Nie masz przejścia bo sam zobacz że task_manager mniej waży w autosave niż ten w Soliance

Już więc nie musimy zaglądać do pliku aby sprawdzić co jest nie tak... Rozmiar mówi sam za siebie... NIE KOMPATYBILNE... Ja was proszę... Ileż mogę wam tłumaczyć że tylko 21 artów zadziała bo jest to tylko ingerencja w rozkład okien i miejsc które mogą się zapełnić... Autosave to już ingerencja w questy... Ten plik odpowiada za całość a wy go starociem zamieniacie

Dodatkowo zapytam: Czy jak wyjdzie nowsza Solianka to też wstawicie Autosave? Jezu... Ten post który piszę powinien być na pierwszej stronie w ramach przestrogi z tymi dodatkami... Róbcie sobie sami te save kontrolne a będziecie mieli ten sam efekt co z Autosave... Nie ściemniam... Ja to już doświadczyłem i sam do tego doszłem... Nikt mi z forum nie pomógł bo nie wiedział ale jak w końcu zagrałem w czystą NS to zobaczyłem co było nie tak... I Fenishi wam potwierdzi bo pisał równo ze mną posty wtedy i sam mu powiedziałem że coś z tymi dodatkami jest nie tak...
LordDino: Nikt nie chce ci źle... Ale my nie mamy już sił was prosić i ostrzegać... Niestety jesteś zmuszony grać od nowa na nowej instalacji moda bo to co poczyniłeś się skisiło przez dodatki. Zainstaluj jak radzimy i weź tego questa a wtedy się przyjżyj. Zobaczysz jak prawda w oczy zakole.
Dla reszty forumowiczów: Czasem macie błędy... Owszem technicznie wiecie tyle co nic jak i ja. Ale czasem logi są tak proste do zrozumienia że wstyd tu pytać... Błąd typu can`t find texture bla bla chyba jasno oznacza brak tekstury o nazwie <ścieżka dostępu i nazwa> cyk! wchodzimy i naprawiamy tworząc brakującą teksturę... Następny wylot do pulpitu. Pojawia się nam taki bajer jak: too many lmap textures bla bla bla. Problem rozwiązujemy poprzez spanie i emisję która zredukuje anomalie. Jeśli problem występuje to przeżywamy tyle emisji aż przejdzie. To działa ja wam to potwierdzam. Kolejny mankament... Nieśmiertelne exo i nieśmiertelne mutki.... W mojej sygnaturce macie rozwiązanie. Nie po to robiłem aby dalej ktoś narzekał. To tyle jeśli chodzi o błędy... Wierzcie mi większość krytycznych błędów powodujecie sami. Jak gracie w soliankę to wyłączajcie wszystkie aplikacje typu gg, internet i jakieś pobieradła... Aha, wylot przy wychodzeniu z Magazynów Wojskowych to normalka. Żaden stres. Odpalamy gręi wczytujemy najnowszy autosave.