Witam
,mam patcha 1.0006
Postanowiłem popracować dla Wolności ,ale przez błedy nie da się ukończyć wszystkich misji. Szukam rozwiązania problemów:
1. Po poinformowaniu przywódcy wolności ,że niedaleko koczuje grupa Powinności ,odesłał mnie do Maksa. Porozmawiałem z tym Maksem ,a on poszedł zebrać stalkerów na grupę uderzeniową. W momencie ,kiedy Maks zebrał grupę ,która ustawiła się w półkole nastąpiło kilka dialogów ,a następnie zawieszenie. I mimo ,że grupa Powinności jest już dawno zamieciona ,oni nadal stoją w półkółeczku czekając na zbawienie ,nie da się do nich zagadać. A misji niezaliczyło i co dziwne ,nawet informacji o niej nie ma w PDA.
2. Cel poza dostepną mapą. Cel wszedł w przestrzeń między Dziczą a Jantarem i nie chce się stamtąd ruszyć ,a ja do niego przyjśc nie mogę.
http://img826.imageshack.us/f/12676673.jpg/3. Po zakończeniu misji zniszczenia obozu wojskowych w instytucie Agroprom ,cykl misji zaczął się od początku i znowu muszę powtarzać te same misje.
Czytałem natomiast gdzieś na forum ,że jest misja z przejęciem obozu Powinności w Barze ,czy ktoś może to potwierdzić?4. Nie można zaliczyć misji ochrona granic ,pomimo zabicia wszystkich mutantów ,tzn za pierwszym, razem zaliczyło ,później już nie.