[Reaper's Textures] Nowe tekstury

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Postprzez Reaper w 11 Maj 2008, 22:17

OPIS:Czas na mały update. Oto nowe tekstury dla SWD i Awtomatu Nikonowa (dla nie kumatych Abakan :) ) wraz z ikonami do nich oraz z bump mapami. Do tego jeszcze reskin siatki celowniczej PSO na siatkę celowniczą z PSOP. Co prawda celownik w realu ma przybliżenie od 3 do 9 razy i trochę większy okular wyjścia, ale sama siatka trzyma klimat.

INSTALACJA: Jak zawsze. Wypakuj plik gamedata. Skopiuj go tam gdzie zainstalowałeś S.T.A.L.K.E.R.-a. Zmień w pliku fsgame "false" na "true" przy "gamedata".

REAPER'S TEXTURES: SWD, AN-94, PSOP

KILKA SCREENÓW:
Image Image Image
Image
W S.T.A.L.K.E.R.-rze NIE ma AK-47 tylko AK-74S...
Awatar użytkownika
Reaper
Stalker

Dołączenie: 09 Cze 2007, 11:59
Ostatnio był: 27 Lis 2013, 23:51
Miejscowość: Wysypisko, Placówka Powinności
Kozaki: 2

Reklamy Google

Re: [Reaper's Textures] Nowe tekstury.

Postprzez Wasilij w 10 Mar 2011, 16:50

Mi z tych linków nic nie znajduje "File not found-404",co za szkoda :[ powiem że textury są ładne
Wolnym bowiem jest człowiek tylko wtedy, gdy jest samotny.
Awatar użytkownika
Wasilij
Kot

Dołączenie: 28 Lut 2011, 10:38
Ostatnio był: 28 Sty 2014, 21:32
Miejscowość: Skadowsk
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 4

Re: [Reaper's Textures] Nowe tekstury.

Postprzez PuK w 10 Mar 2011, 19:04

no ^.6 pisze "File not found, you will be redirected to http://www.gamefront.com" :-/ a już myślałem ze kolejna paczka pójdzie w ruch :)
A tak poza tym Siema ;P (Mój pierwszy post na tym forum ;p)
PuK , i po sprawie !
Piszę poprawnie po Polsku.
PuK
Kot

Dołączenie: 10 Mar 2011, 18:03
Ostatnio był: 13 Maj 2011, 15:55
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Poprzednia

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości