Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Nieogarniający w 03 Sty 2012, 21:26

Shyshek napisał(a):.A co do TVN to zobacz jaką oni tam robią nagonkę na PIS,

Jak tak sobie oglądam TVN 24 to mam wrażenie oni są neutralni (mają polityków w dupie jaśniej mówiąc)
Ale to pewnie tylko wrażenie bo też uważam, że telewizja nie jest prawdomówna, za bardzo.

Mi tam z tymi paradami chodziło o to, że jak przestaną je organizować to ich przeciwnicy też ucichną... no i że ludzi już to wkurza.
...
Nieogarniający
Stalker

Dołączenie: 10 Gru 2011, 15:03
Ostatnio był: 08 Lis 2014, 18:59
Frakcja: Monolit
Kozaki: 12

Reklamy Google

Postprzez Wojas21 w 03 Sty 2012, 23:06

Nieogarniający napisał(a):
Jak tak sobie oglądam TVN 24 to mam wrażenie oni są neutralni

:facepalm:

Uwagi moderatora:

Warn. Takich postów tutaj nie tolerujemy. - xKoweKx

Za ten post Wojas21 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Domianos.
Awatar użytkownika
Wojas21
Tropiciel

Dołączenie: 25 Cze 2010, 22:54
Ostatnio był: 01 Sty 2018, 22:59
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 64

Postprzez Woland w 03 Sty 2012, 23:22

Ja sądzę że najbardziej neutralna jest Superstacja. To znaczy się nie jest neutralna światopoglądowo ale pod względem stosunku do partii bo jadą po wszystkich partiach. Najlepsze teksty to ma moim zdaniem Eliza Michalik i Kuba Wątły i ten taki łysy, niski (w "Krzywym zwierciadle" są zawsze we dwóch).

TVN to ma poglądy bardziej pod PO.
Co w szkle kontaktowym jest nie wiem, nie oglądam. Lepsze "Krzywe Zwierciadło" i "Gilotyna" z wspomnianej tu Superstacji.

Ale z tematu to my strasznie zeszliśmy...
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez Universal w 04 Sty 2012, 00:24

[zdezaktualizowane poglądy z których nie chce mi się po latach tłumaczyć] + [niepotrzebny komentarz, którego po latach bym nie napisał]
Ostatnio edytowany przez Universal, 28 Paź 2025, 19:49, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1051

Postprzez Shyshek w 04 Sty 2012, 18:37

xKoweKx napisał(a):
Shyshek napisał(a):Nieogarniający masz rację :D "Normalni" ludzie jakoś nie robią parad

Nie, bo w ogóle przeciwnicy "pedalstwa" nie robią parad. :facepalm: Btw. parady to nie tylko parady homoseksualistów. Nie rozumiem, co tutaj normalność ma do rzeczy.

Mi nie chodzi o przeciwników homoseksualizmu tylko o ludzi "zwykłych" których nie kręci latanie po ulicach i krzyczenie "kto nie skacze jest pedałem ,hej,hej,hej" albo obściskiwanie się i całowanie dwóch panów na jadącej platformie.Jestem przeciwny jak i jednej stronie tak i drugiej.
Nieogarniający napisał(a):Jak tak sobie oglądam TVN 24 to mam wrażenie oni są neutralni (mają polityków w dupie jaśniej mówiąc)
Ale to pewnie tylko wrażenie bo też uważam, że telewizja nie jest prawdomówna, za bardzo.

TVN jest tak samo neutralny jak gazeta wyborcza lub gazeta Polska, w nich jest tyle neutralności że jakby mogli to daną opcję polityczną utopiliby.
Woland napisał(a):Ja sądzę że najbardziej neutralna jest Superstacja. To znaczy się nie jest neutralna światopoglądowo ale pod względem stosunku do partii bo jadą po wszystkich partiach. Najlepsze teksty to ma moim zdaniem Eliza Michalik i Kuba Wątły i ten taki łysy, niski (w "Krzywym zwierciadle" są zawsze we dwóch).

Co do superstacji to bym się nie zgodził.Elizy Michalik konkretnie nie trawię za to że tak próbuje dogryźć danej opcji politycznej że to szok.Krzywe zwierciadło to nieraz sobie oglądnę :) ale preferuję na superstacji Bez ograniczeń o godzinie 23:15 lubię nieraz posłuchać jak ludzie dzwonią i się wypowiadają :D.
Universal napisał(a):"Nagłośniejsi" przeciwnicy pedalstwa organizujący parady też są popieprzeni, przeginając w drugą stronę. A homo (wojujący) niech się zdecydują - chcą być inni i zauważani, czy tacy sami, bo jakby się gubią w zeznaniach.
Powiem ci że sam tego nie rozumiem :D, krzyczą że ludzie się na nich dziwnie patrzą a jak jest jakaś parada to pierwsi lecą :D.

A co sądzicie o adopcji dzieci przez pary homoseksualne? Według mnie powinno to być zabronione,chyba że homoseksualista ma dziecko z kobietą a ta nie chce jego wychowywać wtedy mógłby przejąć opiekę nad nim,ale nie zgodziłbym się na adopcję z domu dziecka.Wyobraźcie sobie że wasze dziecko przychodzi z przedszkola do domu i się pyta czemu ma tatusia i mamusię a jego kolega ma dwóch tatusiów albo dwie mamusie, najgorsze to byłoby to wytłumaczyć.
Wiem że moje poglądy wielu wydadzą się dziwne ale cóż już się nie zmienię,Jeżeli kogoś tym postem obraziłem to przepraszam
Shyshek
Kot

Dołączenie: 17 Lut 2009, 17:30
Ostatnio był: 29 Sty 2016, 14:50
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Postprzez scigacz1975 w 04 Sty 2012, 18:56

Na temat 2-ch tatusiów albo mam cofnij się do strony 40-tej - już wyraziłem ja i kilkoro trzeźwiej myślących osób swoją opinię na ten temat.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez Run4Life w 04 Sty 2012, 19:51

Woland napisał(a):TVN to ma poglądy bardziej pod PO.

TVN ma zazwyczaj takie poglądy jak partia rządząca. Oportuniści.
Osobiście uważam, że jaka by nie była teraz partia rządząca to i tak nic by się nie zmieniło. Cały czas te same obietnice i palenie głupa.

Co do homoseksualistów (i innych stów):
Nie drażnią mnie do póki nie ingerują w moje życie. Niech sobie i będą kim tam sobie chcą byle by mi nie zawracali głowy swoimi tekstami - a najlepsze w tym są feministki, doprowadzają mnie czasem do białej gorączki.

Ciężkie macie tematy na tym forum. Niedługo zaczniecie temat o tym, że "Islam jest religią ekspansywną" albo, że Unia Europejska jest tym samym co ZSRR. :P
"Nie sprzęt, a technika zrobi z Ciebie desantnika."
Image

Za ten post Run4Life otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Lucjusz, Shyshek, Universal, KoweK.
Awatar użytkownika
Run4Life
Stalker

Dołączenie: 18 Gru 2011, 16:41
Ostatnio był: 24 Kwi 2014, 19:20
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 20

Postprzez lektors w 04 Sty 2012, 21:55

Wg mnie homosie to najemnicy unii - służą rozbijaniu społeczeństw poprzez rozpowszechnianie dziwacznych wartości.
Image
Awatar użytkownika
lektors
Tropiciel

Dołączenie: 14 Cze 2009, 20:32
Ostatnio był: 03 Lut 2017, 05:22
Miejscowość: Toruń
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 55

Postprzez KoweK w 05 Sty 2012, 00:30

:E :E

Tak, i mają swój język, rozpoznają się po tajnych znakach. Odłóż na bok JKM-a, bo to już w fanatyzm popada. Też go lubię, ale nie do przesady.

- - -

Co do stosunku TVN-u do partii politycznych, PO też potrafią skrytykować. Aż się zdziwiłem po TVN-ie, że przygotowali taki oto reportaż.:

Choć pewnie to powstało dla ludzi, którzy teraz twierdzą, że TVN jest neutralny...
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 16:04
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez jalkavaki w 07 Sty 2012, 11:44

http://www.pudelek.pl/artykul/37443/7la ... iposukcje/
Przykład jak to rodzice potrafią skrzywić dziecko.
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 10 Cze 2025, 07:01
Miejscowość: Stetinum
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 194

Postprzez Tajemniczy w 07 Sty 2012, 13:04

:arrowu: No takiej to ja bym gardło poderżnął tępym nożem. Szkoda że "mamusi" nie można by zafundować operacji powiększenia mózgu przydałaby się bo na razie to ta klientka jest intelektualnie na poziomie bezkręgowca :mad: . 7 lat i uczy już dziecka tańczyć na rurze- nie no ku@#$ wspaniała przyszłość i matka, niech ją już w wieku 7 lat pod latarnie zaprowadzi :facepalm: .

Za ten post Tajemniczy otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative KoweK, robo_pl.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Lucjusz w 07 Sty 2012, 13:10

Z jednej strony jestem przeciwny ingerowaniu państwa w życie rodziny ale z drugiej jak widzę co niektórzy rodzice wyprawiają ze swoimi pociechami to myślę, że państwo powinno im zabrać dziecko a ich wysterylizować.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Kozaki: 261

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości