Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
jezeli chodzi ci o schowki do przechowywania rzeczy to: - tam gdize jest Arni (ten u którego zapisujesz się na arenę) w tamtej skrzyni możesz spokojnie trzymać rzeczy - koło jakiegoś tam kapitana już w części zamkniętej powinności (na przeciwko wejścia z wartownikami)
MateOO napisał(a):Ja trzyma wszystkie rzeczy w barze 100, zawsze mi tam się ładuje wszystko rzeczy nie miałem jeszcze takiej sytuacji że nie było.
Ale czego nie było schowka czy rzeczy, bo nie wiem jak zrozumiec twój post. Jescze jedno, to że trzymałeś swoje rzeczy w tym schowku obchodzi mnie tyle co mój sąsiad zjada na obiad. A schowek jest jest przy wyjsciu od powinności (nie baru) rozpoznasz po jasno niebieskiej skrzynce. A tu masz link do mapy ze wszystkimi schowkami http://digilander.libero.it/requena/sta ... p_Zone.jpg
Ostatnio edytowany przez Domianos, 09 Sty 2011, 00:08, edytowano w sumie 1 raz