Terminus napisał(a):liczy kto ile tej karmy nazbierał i na jaki "byt" teraz się kwalifikuje.

Terminus napisał(a):Nie wiem czy nie wole piekło chrześcijaństwa od raju muzułmanów

Dżuz napisał(a):
Ja islamu nie akceptuję, ale to dla tego, że mam jakieś uprzedzenia do muzułmanów z tego względu, że nie potrafią własnej Świętej Księgi zinterpretować jak należy i później mamy różne WTC i obcinanie głów niewiernym,

(jakiś Europejski król po zajęciu Jerozolimy kazał wybić całą ludność muzłumańską razem z kobietami i dziećmi)

Dżuz napisał(a):Każdy facet wolałby nagie hurysy od kudłatego typa z ogonem i widłamiSpłyciłem to do granic możliwości, ale po prostu Cię Terminus nie rozumiem

kapucha napisał(a): A ja nie mam uprzedzeń do żadnej religii, ale chcę ci przypomnieć, że muzłumanie nie są źli, a katolicy dobrzy. Uważam nawet, że (biorąc pod uwagę ostatnie 1000lat)
Terminus napisał(a):Taaak? Całą wieczność z bandą 33-letnich dziewic??? Wiesz jak taka w tym wieku jest sfrustrowana i pyskata?
I cała wieczność wciągać sorbet?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość