przez djcycu w 03 Lip 2011, 16:28
No niestety większość z was ma mnie za idiotę i debila bo myślicie... Myślcie sobie dalej... Ja tam czytałem o tym w piździec bo mnie sprawa interesowała (interesuję sięlotnictwem itp). Podobno BOR owcy nie mieli broni! O tym czytałeś jak napisano w którymś z raportów? Wystarczy że łykniecie TVN czy coś innego wierzycie tak samo jak zaufaliście PO które nas zjada i każdy z was ma 18 000 (jak nie więcej) długu publicznego za to że urodziłeś się w Polsce... Prezydent nic nie znaczył? Wystarczyło że robił huk na cały świat i inne kraje mogły się tym interesować to stwarzało zagrożenie rządowi rosyjskiemu (wspomniany już atak na Gruzję). Obejrzyjcie wywiad z prezydentem Ukrainy którego chciano otruć przez FSB przy obiedzie oraz to co mówił jak Kaczyński pomagał jego państwu... Nie... Waszym zdaniem jestem debilem i mongołem... Kaczyńskie też chciał ujawnić akta WSI co się polskiemu rządowi nie podobało a nawiasem, pamiętacie Leppera? Powiedział coś o więzieniach CIA w Polsce i zrobiono z niego idiotę a jak się potem okazało mówił prawdę i stwierdził że niektóre rzeczy trzeba było przemilczeć. Tak samo w sprawie smoleńska ludzie zmieniali zeznania co chwilę bo się komuś coś nie widziało. Jak jeszcze kogoś coś dręczy to dopowiem że sprawa Katynia do dziś jest zagadką mimo iż wszyscy wiedzą, do podziemi ówczesnej willi NKWD wejść nie wolno nikomu no i inne groby nie zostały odkryte bo nie powiedziano gdzie się znajdują a papier na pewno istnieje...
Ostatnio edytowany przez
djcycu 03 Lip 2011, 16:34, edytowano w sumie 2 razy