Vaniol napisał(a):Na jakim DirectX chodzi domy¶lnie ta nowa BETA ? Bo na ¶rednich chodzi mi p³ynnie i nie wiem czy to ¶rednie Dx8 czy Dx9
limak122 napisał(a):To teraz pytanie za 100 punktów. Jak to mo¿liwe , ¿e w stalkerze jest DX8 , a nie poprostu DX9 bez shaderów i niektórych efektów graficznych je¶li w folderze BIN nie ma plików DX8 ?
Oczywi¶cie s± tylko DX9 d3dx9_31.dll , nie znajdziemy natomiast odpowiednika DX8
Wazkez napisał(a):limak122 napisał(a):To teraz pytanie za 100 punktów. Jak to mo¿liwe , ¿e w stalkerze jest DX8 , a nie poprostu DX9 bez shaderów i niektórych efektów graficznych je¶li w folderze BIN nie ma plików DX8 ?
Oczywi¶cie s± tylko DX9 d3dx9_31.dll , nie znajdziemy natomiast odpowiednika DX8
Moze wystarczy , ze w windows-ie sa te plik odpowiedzialne za DX 8 ??
limak122 napisał(a):Wazkez napisał(a):limak122 napisał(a):To teraz pytanie za 100 punktów. Jak to mo¿liwe , ¿e w stalkerze jest DX8 , a nie poprostu DX9 bez shaderów i niektórych efektów graficznych je¶li w folderze BIN nie ma plików DX8 ?
Moze wystarczy , ze w windows-ie sa te plik odpowiedzialne za DX 8 ??
To nie wystarczyPróbuje pogadaæ o tym z Touchdownem , ale chyba mnie nie lubie , bo nie odpowiada.
Twister napisał(a):zmienilem w zeszlym tygodniu sprzeta z dwoch powodow,
stalker i c&c 3
athlonik x2 3800
giga ramku
geforce galaxy 7900gs 512 mb
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości