Straszne momenty!

Tutaj dyskutujemy w tematach, które nie pasują do żadnej części S.T.A.L.K.E.R.'a.
Regulamin forum
Chcesz zadać pytanie lub masz problem? Napisz w tym dziale, a Twój temat na pewno zostanie usunięty.

Re: Straszne momenty!

Postprzez Dirklan w 27 Sie 2010, 13:24

Gdy w nocy wracałem przez bagna z misji, drogę przeciął mi dzik. Dodam jeszcze do tego, że byłą godzina od 1 do 3 w nocy. Podsumowując przestraszyłem się jak.... i nigdy tego momentu nie zapomnę.
Image
Awatar użytkownika
Dirklan
Kot

Dołączenie: 05 Kwi 2010, 13:51
Ostatnio był: 10 Sie 2014, 10:03
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez WodZu w 27 Sie 2010, 21:42

I co w tym złego jeśli jakiś 15-latek pogrywa sobie w Stalkera? Doprawdy, utak3r, nic nie poradzisz na taki stan rzeczy, a jak masz marudzić to trzeba było postawić ograniczenie wiekowe na stronie. Wtedy populacja nieletnich na forum chociaż trochę się zmniejszyła (jeśli właśnie na tym ci zależało).
Już niedługo: FEAR 3
Awatar użytkownika
WodZu
Stalker

Dołączenie: 14 Gru 2009, 23:58
Ostatnio był: 13 Gru 2011, 19:55
Miejscowość: Polska stolica parowozów
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 4

Postprzez zdzicho w 27 Sie 2010, 22:31

Zgadzam się z Kowkiem, w życiu nastolatka bywają rzeczy które wywołują znacznie większe i trwalsze urazy psychiczne, niż zagranie sobie w grę. Nie będę tutaj wymieniał moich ;) Powiem więcej-takie urazy są potrzebne, aby nabrać trochę dystansu do życia. Jeśli człowiek będzie całe życie siedział na dupie i nic nie robił, to nadal w głębi będzie dzieckiem.
Stare przysłowie: co cię nie zabije, to wzmocni.
Jednak jeśli człowiek ma słabe nerwy, złe doświadczenia mogą go zmienić na gorsze.
Awatar użytkownika
zdzicho
Modder

Dołączenie: 19 Cze 2009, 20:02
Ostatnio był: 06 Kwi 2026, 05:03
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 502

Postprzez Znajomy w 28 Sie 2010, 18:38

No cóż jako piętnastolatek mogę powiedzieć, że trochę jestem zdziwiony takim stanem rzeczy.
Powiedzcie mi, co z tego że mam 15 lat? Co z tego że gram w S.T.A.L.K.E.R.'a? Co z tego, że chodzę do gimnazjum... tak naprawdę (za przeproszeniem) GÓWNO WAS TO POWINNO OBCHODZIĆ.

Denerwujące jest tylko to, że obojętnie w co grając na multi podając swój wiek, czyli 15. Od razu, albo kick from server, albo nie chcemy cię do gildii... takich młodych nie chcemy... wszyscy wiedzą o co chodzi.
Jednak (nie chcę się dowartościowywać czy takie tam), ale tak nie jest... mam normalnych, powtarzam NORMALNYCH kumpli, mam normalne życie, niedługo zacznie się szkoła do której będę musiał chodzić... z moją psychiką raczej jest wszystko w porządku, a spędziłem ogrom czasu na wałkowaniu różnych i różniastych gier.
Zauważyłem, że zanim podam swój wiek dochodząc do jakiejś glidii lub takiego typu sprawy, wszystko ma się w najlepszym porządku, później już tak nie jest... tak więc apeluję... nie każdy gimnazjalista jest no-life'm i dzieckiem Neo.
PS. Na szczęście znaleźli się normalni ludzie z którymi mogę pograć w WDF ;) Chwała im za to!
Troszkę zofftopowałem no ale cóż.
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
Znajomy
Stalker

Dołączenie: 01 Lip 2010, 11:14
Ostatnio był: 07 Gru 2013, 15:04
Miejscowość: Magazyny Wojskowe
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 7

Postprzez Śliski w 28 Sie 2010, 21:52

kiedy pierwszy raz grałem w cs lazłem przez kordon usłyszałem dyszenie snorka miałem włączoną latarkę bez nokto i nagle zeszło mi życie i ujrzałem maskę gazową przed sobą zabił mnie i widziałem tylko poruszający się cień.
SOC walenie w drzwi w x18
Awatar użytkownika
Śliski
Stalker

Dołączenie: 20 Maj 2010, 13:55
Ostatnio był: 21 Kwi 2016, 20:03
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 14

Postprzez Woland w 28 Sie 2010, 22:33

Śliski napisał(a):kiedy pierwszy raz grałem w cs lazłem przez kordon usłyszałem dyszenie snorka miałem włączoną latarkę bez nokto i nagle zeszło mi życie i ujrzałem maskę gazową przed sobą zabił mnie i widziałem tylko poruszający się cień.
SOC walenie w drzwi w x18

Snork!?W KORDONIE!?

Nie badałem tej lokacji przyznaję się.Ale żeby snorki?Czy może mody masz?

A pijawki też są tam czy nie?
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez itachi123 w 09 Wrz 2010, 18:18

niestety dla mnie też w tej grze nie było strasznych momentów.Może dlatego że wiem ze to tylko gra a nie prawdziwy świat :(
Awatar użytkownika
itachi123
Kot

Dołączenie: 12 Sie 2010, 21:00
Ostatnio był: 25 Mar 2017, 02:38
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 1

Postprzez Bambosz107 w 09 Wrz 2010, 19:14

Oj, kolego... Stalker może nie jest straszny jak Fear, ale czasami potrafi mocno zaskoczyć. Zainwestuj w mocnego kompa i porządne słuchawki i zanurz się w dobrodziejstwach tej gry na najwyższych detalach. A jak Ci brakuje rozwałki, to instaluj OL 2.2.
Go Go Power Rangers!!
Awatar użytkownika
Bambosz107
Legenda

Dołączenie: 10 Maj 2009, 21:50
Ostatnio był: 15 Lut 2026, 00:02
Miejscowość: Tarnów
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 87

Postprzez Maku w 09 Wrz 2010, 20:13

Wszystkim, którzy uważają że człowiek<16 lat to dzieciak powiem - nie kierujcie się stereotypami , bo stereotypem można skrzywdzić niewinne osoby. Znam naprawdę fajnych ludzi na poziomie którzy nie mieli jeszcze 16 urodzin.

Wracając do tematu - jednym ze straszniejszych momentów w stalkerze (SoC) było moje pierwsze wejście do x18 - próbowałem je przejść po cichu, kiedy nagle wyskoczyły mi snorki - o mało nie spadłem z krzesła :D, podobnie zaskoczyło mnie moje pierwsze spotkanie z pijawką w podziemach agropromu - pijawka pojawiła mi się nagle przed twarzą :).
"Nie masz co robić, nudzi się Ci? Kup sobie kij i po jajach się bij" - 52
Awatar użytkownika
Maku
Tropiciel

Dołączenie: 31 Paź 2009, 21:01
Ostatnio był: 15 Cze 2014, 20:15
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 16

Postprzez itachi123 w 09 Wrz 2010, 21:46

Bambosz107 napisał(a):Oj, kolego... Stalker może nie jest straszny jak Fear, ale czasami potrafi mocno zaskoczyć. Zainwestuj w mocnego kompa i porządne słuchawki i zanurz się w dobrodziejstwach tej gry na najwyższych detalach. A jak Ci brakuje rozwałki, to instaluj OL 2.2.

dobre laptopika mam słuchawki no ale jakoś to i tak nie jest straszne idzie pijawka idę pod ścianę i już wiadomo gdzie jest laborki nie są starze bo są nie realistyczne:)

Uwagi moderatora:

a może by tak dać parę przecinków? - Matrix
Awatar użytkownika
itachi123
Kot

Dołączenie: 12 Sie 2010, 21:00
Ostatnio był: 25 Mar 2017, 02:38
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 1

Postprzez Warsoonclang w 09 Wrz 2010, 23:30

Ja srałem w gacie jak penetrowałem w nocy Prypeć i w szpitalu w pokoju na pierwszym piętrze wyskoczyła na mnie Chimera . W "Cieniu" pierwsze laboratorium było najstraszniejsze zwłaszcza ten moment gdy coś waliło w drzwi pancerne z drugiej strony a Strielok musiał wpisać kod i przygotować się na tajemniczą bestię której , jak się później okazało , nie było . Po wpisaniu Pinu uciekałem ( odruchowo )spod masywnej bramy aż do końca korytarza .
Не перейдут
Awatar użytkownika
Warsoonclang
Stalker

Dołączenie: 13 Kwi 2010, 20:22
Ostatnio był: 30 Mar 2016, 09:40
Miejscowość: Bunkier Naukowców w Jantarze
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 18

Postprzez kuadziw w 09 Wrz 2010, 23:55

Zawał serca podczas penetracji podziemi fabryki na Wysypisku w alphie 1842... gdy wyskoczyła na mnie pijawka. Poza tym wszelkie laboratoria... Są takie klaustrofobiczne.
Image
Awatar użytkownika
kuadziw
Kot

Dołączenie: 14 Lut 2010, 16:35
Ostatnio był: 08 Kwi 2026, 14:59
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 2

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości