Klawisz przyjdzie i to wywali ale co tam..
Widac ze chyba KAzDY chce, zeby z powrotem byly stare emoty. Te, które sa teraz, niemal nikomu sie nie podobaja (szanujemy pana admina), sa malo wyrazne i w ogóle. Komu te stare przeszkadzaly? Wiec, szanowny, (nie)kochany panie adminie, wszyscy Cie prosimy, daj stare emotki.. WykrzyknikWykrzyknik
Ja sie juz wypowiedzialem nie jeden raz! Niekoniecznie musza wrócic stare emoty... Mozna zrobic jakies 'stalkerowe', czy zapozyczyc z innych for. Ale cos sensownego, nie ten badziew!
Klawisz, jestes w zdecydowanej mniejszosci, poddaj sie..
IDz - SIE - LECZ. Moze niech wcale emotek nie bedzie.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, . Po 5 minutach udalo mi sie podniesc z podlogi , lecz brzuch nadal mnie boli od smiechu. Te nowe emoty sa lachowe, tylko troche duze . Moja reakcja jak je zobaczylem przebiegala nastepujaco:
Zaskoczony Jezyk xD Bardzo szczesliwy jestemzglupkiem . Pozdrow kumpla i moglbys zmniejszyc emoty.
Patrzac prawdzie w oczy- klawisz nie nadaje sie na admina.
Bedzie ban dla mnie? Prosze bardzo.
klawisz napisał(a):Zmienilem na nowe. Fajne? Z kumplem (jediciem) zrobilismy przed chwila.jestemzglupkiem xD
xionc napisał(a):[...]Ja jestem za calkowitym wywaleniem tych lamerskich emotek
xionc napisał(a):Nie zapominaj tylko dziecko ze to klawisz stworzyl to forum
Erjot napisał(a):Boze, zazwyczaj forum "rozwalaja" userzy ale tu jest odwrotnie : (
klawisz napisał(a):IDz - SIE - LECZ. Moze niech wcale emotek nie bedzie.
Idz dorosnij dziewczynko.
klawisz napisał(a):Z tego co pamietam, to jest to najwieksze polskie forum Stalkera - ojjjjjjjjjjjjj zapomnialem, ze to zasluga lpkorna
Tak, ale zostalo polaczone z Kornem i wiekszosc ludzi tutaj jest z jego strony.
Ona jest o rok od ciebie mlodsza lub rok starsza, fajna dupa
Sluszna uwaga, ale gdyby nie administracja i takze ty te forum nieistanialo by jo.
klawisz napisał(a):Uprzedze kolejne posty, o xiendzu. On tak mówi, bo lubi i ma do tego prawo. Za to go kocham.
xionc napisał(a):Tobie sie kolego cos nie pomylilo?
Lepiej przestan pyskowac to raz.
Dwa, czy ty byles na jakimkolwiek innym forum?
Admin ma zawsze racje i to nie bedzie wyjatkiem.
Administracja ma takie stanowisko i wy macie sie dostosowac.
Komus sie cos nie podoba to droga wolna, nikt tu nikogo na sile nie trzyma.
xionc napisał(a):Tobie sie kolego cos nie pomylilo?
Lepiej przestan pyskowac to raz.
Dwa, czy ty byles na jakimkolwiek innym forum?
Admin ma zawsze racje i to nie bedzie wyjatkiem.
Administracja ma takie stanowisko i wy macie sie dostosowac.
Komus sie cos nie podoba to droga wolna, nikt tu nikogo na sile nie trzyma.
limak122 napisał(a):Chodz twój kupel klawisz byl bardziej fotogeniczny
Fan napisał(a):klawisz napisał(a):IDz - SIE - LECZ. Moze niech wcale emotek nie bedzie.
Idz dorosnij dziewczynko.
Ona jest o rok od ciebie mlodsza lub rok starsza, fajna dupa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości