Rozwalili pół obozu :|

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Rozwalili pół obozu :|

Postprzez Evil w 26 Cze 2007, 20:49

Witam,
Mam tak jakby drobny problem,
Wojskowi wpadli i rozwalili pół obozu :|
Czy ma to miejsce częściej?
I czy odrodzą się ci obozowicze?
Ponieważ z 3 czy 4 przy ognisku został tylko jeden...
Wojsko wpadło po tym, gdy zabilem 3 zmierzajacych w strone obozu, po tym, wykonalem misje z zabiciem dzików, przychodze a tu... środek walk, około 6 stalkerów spoczywa w pokoju.. co z tym fantem zrobić :| ?
Awatar użytkownika
Evil
Kot

Dołączenie: 26 Cze 2007, 16:55
Ostatnio był: 28 Cze 2007, 22:31
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Lothar w 26 Cze 2007, 21:08

Nic... ewentualnie wczytać save przez wykonaniem misji z dzikami i czekać za żołnierzy, po czym wytłuc ich co do jednego. Ewentualnie nie zabijaj tych trzech zmierzających w stronę obozu. :wink: Niestety większość czynów dokonanych w grze ma swoje konsekwencje. Ale wydaje mi się, że jacyś nowy stalkerzy powinni pojawić się w obozie... chyba :P
Image
Awatar użytkownika
Lothar
Kot

Dołączenie: 25 Cze 2007, 02:04
Ostatnio był: 18 Lis 2013, 19:15

Postprzez MCaleb w 26 Cze 2007, 22:17

Nowi stalkerzy pojawią się na pewno. Nie ma czym się martwić. A wojskowych radzę nauczyć snajperką rozumu. ;)
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 20 Lis 2024, 18:04
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez Evil w 26 Cze 2007, 22:58

Dzięki, już zaczynałem panikować :)
A co do snajperki to z kąd ją wytrzasnąć?
Awatar użytkownika
Evil
Kot

Postprzez Lothar w 26 Cze 2007, 23:33

Kupić (u pierwszego handlarza takiej nie spotkasz... u barmana zresztą też, jedynie karabin z lunetą, ale to nie to samo) , zdobyć od zabitego snajpera (misja zlecana przez Duty), ewentualnie sprawić sobie lunetę doczepianą do karabinu :P Możliwości jest sporo, jednak zanim dojdziesz do Baru, raczej takowej nie znajdziesz... chyba ;-) Takie piękno tej gry - dużo rzeczy jest nieprzewidywalnych :D A jak już masz snajperkę, opłaca się zainwestować w pancerz z noktowizorem... a wtedy możesz wyruszać na nocne eskapady do obozów wroga :D
I na przyszłość pamiętaj, że jak wybijesz dla zabawy ludzi z innej frakcji, to możesz się spodziewać odwetu :wink:
Image
Awatar użytkownika
Lothar
Kot

Dołączenie: 25 Cze 2007, 02:04
Ostatnio był: 18 Lis 2013, 19:15

Postprzez Microtus w 27 Cze 2007, 09:41

Możliwości zdobycia snajperki opisyawne były w temacie "Gdzie to znalesc?!?! :( ):"
http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?t=744
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Dołączenie: 18 Cze 2007, 14:31
Ostatnio był: 19 Sty 2019, 22:54
Miejscowość: łorsoł
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 106

Postprzez BasseB w 27 Cze 2007, 10:11

Pytanie! Która misja na dziki? Od WIlka czy jego zastępcy?
Ten drugi mówi ze wilk gdzies polazł i wogóle. Moze Ci zlecić obronę obozu przed Najemnikami a jak jej nie weźmiesz to prędzej czy poxniej chłopaki też wpadna z wizytą.
Jeśli zabiłes tych trzech na drodze to musissz dokończyc posterunek, czyli wybic wszystkich, na posterunku jest ich ok.14. 6-8 wybiegnie z budynku i są mobilni czyli pojdą w strone obozu-zwłok towarzyszy, reszta czeka na posterunku
" Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia alkoholu aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
E. Hemingway
Awatar użytkownika
BasseB
Stalker

Dołączenie: 08 Cze 2007, 14:16
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 23:49
Miejscowość: Ostrów Wlkp
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 1

Postprzez Pigov w 27 Cze 2007, 11:36

Wczoraj sprowokowałem atak wojskowych na obóz stalkerów, i to było jedno z najlepszych starć które widziałem. Stalkerzy chowali się po budynkach, paru militarnych obeszło cały obóz i zaatakowali z tyłu... Ta gra ma znakomite AI :)

No i ładna kasa tak na początek, i dużo amunicji.
Pigov
Kot

Dołączenie: 21 Cze 2007, 18:06
Ostatnio był: 12 Lut 2008, 10:30

Postprzez Evil w 27 Cze 2007, 14:28

Mieliscie racje, pojawili się nowi Stalkerzy :)
A co by sie stało gdyby np. w starciu zginą Wilk?
Bo mam już plan zarobku na start :D
Awatar użytkownika
Evil
Kot

Postprzez BasseB w 27 Cze 2007, 15:27

teoretycznie pojawi sie ktoś nowy, z kim będziesz mógł pogadac na temat misji.
Tak jak pisałem powyzej, Wilka, który gdzies poszedł zwiedzać (pewnie zguinał) zastapił ktos inny. Tak samo w magazynach wojskowych w obozie powinnosci robote zleca Czacha, ale kiedy ginie to pensję wypłaca jakis inny gość
" Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia alkoholu aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
E. Hemingway
Awatar użytkownika
BasseB
Stalker

Dołączenie: 08 Cze 2007, 14:16
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 23:49
Miejscowość: Ostrów Wlkp
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 1

Postprzez Rain w 27 Cze 2007, 15:56

BasseB napisał(a):teoretycznie pojawi sie ktoś nowy, z kim będziesz mógł pogadac na temat misji.

I tu sie mylisz. Nie pojawi sie nikt inny. Nie ma zastępstwa :o Wilk ginie i misji nie zaliczysz.
Wim bo miałem taki problem..Wilk zniknął z Kordonu i pojawił sie w sektorze Wolności. Gdy rozmawiałem z Łukaszem o ochronie obozowiska Wilka dostałem misje. Poszedłem w miejsce gdzie wcześniej rozmawiałem z Wilkiem i co zobaczyłem? Jego trupa w beczce z ogniem :o Misja nie do zaliczenia :mad:
Awatar użytkownika
Rain
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2007, 03:14
Ostatnio był: 20 Lis 2017, 22:19
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 5

Postprzez Devilmass w 05 Lip 2007, 17:33

Ja wiem co jest grane trzeba czekac az wojskowi zabija dziki a nie ty (drobna instrukcja : Idziesz do Wilka bierzesz zadanie z dzikami idziesz w strone posterunku uciekasz do handlarza wychodzisz strzelasz razem z innymi stalkerami do wojskowych zabijacie ich a reszta wojskowych atakuje dziki bo zamiast isc zabijac stalkerow maja problem z dzikami :D (przynajmiej ja tak mialem :]) )
Awatar użytkownika
Devilmass
Kot

Dołączenie: 05 Lip 2007, 16:24
Ostatnio był: 07 Lip 2007, 21:26
Miejscowość: Jaworzno

Następna

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość