Singularity

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: Singularity

Postprzez lukasz638 w 31 Sty 2011, 19:03

Co do tych znikających tekstur to czytałem że jest to problem z optymalizacją. Problem ten miał być usunięty za pomocą patha ale prawdę mówiąc nie sprawdzałem.
Awatar użytkownika
lukasz638
Stalker

Dołączenie: 23 Maj 2010, 12:41
Ostatnio był: 18 Lut 2025, 15:56
Miejscowość: Lublin
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 9

Reklamy Google

Postprzez Gandzia w 11 Lip 2011, 02:37

Właśnie gram.. I powiem, że gra to przeklejony Bioshock, jawnie, jakby grał w Biosha. Jedyną różnicą jest, że Singularity jest o wieeele lepsza. :P
Tylko oprawa audio mi się nie zachwyca.
Image
Image
Awatar użytkownika
Gandzia
Tropiciel

Dołączenie: 26 Mar 2010, 14:46
Ostatnio był: 15 Gru 2016, 22:42
Miejscowość: Kujwdupie
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Postprzez caleb59 w 11 Lip 2011, 10:33

Ostatnimi czasy również grę ukończyłem i polecam! Jak pisze kolega nade mną czuć w niej Bioshockiem ale to przez silnik Unreala, zabawa z maszynką do zmiany czasu przednia i fajniejsza niż plasmidy w Bioshocku, fabuła odklepana ale miewa swoje MOMENTY hehe, gra ma co najmniej 3 różne zakończenia, szkoda że te początkowe nieco straszniejsze mutanty ( http://designingsound.org/files/2010/07 ... utant.jpeg ) są tylko na początku gry i trochę pod koniec bo przez większość czasu tłucze się żołnierzy i mutanty - widma co nie powiem - mnie osobiście czasami nużyło i żeby nie przewroty w fabule to możliwe, że nie wytrwałbym do końca gry... Graficznie gra prezentuje się dobrze i bez ekscesów, wachlarz broni jest całkiem okazały i każdą można modyfikować za znalezioną "technologię", czas gry również jak na dzisiejsze realia nie powala ale też gra nie jest krótka - ot taki średniak, nie umiem oceniać ile czasu zajęła mi dana gra bo nie siedzę jak @Kowek z zegarkiem w ręku :E ale powiem, że mniej więcej gra trwa tyle co Bioshock, możliwość cofania się w czasie tez dodaje pewnego smaczku, klimaty ZSRR pomieszane z post apokaliptyczną wyspą - wyszło to całkiem fajnie...
Zdecydowanie polecam bo jest to jedna z lepszych gierek w jakie ostatnio miałem okazję zagrać!
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |

Za ten post caleb59 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KoweK.
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: Dzisiaj, 18:17
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 679

Postprzez Gandzia w 11 Lip 2011, 11:55

Ja to bym się kłócił, Bioshock jest dłuższy, ale nudniejszy. Tak, te stworki można było ulepszyć i pomnożyć. Albo dać jakieś inne zamiast tych, eee "niebieskich dwugłowców" :E
Image
Image
Awatar użytkownika
Gandzia
Tropiciel

Dołączenie: 26 Mar 2010, 14:46
Ostatnio był: 15 Gru 2016, 22:42
Miejscowość: Kujwdupie
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Poprzednia

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość