Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Red Liquishert w 05 Gru 2010, 18:54

Napiszę krótko .Ktoś chce być gejem/lesbijką- niech będzie gejem/lesbijką. W tym kraju jest wolność i demokracja więc każdy ma wolną rękę nie? Poniżanie i wyśmiewanie takich ludzi to to samo co rasizm. Moim zdaniem. Kropka.
Bydlę z pana, panie Red
Awatar użytkownika
Red Liquishert
Łowca

Dołączenie: 07 Sty 2010, 16:13
Ostatnio był: 16 Gru 2021, 16:32
Miejscowość: Chuj wie, Polska Ź
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 167

Reklamy Google

Postprzez Warsoonclang w 07 Gru 2010, 16:15

Homoseksualista też człowiek . Mam jednego kolegę o innej orientacji i normalnie z nim gadam , jest "normalny" .
Jeżeli chodzi o związki gejowskie to ok , niech sobie są ale choć jestem (częściowo)tolerancyjny to nie mam ochoty oglądać jak się do siebie czulą . Nie powinni się z tym tak afiszować .
Wypowiadanie się na ten temat sprawia mi trudność bo nie chcę tu nikogo urazić.
Tyle mam do powiedzenia KROPKA .
Не перейдут
Awatar użytkownika
Warsoonclang
Stalker

Dołączenie: 13 Kwi 2010, 20:22
Ostatnio był: 30 Mar 2016, 09:40
Miejscowość: Bunkier Naukowców w Jantarze
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 18

Postprzez Wave w 08 Gru 2010, 17:36

Ja nawet podziwiam Holandię. Oni to akceptują i nikt nie ma żadnych problemów. Moja mama była w Belgii pracować, a potem pojechała z współpracownikami do Holandii na przejażdżkę, widzieli kilku homoseksualistów, ale byli to najnormalniejsi w świecie ludzie.
Wave

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez Microtus w 09 Gru 2010, 17:39

To Cię zdziwię bo, Holendrzy może i są tolerancyjni dla homoseksualistów. jednak mają masę rasistów. Min. jedna z większych partii w Holandii ma głosi poglądy rasistowskie. Mają za sobą w końcu niechlubną historię Apartheid itp.
War. War never changes...
Bury
zapraszam do lektury :)
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Dołączenie: 18 Cze 2007, 14:31
Ostatnio był: 19 Sty 2019, 22:54
Miejscowość: łorsoł
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 106

Postprzez Wave w 09 Gru 2010, 17:45

Zdziwiłeś, co prawda coś o tym było, kiedy robiłem w szkole z grupą projekt o Holandii, ale żeby aż partia rasistowska, tego się nie spodziewałem. :-/ A słyszeliście nawet o ulicy w jakimś angielskim mieście, która jest praktycznie tylko zamieszkana przez gejów?
Wave

Postprzez Nyguz w 09 Gru 2010, 19:26

Prawda jest taka, że geje byli, są i będą nadal :D

Wykształcili umiejętność maskowania się wśród ludzi i czasami na prawdę ciężko ich rozpoznać. A okazuje się, że czasami naprawdę spoko faceci są niestety gejami... :|

ale nikt nie zabroni przecież gejom być... No.

Gejami :P

W gimnazjum powiedziałem na lekcji do kolegi, ze jest j****ym gejem i miałem napisać za karę wypracowanie o gejach... :facepalm:

Czy mi przeszkadzają? Heh... Dopiero wtedy gdy się jakiś mną zainteresuje :D Wtedy to nie ma przebacz :mad:

A tak to niech sobie żyją. Świat od tego nie umrze, a i tak wszystkich się nie wytępi, podobnie jak z piratami komputerowymi :D

Uwagi moderatora:

Czemu skasowałeś avka? :(
CPU: i7 7700 GPU: Gigabyte RTX2060 Super RAM: 16GB DDR4 PSU: Be-Quiet 750W
Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.

Za ten post Nyguz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Lucjusz.
Awatar użytkownika
Nyguz
Weteran

Dołączenie: 26 Mar 2010, 13:52
Ostatnio był: 19 Kwi 2025, 20:20
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 113

Postprzez Wave w 09 Gru 2010, 19:53

Trzeba jeszcze zważyć na "nieświadomych" gejów. Tzn. są gejami, ale jeszcze oficjalnie o tym nie wiedzą i tego nie czują. Puki co widoczne są tylko początkujące symptomy, potem to może zajść już daleko.
Wave

Postprzez Nyguz w 09 Gru 2010, 20:27

Do moderatora "anonima" :D
:

Avka zmieniłem, ponieważ tamten był zbyt popularny na innych forach i zaczęło mnie to irytować :mad:

A tego sam zrobiłem z większego zdjęcia i jest jedyny w swoim rodzaju, dodatkowo odzwierciedla moje demoniczne myśli oraz jednocześnie wiecznie uśmiechniętą papę :P

A wracając do tematu, to rzeczywiście wielu jest "gejów", którzy nie wiedzą, ze nimi są. Ale w koncu tak w wieku 17 lat zaczynają kojarzyć, ze coś jest nie tak i dziewczynki są dla nich zbyt skomplikowane :E

Osobiście chodzę do Technikum Samochodowego i powiem wam, że na bank kilku gejów się znajdzie... :facepalm:

kto wie ilu na forum siedzi? :wink: Wiecie, gej może też cisnąć geja, żeby wyglądało, ze nie jest gejem :D

Ale... człowiek jak człowiek. Dopóki nikomu nie szkodzą to niech sobie żyją w tych swoich gejowskich rodzinkach i chodzą na gej party :P Mnie to zwisa i powiewa xD
Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
Awatar użytkownika
Nyguz
Weteran

Postprzez Lucjusz w 09 Gru 2010, 21:43

A najgorsze jest to, że jeżeli powiesz "na głos", że nie lubisz gejów i lesbijek i że uważasz, że to jest według ciebie be. To cie zwyzywają od zacofanych, prymitywnych, homofobów, sami gadają o tolerancji a potępiają wszystkie "niepoprawne" politycznie poglądy. Przecież tak samo jak oni mają prawo do życia po swojemu, być gejem/lesbijką tak samo innym nie musi się to podobać i dopóki nie dochodzi do agresywnych zachowań wszystko jest ok. Tolerancja polega na tym, że dopóki nie krzywdzisz innych możesz żyć jak chcesz i mieć różne poglądy nawet skrajne a nie, że masz lubić wszystkich w koło i zachwycać się wszystkimi.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...

Za ten post Lucjusz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Nyguz.
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Kozaki: 261

Postprzez Bambosz107 w 09 Gru 2010, 22:04

Dokładnie tak. Wczoraj mieliśmy w szkole debatę "Oxfordzką", na której to była dana teza: "Polska jest krajem tolerancyjnym". Jej obrońcy sromotnie przegrali. Okazuje się, że Polacy nie są tolerancyjni ani wobec innych ras, innych nacji, narodów, a w szczególności do homoseksualistów właśnie. Uważamy, że wszystko co inne, jest gorsze.(Przypomniał mi się w tym momencie skecz o Tofiku :E ). Ale niestety takie są polskie realia i nic na to nie poradzimy, trzeba czekać. Być może kiedyś osiągniemy ten pułap tolerancji, co poniektóre kraje zachodnie.
Go Go Power Rangers!!
Awatar użytkownika
Bambosz107
Legenda

Dołączenie: 10 Maj 2009, 21:50
Ostatnio był: 15 Lut 2026, 00:02
Miejscowość: Tarnów
Frakcja: Wolność
Kozaki: 87

Postprzez Nyguz w 09 Gru 2010, 22:25

Dokładnie tak Bambosz.

Między innymi dlatego jest mi wstyd za polaków. Przecież to u nas murzyni ciagle są tyrani przez grupkę łysych ciot, które myślą, ze są koksami i wszystko im wolno. Ja wręcz przeciwnie. Murzynów lubię :) Chciałbym jakiegoś poznać :D Jedynie kogo nie lubię to Niemcy. Jakoś naturalnie czuję, ze to moi wrogowie :mad:

Ale czy to żółty, czy czarny, czy czerwony (sory za takie wyrażenia, ale nie chcę pisać nazw z powodu błędów ortograficznych i nadmiaru liter) to każdy jest na swój sposób spoko. A co Polacy mają do nich to serdecznie nie wiem. Sam czasami boję się wyjść po 23 na ulicę z obawom, ze dostanę wpi***l od kogoś, bo będzie stało 5 i rzucą się na jednego. Phi...

Jak śpiewa Słoń w utworze "Czarne słońce":

"Powstaliśmy z krwi, przelanej na bitwach,
W oczach płonie gniew z ust płynie modlitwa,
Nasz ognisty rydwan jest gotowy do szarży,
Serca wybijają rytm wojennych marszy.
Każdy z ludzi walczy w imię własnych zasad,
I NIE WAŻNE JAKI KRAJ, JAKIE WYZNANIE CZY RASA!
Nasza siła to władza, pęka ostatnia nić,
Dzisiaj wschodzi czarne słońce jutro nie będzie już nic !
"

Szanuję drugiego człowieka. Sam nigdy nie uderzę pierwszy, chyba, ze ktoś mi na rodzinę albo dziewczynę wjedzie. O! Nie jestem agresywny.

Tak jak mówiłem, geje mi są obojętni dopóki nie przegną pały. Ojciec pracował z murzynem kiedyś w Holandii i powiedział, ze takiego człowieka to ze świecą szukać. KROPKA!
Awatar użytkownika
Nyguz
Weteran

Postprzez Terminus w 09 Gru 2010, 22:34

Bambosz107 napisał(a): Polacy nie są tolerancyjni ani wobec innych ras, innych nacji, narodów, a w szczególności do homoseksualistów właśnie.

I co z ego wynika? Jakby przelecieć po kolei poszczególne narody i państwa to w każdym byśmy znaleźli niezły zasób nietolerancji. Nawet w takiej Szwajcarii po aferze ze złotem SS poziom antysemityzmu wzrósł potężnie.
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości