Nie wiem czemu niektórzy narzekają na ten temat

. Przecież jest super [ jak dla mnie ].
Piszę o Zewie Prypeci
Chciałbym być najlepszym Stalkerem w Zonie, nazywaliby mnie ''UberStalker''
Odpoczywałbym sobie w czyichś camp'ach, oni by byli zachwyceni, że ich odwiedziłem, czasami bym kogoś oprowadzał po super sekretnych lub super niebezpiecznych miejscach za opłatą [500-2500 rubli zależy gdzie, najwięcej 4000].
Rozpieprzałbym Bandytów [reputacja u mnie]20% [chyba że jakiś wpływowy kumpel

], Monolit 10% [bo są tępi] i Wojsko oczywiście 0%.
Największym moim przyjacielem byłaby Wolność 95%. Powinność neutral 40%. Stalkerzy tak 70%. Najemnicy 50% czasem do nich przychodzę po haracz żebym ich nie zabił

Co dalej... Naukowcy 50% w ogóle się nie spotykamy no chyba że schron przed emisją lub handelek

. Pozostałości Czystego Nieba 100% ponieważ mam 3 kumpli z C.N. którzy chodzą ze mną często na wyprawy, budują ze mną naszą bazę itd. tyle jeśli chodzi o frakcje.
Bronie:
Pistol-Kora919 z tłumikiem
Shotgun-Eliminator z celownikiem SUSAT x4 [ tylko się nie śmiejcie bo prze kosi mutanty i na bliski dystans ludzi]
Karabin-GP 36 z granatnikiem [MOD] i z tłumikiem [MOD]/ Abakan z PSO x4 i granatnikiem / Burza [od żwawego]z tłumikiem i PSO x4[MODY

][ten celownik prze śmiesznie wygląda XD ale jednak dobra broń] / FT200M [czasami]
Snajperka-Przypływ [Wintar BC] lub Ta snajperka Maksa svu4mk? [nie pamiętam nazwy bo trochę pogmatwana

]
Granaty i broń ciężka-5xGranat F1 czasami Bulldog6 i RPG7 [tak dla jaj żeby mutanty latały

]
Zawszę to noszę [trochę ciężkie ale jest git]
Po prostu ciche bronie żeby się nikt nie kapnął lub takie potężne żeby się nikt nie kapnął
Ekwipunek-Hełm Taktyczny z wykrywaczem wrogów i nastawiony na armor, zbroja no tu różnie bywa raz mam taki raz mam inny, detektor swaróg, 15x

15x

wojów 15x

naukowców, 20 bandaży, 10 rozkoszy turysty, 4 wódy, 5 Dużych Margaritek w pudle w plecaku

[właśnie ją jem dlatego napisałem

] 10xRedBullów 100xHerkulesów [ważą 0.01 kg

] zawsze max antybiotyków [tyle ile znajdę i kupię] .
Moja główna bazy była by w Izumrodnojach takich rozbudowanych z paroma wieżami, betonowymi i drewnianymi domami, barykadą a w niej 2 przejścia, 1 w stronę mostu a 2 w stronę spalonego gospodarstwa.
Zalety:
-Lojalni kumple na wieki
-Dużo kontaktów [Sprzedawcy, ci którym pomogłem, inni]
-Dużo KASY [wycieczki dla innych, artefakty, zlecenia, HARACZ od Najemniczków

, jeszcze od cholery]
-Dobry sprzęt, bronie, ekwipunek,
-Najlepszy w Zonie, każdy czuje do ciebie respekt oprócz wrogów
-Jeszcze sporo zalet
Wady:
-Tępi przeciwnicy [czasami się nudzę]
-Respekt bo niektórzy dostają zlecenia na zabójstwo ciebie [ciekawe utrudnienie jak ci taki w nocy z knifem przychodzi i ci macha przed kałachem]
Łohohohoh chyba największy post
To jest jakieś 85%-90% tego co robi UberStalker reszta to szczegóły. Pozdrawiam i każdy niech sobie ode mnie weźmie

aby pokonać

ewentualnie dam ci

.