Ludzie!! Po co te kombinacje!! Gubienie rzeczy plecaka jest wprowadzone do scenariusza ale dotyka tylko tych, którzy sobie przyszpanowali udźwig. Normalnie nie powinno to występować do wagi plecaka 350 kg. Oczywiście, że można to zmienić, ale trzeba wprowadzić poprawki w 2 plikach jeśli chodzi o sam udźwig (kto mieszał ten już pewnie wie) oraz w 2 innych plikach, żeby nie wypadało do tego udźwigu. Ja mam swoja witaminę na 500 kg i mnie nic nie wypada, chociaż bez witaminki leci w określonych miejscach równo (np. na Wysypisku przy dojściu do Hangaru od strony Kordonu,
Ja Was bardzo proszę, nie mieszajcie za dużo z polonizacją, która jest przygotowana do nałożenia na czystą Soljankę
ze zgodą na zamianę WSZYTKICH plików, a nie tylko tych, które nam się wydają i zawiera w sobie WSZYSTKIE niezbędne NAJNOWSZE dodatki. Jeśli nie robi się jak trzeba, potem należy mieć pretensje tylko do siebie.
djcycu napisał(a):Zrób tak:
1. Narodnaya Solyanka
2. Manomicropatch
3. Kulmulatywny patch Sapsana 1 - ten stary
4. Kulmulatywny patch Sapsana 2 - ten nowy
5. Spolszczenie
Wiem że spolszczenie jest z zintegrowanym drugim patchem od Sapsana ale ja tak zrobiłem i mi działa wszystko. Nie modyfikuj ciężaru bo po 500kg ktoś pisał że plecak i tak strzeli

Z całym szacunkiem
djcycu, ale po co nakładać stary kumulpatch, potem nowy kumulpatch skoro w polonizacji jest zawarty najnowszy z 27.06.10 kumulatywny patch sapsana i to spolszczony, bo wprowadza zmiany tekstów? No ale cóż, czasami szamańskie obrzędy wokól rzeczy oczywistych stanowią jakąś pociechę