A ja właśnie zmieniłem swój avatar. Oglądałem ostatnio serial "Pacyfik" i jedna postać zapadła mi w pamięć: John Basilone - żołnierz amerykańskiej piechoty morskiej, uczestnik II wojny światowej. Za dokonania w bitwie o Guadalcanal odznaczony Medalem Honoru. Zginął w bitwie o Iwo Jimę. Więcej o nim można znaleźć choćby tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/John_Basilone
Pozdrawiam.
"TYLKO ŻYCIE POŚWIĘCONE INNYM WARTE JEST PRZEŻYCIA"
Od kiedy słucham Słonia, to mam demony w głowie i ciagle mam jakieś porąbane pomysły, a dodatkowo jestem cały czas wesoły, więc ten demonek nie dość, ze jest jedyny w swoim rodzaju, to jeszcze odzwierciedla całego mnie ;p
CPU:i7 7700GPU:Gigabyte RTX2060 SuperRAM:16GB DDR4PSU:Be-Quiet 750W Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
Za ten post Nyguz otrzymał następujące punkty reputacji:
Mój pokazuje, jak bardzo kocham najemników, ale i mam jeszcze 2 kumpli (z tond właśnie 3 trupie czaszki), z którymi wykonuję jakieś zlecenia/robotę. Nie typu 'zniszcz', czy 'zabij' Takie proste - dostarcz, zdobądź, a czasami eskortuj, towarzysz W skrócie - odzwierciedla moją pasję i 'pracę'
Ferrari to mój ulubiony zespół Formuły 1. Od zawsze im kibicuje niezależnie czy są na szczycie czy przytrafi im się słaby sezon jak np. w 2005 czy 2009 roku. Stąd właśnie taki mój avatar.
"Nie wiem czy postąpiłem właściwie, pewnie nigdy się nie dowiem, ale udało mi się, i z tego chyba powinienem się cieszyć"
Napiszę krótko : Awatar jest ze Stalkera bo jest to forum głównie Stalkerowskie a na nim wojak powinności bo to moja ulubiona frakcja . Uff ... takie elaboraty mnie wykańczają