Nick:1920wiktor Gram tylko i wyłącznie w Team Fortress 2. Grałem w Call of Duty: Modern Warfare 2, beż żadnych kodów, ale valve dało mi bana ZA NIC! Napisałem do nich żeby mi go odblokowali, ale nie odpisali, i musiałem kupić Pomarańczowe pudło z ang. The Orange Box. Pozdrawiam wszystkich, którzy korzystają z platformy Steam.
1920razor, odnośnie tego bana - mnie, jak również wielu innym użytkownikom się to przytrafiło właśnie w CoD:MW2. To jest błąd z ich strony, za jakiś czas sami Ci to odblokują i przeproszą, zresztą w porządnej formie. Ja dostałem do dyspozycji 2 darmowe kopie Left 4 Dead 2, jedna dla mnie i jedna dla wybranej przez Ciebie osoby. Teraz zapewne rozdają coś innego. Tym się nie przejmuj, mnie też wyskakiwał komunikat przy włączaniu trybu mulit, że wykryło cheaty. Ja tam się z tego nawet ucieszyłem, bo planowałem w niedługim czasie kupić Lefta
W każdym razie bądź cierpliwy, za jakiś czas dostaniesz przeprosiny na piśmie + w formie jakiejś gry
Pozdrawiam
A oto i owy mail:
:
Hello,
Recently, your Steam account was erroneously banned from Call of Duty: Modern Warfare 2.
This was our mistake, and I apologize for any frustration or angst it may have caused you.
The problem was that Steam would fail a signature check between the disk version of a DLL and a latent memory version. This was caused by a combination of conditions occurring while Steam was updating the disk image of a game. This wasn't a game-specific mistake. Steam allows us to manage and reverse these erroneous bans (about 12,000 erroneous bans over two weeks).
We have reversed the ban, restoring your access to the game. In addition, we have given you a free copy of Left 4 Dead 2 to give as a gift on Steam, plus a free copy for yourself if you didn't already own the game.
To share your extra copy of Left 4 Dead 2 with a friend, you can 'Manage Gifts and Guest Passes' from the 'Games' Menu in Steam, or visit this article on the Steam Support site for detailed instructions: (link)
To access your own copy of Left 4 Dead 2, visit your library of games in Steam. If you didn't already own the game, it will now be listed among your others there, and is available for download immediately.
Regards, Gabe Newell President, Valve
Ostatnio edytowany przez MacAron, 31 Sty 2011, 12:17, edytowano w sumie 1 raz
"Moskwiczanie wiedzą o podziemiach w metrze, którym niby codziennie jeżdżą, jakieś trzydzieści procent prawdy. Niepozorne drzwiczki (...) to wejście do bunkra obrony przeciwrakietowej, który zajmuje dodatkowe 10 tysięcy metrów pod ziemią." - Dmitry Glukhovsky
1920razor napisał(a):Nick:1920wiktor Gram tylko i wyłącznie w Team Fortress 2. Grałem w Call of Duty: Modern Warfare 2, beż żadnych kodów, ale valve dało mi bana ZA NIC! Napisałem do nich żeby mi go odblokowali, ale nie odpisali, i musiałem kupić Pomarańczowe pudło z ang. The Orange Box. Pozdrawiam wszystkich, którzy korzystają z platformy Steam.
Zeiss_PL albo ^2[WG]^7Mic^4hau Na Steam możecie ze mną pograć w : Call of Duty Modern Warfare 2 Red Orchiestra Left 4 Dead 1,2 MAre Nostrum Darkest Hour Team Fortress
Mogę z wami pograć praktycznie w każdą sieciówkę od Valve, m.in.:
Counter Strike (choć tu mam pewne problemu z hudem, nie widzę ile mam naboi w magazynku, ile mam kasy i jaką broń mam w slotach). Counter Strike: Source Team Fortness Classic i 2 Day of Deafeat classic i 2 Left 4 Dead "jedynka" Half-Life 2: Deadmatch (coć tu nie za dobrze mi idzie)
No i jeszcze całkiem dobrze grałem kiedyś w M&B Warband.
Sorki za offtop, ale czekałem 2 miesiące na ten "email" od valve, ale później konto mi ktoś ukradł i o mw2 mogłem zapomnieć, a szkoda bo miałem 10 prestiż 70 lvl , więc kupiłem pomarańczowe pudełko. Pozdrawiam, i jeszcze raz sorki za offtop.