Fenishi.

djcycu napisał(a):Tak ważne jak papier toaletowy kiedy nie idziesz sraćChryste... W podstawce to zadanie też wywala. Przecież skończysz marnie podchodząc i wypowiadając życzenie... Poza tym w pobliżu jest anomalia która wyraźnie mówi ci: "spieprzaj póki żyjesz" Obok także leży notatka Striełoka abyś wrócił albo poszedł do tajemniczych drzwi...
Pathetic Ripper: Bo odkąd spolszczenie wyszło namnożyło siuę tu w większości dzieci które grać w podstawkę nie umieją. Podać loga to też był niezły zamęt zresztą... Stąd uważam że w tego moda niech grają jedynie dorośli do takich rzeczy bo masa byle pytań się nigdy nie zakończy...

kilerZona napisał(a):Ktoś wie kto ten mod stworzył co !!!

Gosciu ja sie grzecznie pytam, czy tam cos jest ciekawego, a ty odrazu wyjezdzasz z takimi haslami. Poprostu chcialem sie dowiedziec czy po drodze jest cos waznego do zebrania. Wiem ze spelniacz cie zabija, ale w tym modzie sporo zostalo zmienione i cos moze byc po drodze. Chocby ta glupia notka po ktora sie wroce zeby w ogole ja zebrac.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości