Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Wypadłeś poza mapę (стена to ściana, mur). Nie wiem tylko co dokładnie Cię zabiło (widziałem filmik z 'wypadu' i tam nie ginął).
Poza tym linkuj do samego obrazka, a nie do strony żabki, strasznie długo się wtedy ładuje.
EDIT: Aha, promieniowanie - musieli jakoś dziwnie je ustawić, że przez nie 'przeszedłeś' i zginąłeś.
There is nothing in this world worth believing in...
Po prostu, szedłem schodami do Monolitu tzn. przed typ kwadracikiem z 1 przejściem do monolitu, (to pomieszczenie z drabiną), wracając tam się włazi schodami, i tam mi się to stało, strzelałem właśnie do kolesi i stało się jak stało. Save mam nawet w tym miejscu http://rakus.ksiezyc.pl/save.rar << Jeżeli dobrze pamiętam.