Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Czekaj czekaj... mowiac o moim 512 RAM... Uwielbiam STALKER'a i moglbym dokupic RAM dla niego... ale czy na pewno wtedy ruszy? TO JEST TYLKO PYTANIE! MOZE KUPIE
No nie na pewno, ale teraz ! Gb to minimum. Widzisz, reszta konfiguracji jest dobra, więc problem raczej leży w tym.
Zakup ramu to zakup przyszłościowy.
jutro zrobie ss opcji... ii jesli powiecie ze jest mega najnizszy to dam se spokuj i nazbieram se na ram... apropo moj sprzeet i powiedzmy 1 GB RAM czy da mi niezly efekt Graficzny czy bede mogl hoc troche poszalec na niezlych detalach?
No jesli masz starego kompa to powodzenia bo ja tesh do swojego chcailem dokupic 1GB RAMu ale byl to DDR2 wiec znowu musialem zmienic plyte. A chcac zmienic plyte musialem zmienic procka bo stary nie podchodzil do nowej plyty ^^ Takze wkoncu musialem sie wykosztowac na CALEGO kompa... I jesze apropos twojego sprzetu to ja bym tesh zmienil procka bo 1,5GHz to moim zdaniem na STALKERa za malo( ale moge sie mylic)
nie wiem mi sie wydaje ze dobre to mam xD... ale i tak nie moge narzekac... sa inne gry... no ale i tak stalker wymiata... i... i tak maialem i mam najlepszego kompa... wsrud moich kolegow... oni to dopiero maja wraki XD