Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Witam. Jestem teraz na bagnach i co jakiś czas witam pulpit. Czy ktoś może mi pomóc rozwiązać ten problem? Zamieścił bym logo błędu ale nie wiem gdzie się zapisał?
Na górze strony masz ścieżki do logów... Przy okazji sugestia dla wszystkich na przyszłość - przy podawaniu loga podawajcie też wersję Solyanki i wszystkie zainstalowane dodatki - czasem niepotrzebnie szukamy rozwiązania problemu a okazuje się że jakiś autosave czy inny fpsfix czy spawner robi gnój.
Więc tak dodatków nie mam żadnych oprucz balansu soli żądnego huda innego nie instalowałem i nie mam pojęcia co może być nie tak nic tam nie kombinowałem .System windows xp profesional dodatek servis pack 3 . zainstalowałęm wszystko to co potrzebne czyli nowego drivera i nową biblioteke tego całego directx i co dalej no to ja juz nie wiem ???
Uwagi moderatora:
Dokładna instrukcja instalacji moda znajduje się na pierwszej stronie tematu... - caleb59
Błąd w logu taki sam jak był? Odinstaluj Stalkera, zainstaluj jeszcze raz, postaw patch 1.0004, zainstaluj Solyankę 19.04, wrzuć spolszczenie, podmień HUD i wtedy sprawdź czy błąd nadal jest.
Z tego co wiem to lepiej nie grać na tym alternatywnym chodzi mi o hud robi jakieś lipne bugi . Właśnie instaluje wszucho od nowa zobaczę czy teraz będzie .A jeszcze jedno jak już zainstaluje to oczywiście loga podesłać tak??
Piciu napisał(a):Z tego co wiem to lepiej nie grać na tym alternatywnym chodzi mi o hud robi jakieś lipne bugi
Nie wiem który "alternatywny HUD" według Ciebie robi "jakieś lipne bugi", ale po zainstalowaniu spolszczenia podmień HUD na orginalny (jest w pierwszym poście) i tyle. Loga podeślij jeśli błąd będzie nadal, jeśli wszystko pójdzie ok to nie musimy go czytać.
Szlag jasny mnie trafi! @Piciu oprzytomniej, za rękę Cię trzeba prowadzić jak dziecko? Szukaj w PIERWSZYM POŚCIE tematu [STALKER Народная солянка] czyli "Narodnaya Soljanka". I NIE PISZ ZNOWU POSTA POD POSTEM BO DOSTANIESZ WARNA OD ADMINA! JEŚLI CHCESZ COŚ DOPISAĆ TO EDYTUJ POSTA.