xKoweKx napisał(a):No lesbijki są brzydkie... co innego biseksualistki.
Oglądałem o nich kiedyś program jak jeszcze oglądałem tv!One już dawno są po ślubie i nie mieszkają w Polsce nawet. Tak więc o nic już nie walczą. :czepialskikowunio:
Universal napisał(a):Woland, naprawdę nie dostrzegasz różnicy między równością płci, rasizmem, a homoseksualizmem? Naprawdę to jedna i ta sama "kategoria wagowa"? Czyli co, granica nie istnieje i można zrobić wszystko, bo 200 lat temu było zupełnie inaczej? Mógłbym stwierdzić, że pedofilia to może też nie taka zła rzecz, jeśli dziecko by chciało.
Wojak napisał(a):To, że Ty urodziłeś się heteroseksualistą nie oznacza, że nie mógłbyś z dnia na dzień zmienić swoją orientację.
Wojak napisał(a): Zbyt pochopnie wychodzisz z wnioskiem, że to bzdura. Zwłaszcza, że od takich rzeczy zależy bardzo wiele czynników, nie tylko geny, czy zwykłe upodobania z dzieciństwa.
Wojak napisał(a):Fajne wykresy, tabele i skale, ale niejednokrotnie miałem już do czynienia z ludźmi, którzy na przestrzeni lat zmieniali swoją orientację i to jest dla mnie o wiele twardszy dowód, niż jakieś naukowe tezy.
Wojak napisał(a):Zadajesz się czasami z takimi ludźmi,
Woland napisał(a):Zasadniczo sądzę że to co napisałeś i to co mówią te skale się łączy tak naprawdę a różni interpretacją tego zjawiska.
Woland napisał(a):Ludzie się po prostu rodzą tacy, tacy albo tacy i tyle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości