Shyshek napisał(a):.A co do TVN to zobacz jaką oni tam robią nagonkę na PIS,

Nieogarniający napisał(a):
Jak tak sobie oglądam TVN 24 to mam wrażenie oni są neutralni

xKoweKx napisał(a):Shyshek napisał(a):Nieogarniający masz rację"Normalni" ludzie jakoś nie robią parad
Nie, bo w ogóle przeciwnicy "pedalstwa" nie robią parad.Btw. parady to nie tylko parady homoseksualistów. Nie rozumiem, co tutaj normalność ma do rzeczy.
Nieogarniający napisał(a):Jak tak sobie oglądam TVN 24 to mam wrażenie oni są neutralni (mają polityków w dupie jaśniej mówiąc)
Ale to pewnie tylko wrażenie bo też uważam, że telewizja nie jest prawdomówna, za bardzo.
Woland napisał(a):Ja sądzę że najbardziej neutralna jest Superstacja. To znaczy się nie jest neutralna światopoglądowo ale pod względem stosunku do partii bo jadą po wszystkich partiach. Najlepsze teksty to ma moim zdaniem Eliza Michalik i Kuba Wątły i ten taki łysy, niski (w "Krzywym zwierciadle" są zawsze we dwóch).
Powiem ci że sam tego nie rozumiemUniversal napisał(a):"Nagłośniejsi" przeciwnicy pedalstwa organizujący parady też są popieprzeni, przeginając w drugą stronę. A homo (wojujący) niech się zdecydują - chcą być inni i zauważani, czy tacy sami, bo jakby się gubią w zeznaniach.

Woland napisał(a):TVN to ma poglądy bardziej pod PO.

KoweK, robo_pl.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości