Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez scigacz1975 w 18 Cze 2011, 21:40

@Kowek nie wiem jak masz to wytłumaczyć, bo ja sam nie wiem jak mi przyjdzie wytłumaczyć to synowi, kiedy dorośnie. A jeszcze gorzej byłoby, lub będzie, tłumaczyć, jeżeli będzie chodził do klasy z kolegą, lub koleżanką, która ma dwie mamy. To właśnie uważam za nienormalne. I w pełni zgadzam się z @Uniwersalem w kwestii tolerancji u jednych i jej braku u innych, z @Realkriss gdy pisze jaką ma zagwozdkę, kiedy córce musi spokojnie tłumaczyć coś, co dla niej samej jest chore. Tak samo jak ze @Slayerem - może trochę mniej w kwestii żydów. A homofobem i szowinistą to ja się staję pomału w wyniku całego tego szumu, wobec czegoś co dla mnie było, jest i będzie CHOROBĄ i niczym innym. Ktoś tu wspomniał o faszystach i komunistach. To też były mniejszości które zdobyły przewagę nad większością, siłą, sprytem, bezwzględnością i podstępem. Dla większości skończyło się to bardzo źle. Świat jest i tak dość zwariowany i bezwzględny, czy musimy sobie dokładać do tego jeszcze jeden potencjalny problem???

Za ten post scigacz1975 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal, SLAYER.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Reklamy Google

Postprzez SLAYER w 19 Cze 2011, 13:16

Z żydami to tylko tak palnołem ale kwestii pedałków i lezbijek (nazywajmy rzeczy po imieniu) to widzę że wielu ma podobne poglądy, bo ciężko by było wytłumaczyć dziecku taka anomalie bo biorąc pod uwagę fakt że wielu rodziców nie potrafi odpowiedzieć dziecku na pytanie "z kąd się biorą dzieci ?" Trochę odbiegnę od tematu teraz,sami widzicie że polska wchodzi teraz w epokę kosza na śmieci bo chłoniemy wszystko to czego pozbywają się inne kraje np.my chcemy legalizacji marihuany a Holandia gdzie można powiedzieć była potęgą teraz od tego odchodzi bo zrozumieli ze jednak ona może szkodzić.
Obrona kraju jest naszą POWINNOŚCIĄ
Awatar użytkownika
SLAYER
Stalker

Dołączenie: 28 Maj 2010, 16:16
Ostatnio był: 14 Mar 2019, 15:26
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 18

Postprzez scigacz1975 w 19 Cze 2011, 13:49

Polski kosz na śmieci obserwuję od 92 roku :( . Teraz jest on może tylko bardziej jaskrawy :facepalm: :-/ .
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez Jarexxx w 25 Wrz 2011, 09:02

Nie ma czegoś takiego jak ,,Tolerancja", to tylko ładniej brzmiące słowo zastępujące ,,Bierność".
Image
Ja się na przykład nie zgadzam na takie manifestacje w przestrzeni publicznej - czy ktoś mnie pytał o zdanie, czy wyrażam zgodę na taką paradę ... po prostu pedałów ?
To jest odrażające,
Porośli, i się w dupach poprzewracało.
Ktoś to raz ładnie podsumował - ,,Tłok powinien pracować w cylindrze, nie w rurze wydechowej".
Tylko czemu ktoś tu wjeżdżał na nacjonalizm i tym podobne?
Co ma nacjonalizm do ... pedalstwa? To, że pseudo ,,nacjonaliści" się pedałom sprzeciwiają?
Za Polskę !
Awatar użytkownika
Jarexxx
Stalker

Dołączenie: 27 Cze 2009, 13:40
Ostatnio był: 19 Wrz 2013, 15:30
Miejscowość: Włocławek
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 48

Postprzez kapucha w 25 Wrz 2011, 10:11

Nie no, @Jarexxx mogłeś obrazek walnąć w spoilerze z ostrzeżeniem, że drastyczne treści, bo mnie się tu rzygać chce :D .

Ja to jestem za tym, żeby takich policja potraktowała pałami. Problem manifestacji z głowy, a pedałom też by się pewnie podobało. Jeżeli homo trzymają to tajemnicy i się z tym nie obnoszą to jest dobrze, ale manifestacje, marsze równości, gay parade itp. to trzeba rozpędzać siłą bo budzą obrzydzenie i godzą w dobre obyczaje.

Nie, homo nie są normalni. Taki inny popęd seksualny niczemu nie służy i nie powinien mieć racji bytu.

Jarexxx napisał(a):Co ma nacjonalizm do ... pedalstwa? To, że pseudo ,,nacjonaliści" się pedałom sprzeciwiają?

A to, że nacjonalizm ceni między innymi historię i tradycję, a homoseksualizm patrząc na te dwie wartości jest odbierany wrogo.

Za ten post kapucha otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Werewolver.
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez xionc w 25 Wrz 2011, 14:32

Aha czyli wszystko co nie przystaje do twojego śwtopoglądu nalezy rozpędzać pałami i tłumić siła. Brawo, tylko gorzej jak twoi adwersarze wpadną na taki sam pomysł. Pałować i lać armatkami wodnymi wszystkie manifestacje nopowców narodowców, eleprowców, kiboli, zwolenników krzyża, słuchaczy radiomaryja, płaczki smoleńskie i wyborców pisu. Możemy sie tak licytować do końca świata.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez kapucha w 25 Wrz 2011, 14:41

xionc napisał(a): Możemy sie tak licytować do końca świata.

Tak, do tego służą fora, żeby dyskutować/licytować.

A czy byś chciał, żeby idąc z 5-6 letnim dzieckiem na spacer po chodniku bezkarnie maszerowali panowie w strojach jak z obrazka, trzymając się za rękę? Nie, nie chcę karania homoseksualistów, za to kim są, ale za to że się z tym obnoszą. Moim zdaniem taka para jest bardziej obrzydliwa niż zarzygany menel. A menela może już policja ścigać za "zachowanie dające powód do zgorszenia".
kapucha
Łowca

Postprzez xionc w 25 Wrz 2011, 14:44

Nie ma takiego przepisu i nie będzie chyba że chcesz przywrócić III Rzesze albo zamienić Polske w Iran
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Postprzez Jarexxx w 25 Wrz 2011, 14:44

Homoseksualizm zaczął się całkiem niedawno szerzyć na większą skale, i jak na razie tylko homoseksualiści są z niego zadowoleni, innych to nie obchodzi, ale zdecydowaną większość odraża.
Nie rozumiem celu homoseksualistów, czemu oni paradują? Parada równości? Taka parada raczej jest zniewagą dla nich samych, że do tego się przyznają tak otwarcie, no po prostu się tym lansują ... - ,,Ej, obczaj, jestem gejem, fajnie nie?".
Tu nie chodzi o światopogląd, czy jakieś teorie moralności ... po prostu z natury takie coś odraża.
Za Polskę !

Za ten post Jarexxx otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive kapucha.
Awatar użytkownika
Jarexxx
Stalker

Dołączenie: 27 Cze 2009, 13:40
Ostatnio był: 19 Wrz 2013, 15:30
Miejscowość: Włocławek
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 48

Postprzez kapucha w 25 Wrz 2011, 14:53

No właśnie, dopiero niedawno homo zaczęło się ujawniać i robić takie parady jak dzisiaj (nie licząc niektórych starożytnych cywilizacji). A pedały byli zawsze. I jakoś przez setki lat w Europie potrafili żyć ze sobą w miarę dyskretnie, nie budząc takiego zgorszenia jak dziś.

Edit: @xionc jest taki przepis. Jeśli zobaczę na ławce w parku śpiącego, zarzyganego, zasranego itp. menela to mogę zadzwonić na policję i zgłosić, że tu taki pan leży i budzi obrzydzenie. Wtedy policja musi przyjechać i zabrać delikwenta na izbę wytrzeźwień / do aresztu na przetrzymanie, aż wytrzeźwieje. Mieliśmy o tym ostatnio w szkole.
Ostatnio edytowany przez kapucha, 25 Wrz 2011, 15:12, edytowano w sumie 1 raz
kapucha
Łowca

Postprzez xionc w 25 Wrz 2011, 15:07

Taak jest chłopaki pykajcie sobie dalej wzajemnie kozaki a pomyśle że z was kryptogeje i cała ta narodowo-konserwowa otoczka to zasłona dymna.
Image

Za ten post xionc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Jarexxx.
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Postprzez Dżuz w 25 Wrz 2011, 15:25

kapucha napisał(a): [...] nie budząc takiego zgorszenia jak dziś.

Kur*a, ale pruderia - stereotypowa wiktoriańska Anglia. Repressed sexuality - to lubię :E

Jarexxx napisał(a):Nie rozumiem celu homoseksualistów, czemu oni paradują? Parada równości? Taka parada raczej jest zniewagą dla nich samych, że do tego się przyznają tak otwarcie, no po prostu się tym lansują

Tak, tak jest zniewagą dla nich samych. A pytałeś kiedyś któregoś pedała czy bycie gejem jest dla niego zniewagą? Dla Ciebie nią jest - pomyśl zanim coś napiszesz :wink:
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 22:10
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości