Znalazłem ten plik, ale jakoś nie widzi mi się, żebym przy nim chciał coś zmieniać - za duże ryzyko, że coś spieprzę (a mam do tego talent)djcycu napisał(a):To łapcie flaszkę![]()
Póki co doszłem do balansu egzoszkieletów i kombinezonów SKAT. Wszystko zawarte jest w damages.ltx . Testowany w bazie wojskowej na agropromie
Teraz pobiegnę jeszcze na wysypisko i tam podziałam. W skrócie zaznaczę że egoszkielet jak i SKAT ustawienie obrażeń w głowę miały ustawione na 0.002 zatem jak zabić skoro standard ma ustawienie 0.5?
Póki co stestuję czy jednak zdziałałem bo bizon to prawdziwy żniwiarz więc pora przetestować to na jakimś kałaszku
Niech inne bronie mają szanse zabłyszczeć

czeresniaczek1 napisał(a):Ponawiam pytanie gdzie szukać początkowej rozmowy Astronoma z Naznaczonym.

trurl3 napisał(a):Dla ścisłości dodam, że tzw. 'witaminy' nie maja nic wspólnego z jakimkolwiek skrakowanym plikiem .exe i stanowią po prostu modyfikacje skryptów gry w celu osiągnięcia zmiany pewnych parametrów. Ale może i tego nie wolno...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość