napisac, co ja mysle o polski rzadzie..
na tematy wszelkich ulg wypowiedzial sie juz ktos kompetentny
Temat Rownosci jest grzaski (swoja droga obaj mieliscie racje momentami, nawet czasami mowiliscie o tym samym)

Boje sie Naszego Króla troszeczke, mi naprawde zdaje sie ze dazy do osiagniecia wladzy Absolutnej, Ale sie boi jeszcze , mam wrazenie ze sie powolutku rozkreca, poczekamy zobaczymy

a tak nawiasem mowiac pamietacie haslo naszej lepperowki?? " Annanna Kofanna" ??
to akurat bylo przejezyczenie, ale w polskim rzadzie naprawde zdazaja sie ludzie GLUPI , i nie mam tu na mysli tego ze maja poglady inne niz ja wiec sa glupi, nie nigdy tak nie mysle i nie myslalem, jesli ktos potrafi mi powiedziec co jest dobre w Nie pozwalaniu Homoseksualista Wyjsc na ulice, to go poslucham i jesli jest to dobry argument to przyznam mu racje.

Sa ludzie glupi w sensie Tepaki, ktorzy zeby ladnie ich wypowiedz na zywo wygladala, wrzucaja ladne (trudne) slowka ktore srednio pasuja albo widac ze sa wrzucone na sile, Poprostu czesto po "pytaniach" w sejmie mozna rozpoznac jaki kto jest, bo nei wszscy czytaja z karteczek.
Core duo 1,86 stoj±ce na asusie p5w dh deluxe
2 giga ramu g.skill'a na 800
i moje dziecko ukochane radeon x1900xtx
cieszy mnie to niezmiernie
Awatar użytkownika
Boras
Tropiciel

Dołączenie: 21 Mar 2006, 14:42
Ostatnio był: 03 Sty 2016, 16:07
Miejscowość: Sie biara dzieci?
Kozaki: 3

Postprzez Touchdown w 09 Lip 2006, 10:19

Boras napisał(a):(...) jesli ktos potrafi mi powiedziec co jest dobre w Nie pozwalaniu Homoseksualista Wyjsc na ulice, to go poslucham i jesli jest to dobry argument to przyznam mu racje. (...)

Tak na sile laczy sie to chyba z tematem, wiec tez sie wypowiem w tej kwestii. Nie toleruje zboczen. Zboczen, dewiacji, odmiennosci, nazwijcie to jak chcecie. Homoseksualizm to choroba, a chorobe trzeba zwalczac, a nie przyznawac gejom i lesbijkom prawa i gwarantowac tolerancje. Jasne, ze jak jest ktos chory to trudno go o to obwiniac. Ale manifestacje? Równouprawnienie? Nie ma równouprawnienia dla zboczen. Co nastepne, równouprawnienie dla pedofili? (przesada zamierzona)

Zaraz mi ktos powie, ze nie jestem tolerancyjny i jestem rasista, ksenofobem itp. Tolerancyjny to moge byc w stosunku do innych religii, ale nie wobec innych ras. Inne rasy to... jak najbardziej normalna sprawa i nie ma powodu, zebym to nazywal tolerancja. I nie zgadzam sie, ze homoseksualizm to odmiennosc. To zboczenie.
Awatar użytkownika
Touchdown
Retired

Dołączenie: 07 Maj 2005, 14:01
Ostatnio był: 29 Maj 2015, 17:06
Kozaki: 26

Postprzez klawisz w 09 Lip 2006, 11:33

Touchdown napisał(a):
Boras napisał(a):(...) jesli ktos potrafi mi powiedziec co jest dobre w Nie pozwalaniu Homoseksualista Wyjsc na ulice, to go poslucham i jesli jest to dobry argument to przyznam mu racje. (...)

Tak na sile laczy sie to chyba z tematem, wiec tez sie wypowiem w tej kwestii. Nie toleruje zboczen. Zboczen, dewiacji, odmiennosci, nazwijcie to jak chcecie. Homoseksualizm to choroba, a chorobe trzeba zwalczac, a nie przyznawac gejom i lesbijkom prawa i gwarantowac tolerancje. Jasne, ze jak jest ktos chory to trudno go o to obwiniac. Ale manifestacje? Równouprawnienie? Nie ma równouprawnienia dla zboczen. Co nastepne, równouprawnienie dla pedofili? (przesada zamierzona)

Zaraz mi ktos powie, ze nie jestem tolerancyjny i jestem rasista, ksenofobem itp. Tolerancyjny to moge byc w stosunku do innych religii, ale nie wobec innych ras. Inne rasy to... jak najbardziej normalna sprawa i nie ma powodu, zebym to nazywal tolerancja. I nie zgadzam sie, ze homoseksualizm to odmiennosc. To zboczenie.

W pelni sie zgadzam. Homoseksualizm to zboczenie, kiedys czegos takiego nie bylo i ludzie zyli normalnie. Nie chce ogladac dwóch facetów calujacych sie na ulicy, ale nie chce tez ogladac pary obmacujacej sie na lawce w parku - kogo to obchodzi? Idzcie do domu i tam sie obmacujcie.

Nikt na tym forum nie bedzie banowany za przekonania, to tak btw.
Awatar użytkownika
klawisz
Retired

Dołączenie: 16 Lis 2004, 14:27
Ostatnio był: 19 Sie 2025, 13:19
Miejscowość: Sopot
Kozaki: 88

Postprzez Organic Shadow w 09 Lip 2006, 11:59

Zgadzam sie z Wami [Touchdown, klawisz]. W koncu po cos jest kobieta i facet [xionc przypominam ci, ze z religia nie mam nic wspólnego, to tak uprzedzajac ciebie]. Jak wczesniej pisalem - to co nie prowadzi do przetrwania gatunku ludzkiego jest nienormalne, a homoseksualizm nie prowadzi i tego nie jestescie w stanie zaprzeczyc. Nie chcialbym sie znalezc w sytuacji, gdy kolega mówi mi: "twoi rodzice to bardzo mili panowie", to jezeli chodzi o ewentualna adopcje dzieci. Homoseksualizm to choroba i nie tyle, ze mozna ja leczyc, tylko trzeba, a nie gloryfikowac tych meczenników o wolnosc demokracji i poszanowania praw obywatelskich. To juz zaszlo za daleko. Holandia jako kraj najbardziej liberalny juz jakis czas temu wprowadzila wiele praw dla gejów i lesbijek i mamy tego efekty - grupa pedofili juz sie upomina o swoje prawa, bo przeciez oni tez sa normalni i maja swoje racje. Czy jestem nietolerancyjny? Tak jestem i nie mam najmniejszego zamiaru tego zmieniac, bo dla zboczen nie powinno byc zadnej tolerancji.
Awatar użytkownika
Organic Shadow
Tropiciel

Postprzez LPKorn3324 w 09 Lip 2006, 12:12

hmm to ja jestem odmiennego zdania. Homoseksualizm nie jest zboczeniem, odmiennoscia z pewnoscia. Widzicie ludzie tacy rodza sie juz z taka orientacja i tak juz jest. Hasla typu "to choroba, powino sie leczyc" od razu kojarza mi sie z jaskiniowymi pogladami z epoki kamienia lupanego. Co wy ludzie chcecie zrobic? Mi to przypomina tylko eksterminacje z czasów II WS.
Nie daze do tego by "pary" homoseksulane mialy do wszystkiego prawa ale przynajmniej do czesci tak. Do tego cala ta otoczka skandalu jaka towarzyszy temu tematowi w PL jest spowodowana niczym innym jak skarnie katolickim podlozem. Zauwazcie jak ten problem wyglada za granica, za zachodzie. Tak nie ma protestów, bijatyk bo jest to cos juz przyjetego przez spoleczenstwo i nikogo jakos specjalnei nie zaskakiwujacego.

klawisz- myslisz sie, homoseksualizm byl od zawsze i zdziwilbys sie jakie osoby zasluzone dla historii/nauki itp byly homoseksualistami.

A ktos pisal, ze moze byc tolerancyjny w stosunku do religi ale nei "tego". JA czasami jestem bardziej tolerancyjny w stosunku do homoseksualizmu niz do tych tepków na bliskim wschodzie, którzy otwierajac koran czy co oni tam maja widza tylko "zabij amerykanina, zabij europejczyka" i potem robia za chodzace bomby. Nie twierdze przy tym, ze kazdy mulzumanin to zamachowiec i, ze religia jest temu winna tylko jej niewlasciwa interpertacja ale jezeli ludzie tacy organizuja zamachy w przekonaniu, ze nakazuje im to religia (a sa ich tysiace) to sorry dla takich ludzi tolerancyjy nie bede.
Awatar użytkownika
LPKorn3324
Retired

Dołączenie: 23 Kwi 2005, 13:46
Ostatnio był: 01 Lis 2014, 14:04
Miejscowość: Poznan

Postprzez klawisz w 09 Lip 2006, 13:06

Sa rózne zdania na temat homoseksualizmu, ale moim zdaniem jest to problem natury psychicznej, a porównywanie takiej teorii do czasów prehistorycznych, albo niedawnych (WWII) jest glupie. Ani ja, ani Touchdown czy Organic Shadow nie nawolujemy do mordu na homo, to sa zwykli ludzie tylko, ze potrzebuja pomocy jakiegos psychologa.

Nie ma czegos takiego jak urodzic sie juz z orientacja ;f, wszystko zalezy od wychowania, przykladowo: Hitler nie byl od urodzenia chory psychicznie - dajcie spokój ;>

A ktos pisal, ze moze byc tolerancyjny w stosunku do religi ale nei "tego". JA czasami jestem bardziej tolerancyjny w stosunku do homoseksualizmu niz do tych tepków na bliskim wschodzie, którzy otwierajac koran czy co oni tam maja widza tylko "zabij amerykanina, zabij europejczyka" i potem robia za chodzace bomby. Nie twierdze przy tym, ze kazdy mulzumanin to zamachowiec i, ze religia jest temu winna tylko jej niewlasciwa interpertacja ale jezeli ludzie tacy organizuja zamachy w przekonaniu, ze nakazuje im to religia (a sa ich tysiace) to sorry dla takich ludzi tolerancyjy nie bede.

Napisales, ze Koran prowadzi do ataków terrorystycznych. Przeciez ta swieta ksiega jest bezkonfiliktowo nastawiona na inne kultury, a ze ktos zle ja interpretuje, no to... satanisci róznie interpretuja chrzescijanska Biblie, moim zdaniem zalicza sie to do chorób psychicznych.
Awatar użytkownika
klawisz
Retired

Dołączenie: 16 Lis 2004, 14:27
Ostatnio był: 19 Sie 2025, 13:19
Miejscowość: Sopot
Kozaki: 88

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości