Gry, które zeżarły ci najwięcej życia

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: Gry, które zeżarły ci najwięcej życia

Postprzez xtracker w 14 Lut 2011, 16:56

1.Seria Hidden&Dangerous
2.Jagged Alliance 2 / 2.5 / mody
3.Fallout Tactics
4.Gorky 17
4.Joint Operations:Typhoon Rising (multiplayer)
5.Wszystkie Stalkery ( obecnie Zew Prypeci i testowanie modów).
Awatar użytkownika
xtracker
Kot

Dołączenie: 11 Lut 2011, 17:34
Ostatnio był: 24 Kwi 2011, 18:57
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Kpuc w 14 Lut 2011, 17:46

Coliny , GTA - .... , Stalker'y , XIII , NFS - ... , FEAR - ... Far Cry , Half Life 2 i ep1 , ep2 .

,,- ...,, - znaczy cała seria ;D
Ostatnio edytowany przez Kpuc, 14 Lut 2011, 18:13, edytowano w sumie 1 raz
Image
Awatar użytkownika
Kpuc
Legenda

Dołączenie: 06 Paź 2010, 09:10
Ostatnio był: 22 Gru 2024, 23:44
Miejscowość: zona
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 285

Postprzez MalinaOSG w 14 Lut 2011, 17:56

Grą która skradła najwięcej mego życia jest World of Warcraft. W tamte wakacje grałem dzień w dzień od 6:00 do 3:00. Ta gra zastąpiła mi życie towarzyskie słyszeliście piosenkę o Tibi :?: Jeśli tak to wiecie o czym mówię. Już za jakiś czas znów wrócę do gry bo kumple wracają do ponownego grania i tym razem będzie inaczej niż rok temu. Oby tylko znów się nie uzależnić to najważniejsze.
Zona jest darem tego świata, a my wolność jesteśmy jej obrońcami, będziemy ją chronić bezapelacyjnie do samego końca a wrogowie zony będą skończeni gdy my z nimi skończymy.

Cytat. Życie jest jak bycie stalkerem zawsze trzeba walczyć oto by móc żyć oto by móc stać się kimś lepszym.

Cytat. Negatywne skutki picia radioaktywnej wódki.
Awatar użytkownika
MalinaOSG
Stalker

Dołączenie: 28 Kwi 2010, 17:04
Ostatnio był: 20 Kwi 2012, 08:40
Miejscowość: Magazyny Wojskowe
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: -1

Postprzez Jaldd w 14 Lut 2011, 18:10

GTA, GOTHIC, Half-life (wszystkie części przechodziłem kilkadziesiąt, tak kilkadziesiąt razy - moja ulubiona gra), TF2 (jakieś 700 godzin na liczniku), COD, w grę dla której jest poświęcone to forum też się trochę grało i chyba tyle, nic innego mi nie przychodzi do głowy, może jeszcze WOW, ale długo w niego nie grałem, od po prostu nie lubię MMO i żadna gra z tego gatunku mi się nie podoba, a w WOWa grałem na siłe aby się przełamać.
Żołnierz Wolności wysłany do Kordonu razem z Vańką Szybką Strzałą i Mietkiem Kulawą Nogą w celu werbowania nowych ludzi do frakcji.
Awatar użytkownika
Jaldd
Kot

Dołączenie: 30 Sty 2010, 16:30
Ostatnio był: 01 Paź 2012, 18:00
Miejscowość: Kordon
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: -6

Postprzez Greyeeh w 14 Lut 2011, 18:17

Call of Duty 2 z pewnością.
Do tego World of Warcraft, Fallout 3 i New Vegas, Medieval II Total War, S.T.A.L.K.E.R. Zew Prypeci, Bad Company 2, CrossFire, CoD 4, Red Orchestra, ET: Quake Wars.
Awatar użytkownika
Greyeeh
Redaktor

Dołączenie: 29 Gru 2008, 21:08
Ostatnio był: 08 Sty 2014, 19:48
Miejscowość: Jaworzno
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 66

Postprzez 1920razor w 14 Lut 2011, 18:19

Team Fortress 2. Osobiście JA sądzę, że nie ma LEPSZEJ sieciówki od niej. Nawet Modern Warfare (2) wymięka wg. MNIE. Jak narazie przegrałem 423 godziny w bite 2 miesiące.

Fable: The lost chapters/Zapomniane opowieści BEST GAME EVER, NIE MA LEPSZEJ!!!

EDIT: Ale ze mnie młotek, a gdzie mój ukochany S.T.A.L.K.E.R. Wszystkie części. :facepalm:

Ahhh, wszystkie te gry dawają mi siłę , aby żyć :)
Ale spoko, nie jestem no-live'em :D
Image

1920razor
Wygnany z Zony

Dołączenie: 14 Sty 2010, 20:58
Ostatnio był: 27 Cze 2015, 14:35
Miejscowość: Siemianowice Śląskie
Kozaki: 12

Postprzez Andrzeju w 19 Lut 2011, 12:43

Najbardziej zatraciłem się w CS 1.6 . Dwa lata temu to nawet troche szkołę olewałem, potrafiłem 12 godzin grać prawie non stop. Po roku troszke sie znudziło, i do kompa ciągnęło tylko zimą. Potem był Margonem, tez w zimie. Okazał się zbyt monotonny. Nadeszło lato 2009 i kompa nie tknąłem równo od czerwca do września. Zima, znów CS i Margo, choć wszystko z mniejszym już entuzjazmem. 2010 to samo, zero kompa od czerwca do września, dzień w dzień rower/motor/rower/grandzenie :D Tej zimy skupiłem się tylko na Stalkerze. Przy okazji choroby na feriach ukończyłęm Czyste Niebo. Teraz wyczekuję pierwszych ciepłych dni, pogrywając w Fallouta 3. Pozdro
| AMD Athlon II X2 240 2.8 >> 3.03 |
| MOBO Gigabyte M61PME-S2P |
| Gigabyte HD 4650 1GB DDR2 128 bit ATI OC //
| HDD Samsung 500GB |
| Realtek HD Audio Device |
| 3GB RAM DDR2 667MHz |
Andrzeju
Kot

Dołączenie: 21 Sty 2011, 01:26
Ostatnio był: 03 Kwi 2011, 21:05
Miejscowość: Anomalia
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 4

Postprzez DamianoPL w 19 Lut 2011, 22:22

Tibia i Counter Strike

Uwagi moderatora:

Widać.

DamianoPL
Wygnany z Zony

Dołączenie: 05 Sty 2011, 18:21
Ostatnio był: 23 Mar 2011, 09:22
Miejscowość: Prypeć
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 1

Postprzez Przemek77 w 21 Lut 2011, 15:00

Zdecydowanie "Diablo 1". Gdy ją dorwałem w swoje łapy (tuż po premierze) to tak intensywnie "młóciłem" w to, że niemal zawaliłem rok na uczelni. W sumie można powiedzieć, że pół roku jeśli grałem to w Diablo i tylko w Diablo. Skończyłem kilkanaście razy wszystkimi postaciami. Granie natychmiastowo się dla mnie zakończyło gdy dorwałem różne trainery i "ułatwiacze" do gry - już więcej do D1 nie wróciłem. Usiłowałem grać w D2, ale.... znudziło mnie, to już nie było to. Nie zamierzam też grać znowu w D1.
Drugą taką grą byli "Commandos - Behind Enemy Lines". genialna taktyczna skradanka, większość misji przeszedłem kilkanaście razy, stosując różne strategie, zacząłem nawet modować "Komandosów", robiąc nowe wersje klasycznych etapów. Ech, odmiennie do Diablo, mam wielką chęć zagrać znowu w pierwszych "Komandosów"... tylko gdzie ja tą płytkę wtryniłem....?
A później długo, długo nic i .... "S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla". Nie wiem czy nie przeszedłem jej więcej razy od "Diablo".
W międzyczasie zaliczyłem kilka epizodów z "Flight Simulatorem 2004" - gdzie z dodatkami typu Radar Contact można było zabawić się w całkiem profesjonalne latanie.
Nie liczę "Train Simulatora", który jest stale obecny na moim dysku.
Obecne gry mnie w ogóle nie rajcują. No dobra, "Bioshock" był całkiem niezły, seria "CoD" tak samo - ale to gry na raz.
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.

Za ten post Przemek77 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive PrzemoC.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez vandr w 21 Lut 2011, 19:08

Podobnie jak poprzednik - Diablo 1 oraz Diablo Hellfire. Choć pamiętam jeszcze kultowe starocie takie jak Hexen, Blood, Quake - cóż, w te tytuły grało się najwięcej. Później była kilkuletnia przerwa z grami, przyszedł czas na Counter Strike, następnie znowu przerwa - dopóki nie odkryłem S.T.A.L.K.E.R - Cień Czarnobyla i reszty tytułów z serii. Obecnie jest to jedyna gra w którą gram tak namiętnie i maksymalnym "wkładem", z małymi przerwami na nowości takie jak Battlefield : Bad Company 2 albo Fallout 3, choć oczywiście daleko obu tytułom do geniuszu Stalker.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Mar 2026, 19:55
Kozaki: 1749

Postprzez Ozi w 23 Lut 2011, 03:50

U mnie jest to seria gta, najwięcej czasu spędziłem przy 3 i 1, najmniej przy 4, nawet tymi z psp dłużej się bawiłem niż czwóreczką. A poza tym, kiedyś w cs'a, moja pierwsza gra multiplayer gdy dostałem magiczny dostęp do internetu (przedtem oczywiście kafejki), potem był tf2 i gmod. Mogę dodać jeszcze cod4, singla przelazłem z kilkanaście razy w multi też kilka razy zdarzyło mi się zagrać, niestety całej serii nie mogę dodać. Poprzednie omijałem, bo gry w IIWŚ mnie nie interesują, a następne części były dużo słabsze. Ale to pewnie przez skupienie się głównie na multi, który mnie mniej interesuje, w przeciwieństwie do innych graczy :P .
Awatar użytkownika
Ozi
Stalker

Dołączenie: 04 Sty 2010, 17:51
Ostatnio był: 21 Paź 2019, 15:48
Kozaki: 5

Postprzez Universal w 28 Lut 2011, 19:23

Europa Universalis II - wciąż od czasu do czasu zajmie mi kilkanaście godzin (bez kodów - masakra, z kodami - zdecydowanie szybciej, mniej emocjonująco, ale też dobrze). Jakoś nigdy nie potrafię grać czymś innym niż Polską...

Robin Hood: Legend of Sherwood - na tym też zeszło kilkadziesiąt godzin, skończona 8 razy - pamiętam jak zachwycałem się animacją wody - coś pięknego... Wtedy;)

Destruction Derby II - pierwsza gra na moim kompie, odkupiona używana... Te godziny ścigania się pikselami... Muzyka chodziła mi po głowie przez dobre kilka miesięcy.

Stalker zajął mi relatywnie mało czasu - pierwszego przeszedłem trzy razy, drugiego jeden, trzeciego dwa. Nie wiem, nie przekonuje mnie ta sama historia. Czyżbym był heretykiem?:S
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Kozaki: 1051

PoprzedniaNastępna

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości