Czarny stalker napisał(a):Nie wybrali losu, ale to sczególni ludzie, którzy nie powinni się wogóle rodzić i żyć.Wogóle powinni nie istnieć.

Czarny stalker napisał(a):Moje oczy nie są wrażliwe- to jedno, a poza tym jest różnica między niepełnosprawnym, a gejem.Niepełnosprawny jest kaleką często nie z włanej winy i chciałby być zdrowym.Natomiast gej ma coś nie tak we łbie- zgadzam się, ale niech tego nie ujawnia, bo to tylko wstyd i obraza dla normalnych.Ile dzieci się wypacza przez pedalstwo,a powinny być normalne.Wszystko inne też wypacza, ale homosy i lesby szczególnie.Na niepełnosprawnego patrzę jak na normalnego człowieka.Podobnie na chorego, ale na geja patrzę jak na 3$$32434(objęte cenzurą) i po prostu tych ludzi nie mogę tolerować.Rozumiem że to nie ich wina, no ale nie mogę.W sumie trochę winy jest w nich, bo się domagają praw i małżeństw.Coś nienormalnego.Ślub i dwóch facetów się cał....obrzydlistwo błe błe błe.Moja ulica czeka na takich, żeby im dać małe lekcje porządeczku.

Normalny człowiek to nie pedał( tak definiuję)- chyba starczyxKoweKx napisał(a): Zdefiniuj mi NORMALNEGO człowieka(będziesz wielki, jak to Ci się uda!)

Nawet wiem co to za kamień- MONOLIT.He hexKoweKx napisał(a):Najlepiej to wszystkich- pedałów, lesby, żydów, arabów, czarnych, żółtych- włożyć do gazu i niech zostaną normalni, ach...
Wiem.Dwuznaczne jest.Jak wolicie "gej" to mogę tak mówić, ale to trochę jakbyśmy mówili tak z szacunkiem, a ja.... wiecie.xKoweKx napisał(a):Pedał masz u roweru, inteligencie

Mają siedzieć w domu i robić to po cichutku? To sam też nie obłapiaj panny w autobusie czy na przystanku.
Bo taki gej może też czuje obrzydzenie jak liżesz się z panną w miejscu publicznym.

Microtus napisał(a):PS: Terminus dobrze, że napisałeś, że to jedna z teorii, bo mam dziś zły dzień i na pewno byś dostał swoją porcję bluzgów

Użytkownicy przeglądający to forum: svt66 oraz 6 gości