TEN HLOPAK JEST HAMSKI i GLUPI
Nie piscie z nim to totalny swinia !!! a ..... my dziewczyny musimy sie trzymac!!! ;D pozdrawiam papa BuZiOlKi :* 

Klawisz przyjdzie i to wywali ale co tam..
Widac ze chyba KAzDY chce, zeby z powrotem byly stare emoty. Te, które sa teraz, niemal nikomu sie nie podobaja (szanujemy pana admina), sa malo wyrazne i w ogóle. Komu te stare przeszkadzaly? Wiec, szanowny, (nie)kochany panie adminie, wszyscy Cie prosimy, daj stare emotki.. WykrzyknikWykrzyknik
Klawisz, jestes w zdecydowanej mniejszosci, poddaj sie..
IDz - SIE - LECZ. Moze niech wcale emotek nie bedzie.
Patrzac prawdzie w oczy- klawisz nie nadaje sie na admina.
Bedzie ban dla mnie? Prosze bardzo.

"Rzeczpospolita" pisze, ze tegoroczna Miss Polonia zostala kandydatka, dla której meski wzorzec to przywódcy PiS. W swoim kwestionariuszu osobowym 24-letnia Marzena Cieslik tak pisze o swoim ideale mezczyzny: "uczciwy i madry jak bracia Kaczynscy, charyzmatyczny jak Marcinkiewicz, sprawiedliwy jak Ziobro, odwazny jak Wassermann, nieugiety jak Dorn".

S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Szern, wpanialy wierszyk, szkoda, ze zapewne nie autorski, tylko skopiowanyA tak BTW, uzywasz Osla??? Blee...

Ja powiem tak:zawsze mam wylane na opinie publiczna. Moga mówic o mnie co chca...niech sie bujaja, dla mnie tacy ludzie sa gówno warci. Jak ktos obraza TH to zawsze znajduje kontrargumenty. Ale i tak wiem e nikogo nie przekonam-jak sie uparl to i tak nie dotrze do niego to, co mówie. To oni traca-nie ja. A z brakiem tolerancji sie spotykam od dawna- a mianowicie od dnia, kiedy kupilam obroze. Slowa typu "piesek" slyszalam co krok- i czasem jeszcze nadal slysze takie glupie uwagi. W ogóle niektórych razi to,ze jestem metalem, ale mnie to wali. Ostatnio tak sie poklócilam z dwoma skejtami na dworzu, ze az sie ludzie zaczeli gapic Ej no sorry! ide i nikomu nic nie robie, a ci do mnie "piesek do nogi". No to jak im z wiazanka wyjechalam to sie poszli schowac. Mi tam oni nie przeszkadzaja- ja robie z soba co chce, inni tez moga. Ale ogólnie nie lubie skejtów, bo sa idiotami...przynajmniej wiekszosc z mojego otoczenia jest. Ja tam jestem soba, nie zmienie sie dla kogos i nikogo tez nie bede zmieniala. I to na tyle.
Ja sie nie przejmuje jak ktos bluzga na TH.Jego wybur.Wkoncu to swiadczy o inteligeci drugiego czlowieka.A jezeli przesadza no to zaczynam sie wyklucac.Albo czasami do chodzi do szarpaniny.Oczywiscie najbierw bluzgaja na thy potem powoli zaczynaja bluzgac namnie
U mnie bardzo czesto kumple, znajomi a nawet przyjaciele i rodzina obraza TH a szczególnie Billa i czasem ide do lazienki ryczec ale czesciej wole z tym walczyc. U mnie w szkole nawet pani od bioli wie ze lubie TH i tez sie uwziela na mnie nie moge oczu malowac na biole!!! Najgorzej bylo na poczatku. Zero tolerancji. Teraz juz jest troche lepiej ale ludzie maja swoje zagrania... Jak sobie radzicie? Ja zawsze ich bronie nawet jesli to grozi poklóceniem sie z cala klasa i nauczycielami!
no no wiec wyslaalm mamuske do sklepu
i mi kupila popcorn stars zamiast zwykly popcorn
ale to dobrze bo w p.s byl megaa plakat TH!!
ale zadnego wywiadu ani nic gazeta skladana... po rozlozeniu
wychodzi plakat O.o musze isc kupic ten zwykly popcorn
bo tam tez jest podobno meeega plakat z nowa fryzurka..
i wywiad..
Nie no trzeba im powiedziec ze to ich strata Jezeli ich nie lubia. Ale ja zawsze jezdze tym ich "Antyfanom" .... Sami duzo by dali zeby byc na miejscu TH

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości