No właśnie taki problem że nie dysponuje odpowiednią kwotą aby kupić od razu np.20 szt. A sam też nie wiem jak będzie ona wyglądać docelowo ja tylko chciałem sobie kupić naszywkę ale no pprooszeę za drogo jak na indywidualkę , no ale o tym już mówiłem wcześniej. Tutaj są linki Z mailami od firmy robiącej naszywki nie wiem to mój jedyny dowód że się tym zajmuję( w mailu jest wycena i ceny są niższe niż te co wam podałem ale nie myślcie ze chciałem was oszukać podałem to tak w zaokrągleniu bez liczenia ile by to wyniosło wraz z kosztem przesyłki wysyłki i projektu)
http://img246.imageshack.us/gal.php?g=dowd1o.jpgPs. Do moderatora to była tylko propozycja, bo skoro mi nie ufacie to może zaufacie komuś innemu, ja nie chcę być po prostu stratny jak stracę te dychę no to już trudno ale nie będę ryzykował 200-300 zł.
A i nie mam konta na allegro i żeby wystawić aukcje będę musiał zapłacić i jeśli będę zmuszony zrobić to na allegro to nie zdziwcie się ale Będą te naszywki stały nieco drożej.
----------------------------------------------------
xKoweKx napisał(a):Ja bym proponował zebrać PEWNĄ grupkę osób, która z góry wpłaci ci na konto kasę za przesyłkę i przesłanie jej - tak byłoby najlepiej i masz pewność, że nie stracisz na niczym.
Sam admin mi radzi takie wyjście.
sorry za 2 posty pod rząd ale nie mogłem edytować z cytatem.