przez MalinaOSG w 15 Lut 2011, 08:14
Gram teraz w Saints Row 2. Moim zdaniem gra jest super. Sama fabuła była miodzio, jeśli chodzi o fabułę Roninów to filmiki wyglądały jak jakiś prawdziwy film zwłaszcza walka w domu była najlepsza ze wszystkich. W bractwie najgorszy moment jak zginął nasz młody oficer. Na początku misji miałem wkó.... na bractwo a potem jeszcze bardziej jak goniłem tą ciężarówkę. A ten moment jak był cały pokrwawiony i nasza postać go zastrzeliła by nie cierpiał to było coś. A co do Synów Semedi najbardziej się obawiałem tego by nasza oficerka nie zginęła bo był tamten moment z tym kolesiem od Samedi. Sory że nie mówię ich imion ale mam słabą pamięć co do tego

. A potem misje przeciwko ULTOR były super. Zwłaszcza ostatnia jak go rozwaliliśmy w jego biurze. Najlepsze co jest w tej grze to: wojny gangów, przejmowanie terenów, możliwość wykreowania naszej postaci a także gangu. Gdy grałem pierwszy raz zrobiłem ich potem na Ninja. A teraz jak gram drugi to zostawiłem ich jako sportowców. Potem jak będzie odpicowana kryjówka wezmę gangsta. No i wszystkie zadania poboczne by zdobywać szacun są fajne. Najbardziej lubię klub walki i kontrola nad tłumem

Zona jest darem tego świata, a my wolność jesteśmy jej obrońcami, będziemy ją chronić bezapelacyjnie do samego końca a wrogowie zony będą skończeni gdy my z nimi skończymy.
Cytat. Życie jest jak bycie stalkerem zawsze trzeba walczyć oto by móc żyć oto by móc stać się kimś lepszym.
Cytat. Negatywne skutki picia radioaktywnej wódki.