Podpisałeś na siebię wyrok
Nie no, ale serio.
Nie powiedziałem, że Radeon robi złe karty, po prostu Software im nie wychodzi. Zaletą Radków jest też niski pobór mocy w przeciwieństwie do GF'ów. Odczepta się w końcu ode mnie
Kolega wyżej słusznie napisał, że GF mimo mniejszej , jak to określić... Mocy niż Radeon potrafi więcej. I nie mówię tu o kartach pokroju 8500GT, raczej o nowych. Każdy z nas ma kartę graficzną, a połowa przypuszczam nie wie nawet jaką i co to jest karta graficzna bo dostał kompa i gra. Po co mamy się kłócić o to, że powiedziałem, że Radeon to ujowa firma? No dajcie spokój... To tylko moje zdanie. GF jak i Radeon mają wady i zalety i w cale nie wywyższam GF bo wku*wili mnie 8500GT. Ktoś tam schlał się moim kosztem mówiąc, że nigdy Radka nie miałem i pieprzę bzdury... Racja, nigdy nie miałem i dopóki mam intela nie będę miał Radka. Dla mnie ATI=AMD, INTEL=GF. Nie miałem też dlatego, ze od kiedy mam komputer miałem tylko GF więc kwestia przyzwyczajenia odegrała tu swoją rolę. Nie wykluczone, że kiedyś zmienię platformę, ale to daleka przyszłość. Może wtedy się przekonam jaki głupi byłem, że używałem GF'a, albo, że kupiłem Radka
Tak więc, nie gniewajcie się na mnie już bo to tylko moja opinia.