Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Szczurki jak wspominał przedmówca można spotkać w niewielkich ilościach w Prypeci. Ale Chimerę to ja widziałem tylko grając z modem (Faiakes). Ale wtedy były jeszcze zmutowane koty i 3 rodzaje zombi itp.
Ciekawe, będę musiał sprawdzić, bo jeszcze nie widziałem.
Wiecie do czego jest ta teczuszka na placówce wojskowej? Tej w kordonie, gdzie wojskowi pilnują granicy zony. Pomyślałem, że sobie jaja porobię i poszedłem na nich xD, niestety nie dało się uciec z zony, ale na marne mordobicie nie poszło, bo teczuszka była. Handlarz jej nie chciał.
Teczuszka ta jest przedmiotem jednej misji, bodajże u Barmana. Radził mi, bym ją zdobył pod osłoną nocy, a ja tylko zaglądnąłem do plecaka i mu ją bez ceregieli oddałem.
There is nothing in this world worth believing in...
i w tej teczuszce co dokladnie bylo bo jak dalem ja sidorowiczowi to nie pamietam co powiedzial i sie moge pochwalic ze widzialem cztery zakonczenia w grze na dowod moge komus przeslac save`y ;P
może w teczyszce były "kety" i inne złote przedmioty Mr.T z A Team xD albo dusza Wallenca z Pulp Ficiotn (już nie weim jak się to pisało czy Wallenca, Walleca Wallesa juz nie wiem =-/)
trochę związane z przedmiotami, więc zapytam tutaj:
jak mam wręczyć apteczkę rannemu stalkerowi, ale takiemu, który jest wobec mnie nastawiony wrogo???
neutralny ranny to tak jak rozmowa i wybieram opcję, a jak wróg to nie mogę porozmawiać, więc i nie mogę w ten sposób wręczyć apteki.
Masz tylko dwa sposoby postępowania i oba wykluczają użycie apteczki.
1. Dobić - nożem, albo pistoletem.
2. Zostawić - po pewnym czasie sam wstanie, choć wciąż będzie wrogiem.
There is nothing in this world worth believing in...