Lucas napisał(a):No dobra ja mam pytanko z troche innej "paki", być może już było na forum, ale jest tego dużo, a internecik mam słaby. Co trzeba zrobić żeby znaleźć część ciała mutanta? Czy wyskakuje losowo, czy ciało trzeba pociachać troche nożem? A może to dopiero po qłeście "ochroń myśliwych w Kordonie"?? Proszę o szybką odpowiedź.

jaras76 napisał(a):nie instalowałem jeszcze soljanki na razie sciągam wszelkie dodatkowe pliki i czytam posty.Jedno jest pewne ze Rosjanie zrobili moda pod swmją wersję stalkera i h..j ich obchodzi czy mod będzie działał w Polsce.
jaras76 napisał(a):Moim zdaniem każdy powinien pomyśleć jak zainstalować tego moda,pare osób gra już długo i to własnie jak widze wrzucają pomocne pliki.Prosta recepta posłuchajmy doświadczonych,przestanmy prowadzić bezowocne dyskusje,jasny opis w pierwszym poscie sposobu instalacji wraz ze wszystkimi patchami i plikami rozwiąże większosć niejasnosci.

[error]Expression : m_available_count
[error]Function : CID_Generator<unsigned int,unsigned char,unsigned short,unsigned char,unsigned short,0,65534,256,65535,0>::tfGetID
[error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\id_generator.h
[error]Line : 92
[error]Description : Not enough IDs

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość