Jak na pierwsze tekstury to na prawdę dobrze to wygląda. Fakt, nie jest to mistrzostwo, ale takie pierwsze tekstury dobrze ci rokują. Ja mam tylko taką uwagę (raczej sugestię), ze wydaje mi się, że metal powinien być raczej...ciemniejszy. Albo mi coś się popitoliło i widzę srebro

. SWD raczej widziałiem z ciemnym czarnym metalem. Drewno całkiem ok, drewno to bym polecał na przyszłość dąb lub właśnie orzech (jak sam kiedyś testowałem orzech włoski fajnie kontrastuje)...na jasne już nie pamietam jakie stosowałem

. A co do camo z krzakiem na SWD. Textura dobrze dobrana, ale tak w ogólę to raczej nie stosuje się camo bezpośrednio do trawy, raczej do krzaków itp. Ogólnie "ghile" dla karabinów są dosyć ciemne. Polecałbym Ci sciągnąć ciemniejszą zielień z krzaków. Ta tekstura jest fajna, ale fakt, z deczka jasna. Ale to raczej nie twoja wina, bo ta gra ma w ogóle odpały z kontrastem, światłem i teksturami. Tekstura może być w jakości najnowszych gier a i tak ci dowali jakość SoCh'a a w dodatku często trza przyciemniać. Ogólnie bardzo fajny dodatek dla graczy lubiących SWD
EDIT:
O shit, przepraszam, nie dojrzałem nie których fotek...zimowy to raczej możesz sobie darować bo tragicznie wygląda. Drewno wyszło ci całkiem całkiem, przynajmniej jeśli chodzi o barwe i dobór drewna.
Fakt faktem musisz jeszcze popracować nad wykończeniem