Jak ci sie do ku*wy nędzy wolność i demokracja nie podobają to zapraszam do Korei Północnej, tam nie takich "bzdetów", robisz, i myślisz tak jak każe ci wódz albo lądujesz w obozie albo w dole z niegaszonym wapnem z kulką w potylicy. Teraz to siedzisz wygodnie i kontestujesz istniejący porządek rzeczy bo w w dupie byłeś i gówno widziałeś.
już było pare systemów które wyżej ceniły dobro ogółu nad jednostki, nie skończyło sie to dobrze ani dla jednostek ani dla ogółu
Universal, scigacz1975.

szm napisał(a): Ideologia marksistowsko-leninowska jasno mówiła o walce klas etc. Nie było mowy o żadnych ogółach, narodach. Mowa była tylko o klasach/ie. A takowa ogółem nie jest.
Ja myślę w kategoriach narodowych, i klasa nigdy nie będzie dla mnie ogółem.

scigacz1975, Lucjusz, Paladyn95.

scigacz1975 napisał(a):dlaczego nie ma hetero parad???

Najbliższa rodzina komunistów to faszyści??
O ile wiem komuniści nie głoszą rasizmu, homofobii, nacjonalizmu, nie głoszą że państwo jest ważniejsze od człowieka...
Co do homoseksualistów i III Rzeszy...
Nie tylko pewien niedoszły austriacki malarz uważał że trzeba ich eksterminować...
Jak "skażone"?
Sugerujesz że dziecko z rodziny homo też będzie homo?
A może jeszcze powiesz że białe z czarnej rodziny stanie się czarne? Bo to tyle samo sensu ma.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości