Bo misje już nie będą takie trudne jak w jedynce, w pierwszej bitwie (misji) to było jak dla mnie trudno,byle jaka kulka od ruska mogła zabić
Już dziś swoją amerykańską premierę ma najnowsza odsłona kultowej już serii Operation Flashpoint zatytułowanej Dragon Rising. Z tej też okazji firma Codemasters, w której wewnętrznych studiach powstała ta produkcja, udostępnił jej specjalny, premierowy zwiastun. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do oglądania:

1. Akcja gry toczy się na dość dużym obszrze co należy zaliczyć na+. Niestety broń w naszym ekwipunku często nie posiada celownika ani kolminatora przez co zmuszeni jesteśmy używać broni wyłącznie ze szczerbinką dodając do tego odległość wymiany ognia sporo amunicji wywalamy nie w przeciwnika ale w elementy otoczenia lub ziemię.
2. Jak już wspomniałem obszar po którym się poruszamy jest rozległy a pojazdów jest jak na lekarstwo(no może przesadzam)
To by było tyle z minusów, nie będe opisywał głupoty moich towarzyszy bo to dotyka większość gier.
Generalnie gra jest świetna: poziom trudności wg. mnie jest świetnie zbalansowany przez co nie przechodzimy gry na Rambo tylko rozsądnie planujemy przebieg bitwy. Do uśmiercania przeciwników oddano nam sporą ilość różnej broni począwszy od snajperek a skończywszy na pistoletach.

"As you can see, I'm hurt in my head... It's nothing serious, but I'm Bleeding badly!"

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości