Jak dla mnie gra która mnie najbardziej wkurza, a raczej doprowadza do amoku jest... NFS: UG2 lub MW. Szlag mnie trafia, jak komputer oszukuje i doslownie na 0,1 sek. przed meta mnie wyprzedza. Dzisiaj mnie dobil MW. Mialem juz maksymalny poziom poscigu na karku, ale zaliczylem wszystkie kamienie milowe. Zlapali mnie na prostej blokadzie. I tak oto w ten sposób ucierpiala moja cake do plyt. Pier... Rzucilem nia z calej sily w drugi koniec pokoju. Plyty ino frujnely No ale mnie do smiechu nie bylo...
A moze byc myszka? Moja mysz regualarnie doprowadza mne do szalu. Gram sobie spokojnie, nagle ktos zasadza mi serie w plecy, staram sie obrócic i... celownik laduje na suficie .
Soviet napisał(a):A moze byc myszka? Moja mysz regualarnie doprowadza mne do szalu. Gram sobie spokojnie, nagle ktos zasadza mi serie w plecy, staram sie obrócic i... celownik laduje na suficie .
A masz optyczna? Moze czas zmienic podkladke/podloze?
Mons - graj w America's Army - bedziesz wielki Jesli jestes dobrym graczem, to jakis noob nie ma praktycznie szans Cie zabic. W tej grze trzeba myslec, a gra zespolowa to podstawa.
Mnie denerwowalo wiele gier... Kiedys to byl 'Project I.G.I.'... Na pare sekund przed koncem lokacji zostalem zalatwiony i tyle... Znów sie meczyc 20 minut :/ Ostatnio wkurzyl mnie OutRun 2006:c2c. Gra zapowiadala sie dobrze - licencja Ferrari, wiele wspanialych modeli. A tu kuku - brzydkie, daremna fizyka, sterowanie. Próbowalem grac, ale denerwowalo, jak cholera Keszcze mozna powiedziec, ze wkurzyl mnie Colin 2005 - sciagnalem prawie legalnie, a tu StarForce i koniec. Dla mnie to wystarczajacy powód do zerwania z piractwem
A mnie najbardziej platformówka KANN. Myslalem ze przez te gupie elementy platformowe rozwale komputer. Ta gra juz nigdy nie bedzie na moim dysq!!
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Zdecydowanie najbardziej mnie wkurzalo NHL06. Dlaczego? Ano, gralem sobie w dynasty mode, polowa sezonu, dobra passa, krach - komp sie zawiesil i reset potrzebny. Sezon do wyrzucenia. Rozpoczalem nowy, skonczylem 1 rok, polowa 2 [robilem zapisy stanu gry, ale nie regularnie] to samo. Wszystko do wyrzucenia. Stwierdzilem w koncu, ze szkoda mi na to czasu
A co do myszki to jezeli optyk to daj jakas koperte pod spód [chociaz podejrzewam, ze tak masz i ten blad to wada fizyczna].
Mówilem, zebys zmienil podkadke Nie dosc, ze czarna, to nie równa (w sensie porowata). Optyczne myszy takich nie lubia. Najlepsza jest biala kartka A3, nie zadna niebieska czy czarna. A wracajac do tematu, to zastanawiam sie, czy kiedykolwiek wlacze jeszcze Most Wanted Wczoraj, to dobrze, ze nie bylo nikogo przy mnie jak sie wnerwilem, ale przynajmniej rozladowalem energie na jakis czas... tym bardziej przy Soldacie
Soviet- sam ja mam (no moze bez tego magicznego przycisku przy rolce ) i sprawuje sie dobrze jak na 20 zl czytaj: w f.e.a.r. combat nie zaliczam przeciagniecia ;p
Soviet napisał(a):Offtopic myszowy: jezdze TYM po TYM. Nigdy w zyciu nie kupujcie takiej myszki. Nienawidze jej.
Podkladka za taka kase? Ja uzywam wycietego prostokatu z kartonu po klawiaturze... Zero problemów... A myszka tez Razorem nie jest, kosztowala 60 zl. - A4 Tech Opto 518 'podkrecona' do 500 Hz ze standardowych 125...