Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Terminus w 18 Kwi 2009, 14:21

Czarny stalker napisał(a):Nie wybrali losu, ale to sczególni ludzie, którzy nie powinni się wogóle rodzić i żyć.Wogóle powinni nie istnieć.

Wow, czyli jesteś bogiem...
Wiesz kto ma prawo się urodzić a kto nie...
Wiesz kto ma prawo żyć...

Wiesz podobnie myślał o Żydach niejaki Adolf, o Ormianach Talaat Pasza...
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Reklamy Google

Postprzez KoweK w 18 Kwi 2009, 15:18

Czarny stalker napisał(a):Moje oczy nie są wrażliwe- to jedno, a poza tym jest różnica między niepełnosprawnym, a gejem.Niepełnosprawny jest kaleką często nie z włanej winy i chciałby być zdrowym.Natomiast gej ma coś nie tak we łbie- zgadzam się, ale niech tego nie ujawnia, bo to tylko wstyd i obraza dla normalnych.Ile dzieci się wypacza przez pedalstwo,a powinny być normalne.Wszystko inne też wypacza, ale homosy i lesby szczególnie.Na niepełnosprawnego patrzę jak na normalnego człowieka.Podobnie na chorego, ale na geja patrzę jak na 3$$32434(objęte cenzurą) i po prostu tych ludzi nie mogę tolerować.Rozumiem że to nie ich wina, no ale nie mogę.W sumie trochę winy jest w nich, bo się domagają praw i małżeństw.Coś nienormalnego.Ślub i dwóch facetów się cał....obrzydlistwo błe błe błe.Moja ulica czeka na takich, żeby im dać małe lekcje porządeczku.

Wiesz, niepełnosprawni też czasami mają "coś nie tak w głowie" i taka też jest prawda, i to nie jest ich wina. Obraza dla normalnych? Zdefiniuj mi NORMALNEGO człowieka :) (będziesz wielki, jak to Ci się uda!)
Nie ma czegoś takiego, jak małżeństwo w przypadku homoseksualizmu... to zwykły związek partnerski- przeczytaj poprzednie strony tematu, aby wiedzieć o co kaman i po co tego chcą m.in. Pamiętaj- to co cię obrzydza nie znaczy, że musi od razu nie istnieć i "do gazu".
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 20:02
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez Czarny stalker w 18 Kwi 2009, 16:43

xKoweKx napisał(a): Zdefiniuj mi NORMALNEGO człowieka :) (będziesz wielki, jak to Ci się uda!)
Normalny człowiek to nie pedał( tak definiuję)- chyba starczy :wink: :wink: .Macie rację.Owszem.To nie jest wina kogoś, że urodził się taki, ale niech nie ujawnia na zewnątrz swoich chęci, niech się pochamowuje w swoich zapędach, niech stara się nawet na siłę wrócić do normalności, a wtedy uznam, że jest jescze chory, ale walczy ze sobą, jak każdy.Natomiast taki co nie walczy, co chce to dalej robić, co rząda praw i małżeństw- zasługuje na potępienie.
zastanów się zanim coś napiszesz,bo może to być twój ostatni post
Awatar użytkownika
Czarny stalker
Kot

Dołączenie: 22 Mar 2009, 18:51
Ostatnio był: 21 Kwi 2009, 17:31
Miejscowość: Nieznana
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 1

Postprzez KoweK w 18 Kwi 2009, 16:58

Najlepiej to wszystkich- pedałów, lesby, żydów, arabów, czarnych, żółtych- włożyć do gazu i niech zostaną normalni, ach...

P.S. Pedał masz u roweru, inteligencie ;)
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 20:02
Kozaki: 1496

Postprzez Czarny stalker w 18 Kwi 2009, 17:08

xKoweKx napisał(a):Najlepiej to wszystkich- pedałów, lesby, żydów, arabów, czarnych, żółtych- włożyć do gazu i niech zostaną normalni, ach...
Nawet wiem co to za kamień- MONOLIT.He he :wink:
xKoweKx napisał(a):Pedał masz u roweru, inteligencie ;)
Wiem.Dwuznaczne jest.Jak wolicie "gej" to mogę tak mówić, ale to trochę jakbyśmy mówili tak z szacunkiem, a ja.... wiecie.
Chyba "czarnych" nie chcesz wrzucić do kamienia co? Jeszcze mi życie miłe :wink: :D :) :o :wink:
zastanów się zanim coś napiszesz,bo może to być twój ostatni post
Awatar użytkownika
Czarny stalker
Kot

Dołączenie: 22 Mar 2009, 18:51
Ostatnio był: 21 Kwi 2009, 17:31
Miejscowość: Nieznana
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 1

Postprzez Microtus w 19 Kwi 2009, 22:39

Napiszę, krótko w dupie byłeś i gówno widziałeś Czarny stalkerze.
To co piszesz to gówniarstwo i brak wiedzy, że o empatii nie wspomnę. Sam kiedyś miałem podobnie gówniarskie nastawienie. Powtarzasz pierdoły zasłyszane od innych ale życie może Cię jeszcze czegoś nauczy. Choć nie jestem tego pewny. Pisałem już wcześniej co myślę na ten temat i w zasadzie Twoje posty potwierdzają to co pisałem o niewiedzy.

Na koniec posłużę sie cytatem z piosenki, którą niedawno linkowałem w temacie "Muzyka" tekst odnosił się co prawda tylko do rasizmu ale myślę, że pasuje jak ulał.

"Nikt nie ma prawa patrzeć na nikogo z góry,
Gdy ktoś w coś innego wierzy czy ma inny kolor skóry,
Ty jesteś tylko kolejnym który ma zamknięty umysł i powiela bzdury
Idź stąd!!!"

Acha i generalnie Twoje posty śmierdzą prowokacją. Więc zbastuj.

PS:
Terminus dobrze, że napisałeś, że to jedna z teorii, bo mam dziś zły dzień i na pewno byś dostał swoją porcję bluzgów :)
War. War never changes...
Bury
zapraszam do lektury :)
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Dołączenie: 18 Cze 2007, 14:31
Ostatnio był: 19 Sty 2019, 22:54
Miejscowość: łorsoł
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 106

Postprzez Evilijo w 19 Kwi 2009, 23:51

Witam!
Ja tylko krótko, późno już, spać trzeba i takie tam. Jak dla mnie nie można porównywać rasizmu z homofobią. To dwie zupełnie inne sprawy. Osobiście rasistą nie jestem, ba, drażni mnie gdy ktoś propaguje poglądy rasistowskie i w dodatku nie potrafi ich porządnie uargumentować. Ale homoseksualizm... No cóż jako facet powiem, że lesbijki mi nie wadzą, a geje owszem.
A tak serio, to dla mnie homoseksualizm jest zły, to wynaturzenie, coś wstrętnego. Czy powinno się takich ludzi dawać do gazu? No nie, czynią źle, to ich wybór, wielu ludzi również czyni źle, idą za to do gazu? Nie.
Wszyscy ludzie zostaną kiedyś osądzeni, homoseksualiści również, bo dopuszczali się złego. Związki partnerskie gejów i lesbijek? To coś złego, ale w tym chorym świecie dopuszczalnego. Adopcja dzieci przez takich osobników? Broń Boże! Za takie coś można by i jeden piec rozpalić na nowo. Sami niech robią co chcą, ale dzieci niech do tego nie mieszają.

Pozdrawiam.
Image
Awatar użytkownika
Evilijo
Stalker

Dołączenie: 11 Lut 2009, 21:48
Ostatnio był: 29 Sty 2013, 20:17
Miejscowość: Rybnik
Kozaki: 0

Postprzez Microtus w 20 Kwi 2009, 08:08

Homofobia i rasizm na jednym stoją wózku a wózek ten nazywa sie brak tolerancji.
Jak Cię brzydzi dajmy na to szpinak to go zjadasz? Nikt nie każe Ci chodzić do klubów dla gejów.
Jak napiszesz teraz, że pchają się przed oczy to powiem, że szpinak też Ci ktoś czasem zaserwuje przez przypadek.
Mają siedzieć w domu i robić to po cichutku? To sam też nie obłapiaj panny w autobusie czy na przystanku.
Bądź fair a nie egzekwujesz prawa od innych, których sam tak naprawdę nie masz zamiaru przestrzegać. Bo taki gej może też czuje obrzydzenie jak liżesz się z panną w miejscu publicznym.
Bury
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Postprzez dorian w 20 Kwi 2009, 08:44

Mają siedzieć w domu i robić to po cichutku? To sam też nie obłapiaj panny w autobusie czy na przystanku.

Bo taki gej może też czuje obrzydzenie jak liżesz się z panną w miejscu publicznym.

I tu się Microtus z tobą nie zgodzę.
Tak, pedały mają siedzieć i to robić w domu, albo w swoich pedalskich klubach i co najdalej tam i właśnie nie pchać się przed oczy i na afisz, a porównywanie ich i pedałowania się nawzajem do obłapiania panien na przystanku jest zwykłym nonsensem, albo desperacją. A to dlatego, że ogólnie i odwiecznie ustalone są pewne normy, które uważa się za prawidłowe w przypadku przyjęcia ich przez "większą większość" jako słuszne. I tu właśnie dlatego bardziej jednak w miarę ogólnoprzyjętą normą przez większość będzie to obłapienie, czy lizanie się z pannami w miejscu publicznym, czego osobiście nie pochwalam, ale mnie aż tak nie razi, bo jest to dość zgodne z odwiecznymi prawami natury, przyrody i ogólnie normalnej ludzkości, natomiast afiszowanie się gejów, czy lesb, czyli znacznej mniejszości jednak w miejscach publicznych jest tutaj właśnie zwykłą prowokacją, arogancją, pokazem i brakiem podporządkowania się do zdania ogółu, z którym się funkcjonuje i w pewnym stopniu współzależy.
I dlatego rozumiem oburzenie i niesmak, a potem ironiczny uśmiech kogoś, kto zobaczy dwóch miłych panów idących w parku blisko siebie i trzymających rączki na przemian na swoich dupach, za to chłopak z dziewczyną, czyli tzw. para "normalna" tak idąca raczej nikogo aż tak nie zniesmaczy, chyba że takich właśnie "homoniepewnych" panów i panie.
Poza tym, osobiście nic do nich aż takiego nie mam i na stos ich bym nie skazał, bo na ogół to nie ich wina, że są tacy a nie inni, ale też niech się tak z tym nie obnoszą i nie prowokują swoim jednak kontrowersyjnym dla większości zachowaniem.
Ostatnio edytowany przez dorian, 20 Kwi 2009, 09:10, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 15 Lis 2025, 14:18
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 247

Postprzez Evilijo w 20 Kwi 2009, 09:03

No to ja ci Microtus coś rozrysuje... mówisz, że homoseksualizm nie jest niczym złym, że to ich wybór, że nic nikomu nie robią etc. No to słuchaj, jeśli homoseksualizm nie jest niczym złym, dopuszczalnym, to w takim razie zoofilia również powinna, w końcu co w tym złego, że jakiś pan, pani bzyknie jakiegoś zwierzala czy odwrotnie. Tak samo ludzie ci nic nikomu nie robią.
Ale czy na pewno? Jesteś dostatecznie wyedukowany? Wiesz skąd się wziął wirus HIV? Nie? To ci to uzmysłowię, otóż drogi kolego wirus HIV przenoszą małpy, tak tak, chłop po tym jak go żona nie zaspokoiła szedł do lasu i brał się za bogu winne małpki. Później wracał do domu i znowu kopulował z kobietą, raz tak, raz tak.
Co z tego wszystkiego wyszło? No cóż epidemia HIV i AIDS zbierająca żniwo w milionach ludzi na całym świecie.
A na początku zdawało się, że pier**** małp to jego wybór. Czasem warto pomyśleć...

Pozdrawiam.
Image
Awatar użytkownika
Evilijo
Stalker

Dołączenie: 11 Lut 2009, 21:48
Ostatnio był: 29 Sty 2013, 20:17
Miejscowość: Rybnik
Kozaki: 0

Postprzez Microtus w 20 Kwi 2009, 13:33

Dorian nie zrozumieliśmy się ja nie pochwalam obłapiania w żadnym z wymienionych przypadków. Dałem tylko jako przykład. Ale już chodzenie za rękę Cię nie obraża co? Ja tam czasem wolę wiedzieć z kim mam do czynienia. :P

Twoje słowa Evilijo skomentuję jednak:
pie*dolicie Hipolicie. Do homoseksualizmu nikt nikogo nie zmusza jak ktoś chce to to robi jeśli jest inaczej mówimy o gwałcie. I w przypadku zoofilii to jest właśnie gwałt, krzywdzenie zwierząt.
I radzę Ci naprawdę samemu pomyśleć bo doszukujesz się na siłę jakichś argumentów, których tak na prawdę nie ma.
Bury
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Postprzez Terminus w 20 Kwi 2009, 13:47

Microtus napisał(a):PS: Terminus dobrze, że napisałeś, że to jedna z teorii, bo mam dziś zły dzień i na pewno byś dostał swoją porcję bluzgów :)

Microtusie, rzeczywiście musiałeś mieć ciężki dzień, że chcesz mnie bluzgać za powszechnie dostępne informacje; żeby tylko przytoczyć Wiki:
"Przeprowadzono badania, które sugerowały m.in., że trzecie jądro podwzgórza INH3 u gejów jest znacznie mniejsze niż u mężczyzn heteroseksualnych. Różnica dotyczy też spoidła wielkiego: u mężczyzn heteroseksualnych jest ono o 18% większe niż u kobiet i o 35% większe niż u mężczyzn homoseksualnych[74]. Badania te nie pokazały jednak, czy zmiany w mózgu są wynikiem, czy przyczyną homoseksualizmu. Dodatkowo krytycy zauważają, iż wszyscy badani ze zmianami zmarli na AIDS co mogło mieć wpływ na wyniki badań, gdyż sam wirus mógł wpływać na zmiany w mózgu.
W 2004 podobne różnice w budowie mózgów zaobserwowała grupa naukowców z Oregon Health Sciences University wśród męskich osobników owiec wśród których obserwowano zachowania homoseksualne w porównaniu do osobników wykazujących zachowania heteroseksualne."

Abstrahując od dyskusji dotyczących samej Wikipedii; zaznaczyłem, że jest to jedna z teorii [inne mówią o zaburzeniach w procesie płodowym, zmianach genetycznych; o zaburzeniach psychicznym, warunkowanych relacjami rodzinnymi w okresie wczesnego dzieciństwa nie wspominając]. Poza tym w swojej wypowiedzi nie wartościowałem, ale starałem się pokazać, że te osoby nie są "winne" że to ich spotkało, podobnie jak osoba chora od urodzenia nie jest winna swojej choroby.
O tym co myślę o homoseksualizmie / homoseksualistach [swoją drogą to słowo jest w Stanach uważane za obraźliwe -paranoja]. pisałem już w innych postach i nie będę się powtarzał.
Ostatnio edytowany przez Terminus, 20 Kwi 2009, 13:56, edytowano w sumie 1 raz
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość