Pablo napisał(a):Witam mam pytanie do was i oczekuje sensownych odpowiedzi a mianowicie jakiej mogê siê spodziewaæ grafiki na komputerze:
GF 6600 GT
Athlon 64 3000+
512 ram
Grali¶cie ju¿ w bety do tego interesujecie siê bardzo t± gr± wiêc mo¿e mo¿ecie zaspokoiæ moj± ciekawo¶c co do grafiki mam nadziejê ¿e to nie bêdzie grafa wszystko na minimum
Pablo napisał(a):Adin móg³by¶ podaæ ¼ród³o z którego masz tê ¶ci±gê ? Z tej ¶ci±gi wynika ¿e po dokupieniu 512 ramu móg³bym graæ na ¶rednich ustawieniach w DX 9Swoj± drog± popatrzcie - za 2500 z³ mo¿na kupiæ komputer posiadaj±cy podzespo³y nawet lepsze ni¿ wymagane ma stalker :
Wystarczy najs³abszy i najtañszy Intel Core 2 Duo odpowiednia ilo¶æ ramu do tego nadchodz±ca w kwietniu karta graficzna GF 8600 GT i gramy w stalkera na ustawieniach maxtylko sk±d te 2500 z³ ......
dodek1990 napisał(a):ja mam radka 9550 128 i mi hula na highac beta wiec FV bedzie tym bardziej hulac i to na dx9
Pablo napisał(a):Czyli podana przez Adina ¶ci±ga k³amie ? Na moim komputerze w wiêkszo¶æ gier gram spokojnie na DX9 wiêc nie widzê problemu ze stalkerem my¶lê ¿e pojdzie na DX9 i bêdzie ca³kiem nie¼le ... A co do DX 8 gra ponoæ wygl±da na nim bardzo s³abo
Pablo napisał(a):Czyli podana przez Adina ¶ci±ga k³amie ? Na moim komputerze w wiêkszo¶æ gier gram spokojnie na DX9 wiêc nie widzê problemu ze stalkerem my¶lê ¿e pojdzie na DX9 i bêdzie ca³kiem nie¼le ... A co do DX 8 gra ponoæ wygl±da na nim bardzo s³abo
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości